So you don't like a player if he is not at Galatasary?
So you don't like a player if he is not at Galatasary?
dece va certati ca nu are rost.nu se rezolva nimik.iubitiva nu va certati
kavga etmeyin lütfen ilkay.tamam kesin onlarada söyledim.
Nu-s gay mah!Da-mi o turcoaica si ma iubesc cu ea!
nu am zis in sensul ala.si nu sunt peste sa stii.nu vand femei.numi plac cuvinte de astea.nu amesteca fetele noastre.eu nu am vorbit de felul asta ai grija ce scrii..cam intregi masura...nu crezi?
nu am zis in sensul ala.si nu sunt peste sa stii.nu vand femei.numi plac cuvinte de astea.nu amesteca fetele noastre.eu nu am vorbit de felul asta ai grija ce scrii..cam intregi masura...nu crezi?
Am glumit frate...nu stii de gluma?Facem schimb,si tu iesi mai castigat,romancele sunt frumoase,stii si tu asta... ![]()
Am glumit frate...nu stii de gluma?Facem schimb,si tu iesi mai castigat,romancele sunt frumoase,stii si tu asta...
mai bine facem glume intre noi.nu amestecam fetele.poti sa faci schimbi cu cine vrei.nu ma baga la chestiile astea.
Nu stiu daca esti aslan roman sau aslan turcesc...insa un lucru e sigur:engleza nu e punctul forte al cetatenilor turci. ![]()
Sper sa castigam cu 2-1..sa mentinem rezultatele de la ultimele 2 calificari in CL*(2-2 in depl si 2-1 acasa).
Turul III preliminar Liga Campionilor , meciul se disputa pe 12/13 august
Jucatori importanti de la Galata : De Sanctis , Kewell , Meira , Servet , Linderoth , Lincoln , Arda , Sabri , Nonda , Umit Karan , etc .
stiti cumva cate bilete s-au vandut pana acum ???
"Pînã asearã se vînduserã deja aproximativ 7.000 de bilete din cele 23.000 disponibile!"
azi vor ajunge la 10000 probabil ![]()
sa vezi maine inghesuiala ...
Citisem dimineata ca s-ar fi vandut 9.000 pana la ora aia.
Scuzati ca ma bag si eu in discutia asta aprinsa, dar are cineva un bilet de la meciul tur de la Istanbul? Vreau sa il adaug la colectie si din pacate nu am 'sevit' la aceasta deplasare ![]()
PS: La un pret de bun simt doar!!
salut...
Salut, mah! Spune ce ai de zis:D:D:D.
Maine o sa fie teroare la bilete
.Or sa vada turcii care e adevaratul infern , nu ce au facut ei acolo
Adica or sa vada, nu?
e grele la ora asta ca mi-e somn ![]()
Salut, mah! Spune ce ai de zis:D:D:D.
salut baieti (si fete ca sunt si fete)...am vazut ca aici cativa prieteni inca se intreaba daca sunt dinamovist sau rapidist si ma fac ca sunt turc.deci sa va spun ce sunt eu si dece am venit in forumul asta.eu sunt un suporter al galatei de cand ma stiu eu.sunt turc de origine care am trait in Bucuresti pana la 17 ani de cand m-am nascut (m-am nascut in turcia).dar nu sunt nici dinamovist nici rapidist.echipa care tineam cand eram in Romania (si acuma echipa din Romania) este Steaua.eu din Romania tineam cu Steaua.dar nu am nici o vina ca a iesit la sorturi cu galatasaray care este echipa mea principala.**** Dinamo si rapid nu am nici o treaba cu ei.eu insa am intrat aici pentru meciul cu galatasaray si sa discut numai pentru meci.dar sa intamplat niste chestii care nu trenuia asta e se mai intampla nici eu nu vroiam.chiari asi dorii sa stau si dupa meciul cu galata la forumul asta...eu v-am zis am stat multi ani in Romania si chiar la euro tineam si cu Romania cat tineam si tara mea.sa nu mai aveti nici un gand ca sunt roman care ma prefac ca sunt turc.nu sunt.nici dinamovist nici rapidist.deci am venit aici doar casa discutam fotbal,meci.si la mai departe daca e sa ne eliminati despre UEFA sau daca va eliminam noi discutam si despre echipa voastra.nu conteaza cine elimina.va spun sincer ca daca jucati cu fener sau beșiktaș eu tineam cu Steaua pana la sfarsit dar imi are rau ca a venit cu galata.de egzemplu in casa noastra toti suntem galatist dar tatal meu pentru meciul asta zie ca %50 %50 .... am o rugaminte dela voi.de acum incolo nu vreau varog sa spuneti aici despre poporul meu,tara mea;cultura mea nimic.cum si eu nu spun si nu am spus pana acum.vorbim doar despre meci si atat.dar fara sa intrecem masura.nici eu nici voi.gata cred atata sa nu va plictisesc cu multa scris.va doresc bafta pentru meci si sa fie discutii civilizat aici.va multumesc...
Bun, am lamurit-o. Omul de buna credinta si nu merita ssa i-o tragem noi ca sunetm stelisti. Am mai intrebat : "Suntem in stare sa purtam un dialog civilizat"? Asta cu cine merita.. cu cine nu, presupun ca ati vazut ca am ac de cojocul lor (vezi pg 55-57). Dar cu oamenii care nu au treaba, sa nu fim magari!
Hahaha. Ati vazut rankul lui bodrumdan_barkahan? "stelist infocat" ![]()
Parca am zis ca incetam cu off topicul si jignirile.
Daca nu va puteti abtine nu mai intrati pe topicul asta.Pana la urma au dreptate si ei ca sunt provocati.Omul isi cere scuze si ne roaga sa ne comportam civilizat dar noi o tinem cu "mistourile".Daca aveti ceva de intrebat care nu are legatura cu meciul exista PM.
Ma asteptam la mai mult de la voi...
Bah .....decat sa va injurati , mai bine bem o bere dupa meci exact cum am facut si cu fanii lui Liverpool cand ne-au vizitat ![]()
Galatasaray 2-1 Kayserispor And Galatasaray won the Turkish Super Cup which is for winner of the match between Turkish Super League winner and Turkish Cup winner...
Galatasaray 4-1 Denizlispor which is the first match of Turkish Super League (:
Now it's your turn Steaua wait for us ![]()