FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Buget de austeritate în Ghencea

Adi29.06.2005 14:13

Azi dimineață, Ciobanul s-a intilnit cu presedintele Agentiei Nationale a Administratiei Fiscale, Sebastian Bodu, care l-a avertizat că dacă nu-și va plati datoria pe care o are la stat, de peste 13 milioane de dolari, va fi sesizat Oficiul de combatere a spalarii banilor. Drept urmare, Becali a impus un buget de austeritate in Ghencea: jucatorii nu si-au primit prima pentru cîștigarea titlului, iar pentru transferuri se caută doar fotbalisti liberi de contract

Asta da stire :? :evil: :x :cry: In aceste conditii ar trebui sa ne asteptam la vinzari masive de jucatori: Radoi, Ogararu, Dica etc. Dar de ce a acceptat salariul lui Protasov de 300.000, trebuia sa aduca unul de vreo 100.000.......

Asta ar explica de ce a plecat Munteanu, de ce revine Hamu, si nu este adus alt portar, dar nu sunt sigur.

Oricum, ar trebui sa ne luam gindul de la Bucur, Mansour, Balan, Prepelita etc. Vor fi adusi jucatori liberi de contract si cred ca vor pleca ceva jucatori.

Asta e: dupa ce am asteptat 4 ani meciurile din CH.League, acum trebuie sa ne resemnam si sa suferim din cauza unui BOU (g.Becali), care "a incercat sa fenteze legile"

Virgil29.06.2005 15:01

Daca trebuie judecat Gigi,trebuie judecat pentru gura spurcata pe care o are si pentru ca s-a luat in bete cu toata lumea.

Gigi a impartit de mult actiunile nepotilor sai si i-a vandut si lui George Gaita(26%).De aici se trage concluzia ca se astepta la "represalii" din partea autoritatilor.

Ce se scrie prin ziare e presupunere ieftina.Ca Gigi nu ar mai avea bani.Nu uitati ca are o avere estimata la 300.000.000 de dolari,recunoscuta in revista Capital.

SteauaToronto29.06.2005 16:15

Bai iar incepeti sa va luati dupa aia de la GSP! Jiji Becali e imposibil sa nu aiba bani daca a cumparat antrenor scump! Vrajeli ieftine ale lui GSP! Cat urasc presa din Romania care numai scandaluri provoaca!

alex ripper30.06.2005 05:31

Gigi e falit...fara jucatori,far bani pa pa campionat...de grupele CL nici nu mai vb...Uite unde l-a dus gura lui mare si proasta,ca numai el a fost vizat de Bodu.Nici un alt presedinte de club,cu toate ca au cam toate datorii mari,nu a fost chemat si amenintat.Ce zicea Gigi?? Cine e Bodu sa se puna cu mine...E uite cine e Bodu.

Virgil30.06.2005 14:49

Parerea mea e sa mai asteptam ca lucrurile sa se limpezeasca.Daca e zvon sau daca e o simpla vrajeala.Pentru ca flerul asta imi spune,ca ori e vrajeala,ori e vrajeala. :wink:

Cine vrea sa puna botul,o poate face fara nici un fel de precautii.Nu se intampla nimic.Deci,puteti sa credeti sau puteti sa nu credeti.E la libera alegere.Dar eu zic sa nu puneti.:lol: :wink:

Adi30.06.2005 16:16

Timpul va scoate totul la iveala, Va infirma sau va confirma speculatiile aparute in presa. Salariul lui Protasov imi da incredere ca situatia financiara la Steaua nu e atit de rea. Si cine stie, poate Gigi a schimbat "tactica" odata cu venirea lui don Giovanni la Dinamo; poate vrea sa fie mai precaut, vrea sa-si tina planurile in secret si lanseza vrajeli din astea prin presa, iar noi dupa ce ne-am obisnuit ca Gigi nu minte si spune doar adevarul, punem botul...

SteauaToronto30.06.2005 20:11

Jiji nu e asa de prost! O fi el asa cioban dar sa recunoastem are metodele lui!

Va amintiti de Prostatov cand a spus ca nu stie nimic de venirea lui? Da s-ar putea sa fie mai precaut odata cu venirea lui Giovanni la Dinamo! Poate Jiji a nostru pregateste niste bombe la inceputul de sezon!! Asa ca nu ne ramane decat sa speram!!