Credeti ca Oleg Protasov va rezista pana la expirarea contractului sau incheiat cu Steaua ?
Puteti motiva votul ?
Credeti ca Oleg Protasov va rezista pana la expirarea contractului sau incheiat cu Steaua ?
Puteti motiva votul ?
Eu cred ca da, din simplul motiv ca Protasov are un contract bine stabilit, iar in cazul demiterii, Gigi ar trebui sa-i dea banii din contract. Asa ca Gigi nu-l va da afara pentru ca o fi bun, o fi rau, contractul a fost semnat, banii oricum trebuie dati, iar Steaua nu e clubul care sa-si permita sa arunce 600.000$ pe fereastra, cel putin in momentul de fata...
E un motiv plauzibil,dar nu cred ca avocatii lui Gigi nu au pus si ei niste clauze,ca sa evite platirea intregului contract in caz de ruptura.
E clar ca atata timp cat are contract,peste treaba lui Oleg nu se va mai baga nimeni,daca exista si rezultate.
Am votat cu "nu". Sa explic de ce.
Contractul lui Protasov este de trei ani, ceea ce inseamna o perioada lunga de timp ca antrenor la o echipa cu atatea orgolii. Tind sa cred ca Protasov va pleca sau va fi schimbat in aceasta perioada, astfel:
- daca va merge bine treaba va pleca el dupa doi ani maxim (a si afirmat ca Steaua este o etapa din cariera lui). Visul lui este sa antreneze o echopa mare din Ucraina (poate chiar pe Sahtior :wink: )
- daca va merge rau treaba ... e clar ca va pleca (din cauza lui Becali, a suporterilor, etc).
Cred ca o sa reziste cel putin 1 an. Cred ca o sa si faca treaba macar cat sa fim noi(suporterii) satisfacuti. Si cred ca daca va intra in inimile noastre cum a facut-o si Zenga Jiji se va gandi de 2 ori inaninte sa-l dea afara(mai are si contract beton)
Am votat cu "nu". Sa explic de ce.
Contractul lui Protasov este de trei ani, ceea ce inseamna o perioada lunga de timp ca antrenor la o echipa cu atatea orgolii...
Imi pare rau,contractul e numai pentru doi ani.In acest caz votul tau este da !
Nu, ai raspunsul acum. Si nu vreau sa motivez nimic.