cum pot intra si eu in triada va rog mult spuneti-mi
in brigazi nu se intra postand inrebari pe net
vino la meciuri cat mai des si restul vine de la sine
in brigazi nu se intra postand inrebari pe net
vino la meciuri cat mai des si restul vine de la sine
poi vin de 4 ani in peluza si nu am putut vorbi cu nimeni din triada ce pot sa fac?plus ca acum vreau sa merg mai des si in deplasari!!!
shit happens!
pana la urma te duci la meciuri pt Steaua, nu pt Triada.
ca fapt divers, cati ani ai tu ?
poi vin de 4 ani in peluza
In ce peluza? Vezi ca Triada-i la nord. ![]()
shit happens!pana la urma te duci la meciuri pt Steaua, nu pt Triada.
ca fapt divers, cati ani ai tu ?
da frate merg la meciurile Stelei dar vreau sa merg cat mai organizat si am 19 ani dak kiar te intereseaza nu stiu daca asta conteaza foarte mult eu vroiam sa fac parte dintr-un grup sa fac ceva organizat dar daca nu ma ajutati eu c pot sa fac?
eu vroiam sa fac parte dintr-un grup sa fac ceva organizat
www.AISS.ro
eu vroiam sa fac parte dintr-un grup sa fac ceva organizatwww.AISS.ro
ms mult m-am gandit la asta si vin in Peluza Nord d 4 ani!!
Sper sa ma ajutati sa merg cat mai organizat la meciurile Stelei de acasa si deplasare!!
dk zici ca mergi de 4 ani si locu tau e in PN ma mir ca in atatia ani nu ai intrat in nici o brigada ,eu cunosc dar nu fac parte din nici o brigada,o sa mi fac eu cu prietenii mei brigada la momentul potrivit
dk zici ca mergi de 4 ani si locu tau e in PN ma mir ca in atatia ani nu ai intrat in nici o brigada ,eu cunosc dar nu fac parte din nici o brigada,o sa mi fac eu cu prietenii mei brigada la momentul potrivit
cica "o sa imi fac brigada" =))) sau ala "cum pot sa intru in triada?" ba baieti mai usor cu labareala asta ca deaia se duce dracu fenomenu` din cauza unora care cred ca asta`i asa un fel de joaca
punkboy tu crezi ca brigada iti faci asa cand vrei tu,cum ti se scoala tie? vopsesti un banner si`l pui pe gardu` peluzei? ia incearca =)))
damn` :-j deaia nu`i bn sa fci ce vezi la televizor...
cica vreau sa fiu ultra`
)
dupa ce conceptie aveti voi despre chestia asta(din cate vad eu) aveti mari sanse sa intrati intr`o brigada undeva pe la T0...
omu' are intentii bune.. prietene,ce pot sa-ti zic.. da cat mai des la meciurile de acasa si incearca si tu sa cobori printre ei.. stai pe langa ei, mai intai uita-te sa vezi daca te identifici cu ei din toate punctele de vedere si apoi incearca sa intri in vorba cu respectivii..
bafta,si sa stii ca poti incuraja Steaua si fara sa faci parte dintr-un grup... ![]()
<ultrash> crezi ca doar printr-un banner agatat pe gard esti ULTRAS?sa sti ca te INSELI AMARNIC
)asta e
un banner pt inceput e bn pt oricine sa se diferentieze de ceilalti,mai ales de samantari si de aia care sufla in goarne si trompete(din asthia se gasesc cel mai mult la Tr2),dupa aia cateva Steaguri,japoneze,fulare de brigada,mini-coregrafie,mesaje,coregrafie si in final o colaborare mai intensa cu toti care sunt Ros-Albastri la Culoare !!!
<ultrash> crezi ca doar printr-un banner agatat pe gard esti ULTRAS?sa sti ca te INSELI AMARNIC)asta e
ba baiatule,sa m`anunti si pe mine cand oi reusi "sa ti faci si tu brigada"
ai zis`o de parca e asa la moda sa fii ultra` :-" incat ti ar prinde bine si tie nu?
cum sa ai brigada fara bannerul brigazii? oh damn` a dat ultraseria`n voi
urmeaza`ti instinctul,potoleste`ti setea,ultras nu te faci,ultras te nasti;)
sa nu crezi ca daca ai un banner de brigada,5 steaguri si 7 japoneze gata,in primu` rand trebuie sa ai acceptul celorlalti lideri ca sa poti sa apari si tu in peisaj,si sa fii unul dintre cei mai cunoscuti,ca nu vine nea` Gigi de la focsani hop sa si faca si el brigada...
poti sa ti fci tu 1000 de steaguri japoneze si bannere si sa le tii la naftalina daca nu te lasa baietii sa` l pui pe gard n`ai sanse,si ultra` la tribune nu exista ![]()
voi credeti ca`i cool asa sa fii ultras,n`o mai ardeti asa sa impresionati pustoaicele.ti`am zis,sa citesti ce zicea micutzu in "suporter"..ca ultras te nasti,n`ai cum sa devii peste noapte,trebuie sa ai mentalitatea,asta daca stii cine`i "asta" Micutzu` :-" hai te`am pupat si abia astept o noua brigada in Nordul sau Sudul stelist;) bafta
PS: CITESTE MAI BINE CA TOCMAI ASTA SPUNEAM,CREZI CA DACA`TI FACI UN BANNER GATA ESTI ULTRAS?
ultrash nu fii mã rãu, rãule !
deci, punkboy din constanța ? nu e nimic paote chiar îți faci, dar nu va fi așa ușor, oricum baftã.
iar sirFlorin, ori AISS, ori du-te în peluzã cu tupeu și vorbește mã cu lumea peacolo.
sau ar mai fi o varianta, îmi dai un privat și poate îți prezint câțiva preteni de la nord.
baftã si numai bine
ªi dacã se poate sã se închidã topicul ?
Tipul a fost lãmurit, iar topicul nu-și are rostul. Deci happy end...
dbd, tu in ce grup esti?
ba de unde aterizati
auzi cica el merge de 4 ani
sunt altii care merg de mai mult de 4 ani si nu merg pentru o brigada...merg pentru Steaua . Si deplasarile le poti face cu brigazile daca te interesezi si tu putin da nu pe net. Hai bafta.
sirFlorin, ori AISS, ori du-te în peluzã cu tupeu și vorbește mã cu lumea peacolo.
Ori si una si alta ca nu-i bai, nu-ti cad oole.
Acum poti intra linistit in triada...![]()