FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Credeti ca Oleg Protasov va rezista...

Virgil28.06.2005 01:04

Credeti ca Oleg Protasov va rezista pana la expirarea contractului sau incheiat cu Steaua ?

Puteti motiva votul ?

Adi28.06.2005 03:00

Eu cred ca da, din simplul motiv ca Protasov are un contract bine stabilit, iar in cazul demiterii, Gigi ar trebui sa-i dea banii din contract. Asa ca Gigi nu-l va da afara pentru ca o fi bun, o fi rau, contractul a fost semnat, banii oricum trebuie dati, iar Steaua nu e clubul care sa-si permita sa arunce 600.000$ pe fereastra, cel putin in momentul de fata...

Virgil28.06.2005 05:52

E un motiv plauzibil,dar nu cred ca avocatii lui Gigi nu au pus si ei niste clauze,ca sa evite platirea intregului contract in caz de ruptura.

E clar ca atata timp cat are contract,peste treaba lui Oleg nu se va mai baga nimeni,daca exista si rezultate.

Gaby29.06.2005 03:42

Am votat cu "nu". Sa explic de ce.

Contractul lui Protasov este de trei ani, ceea ce inseamna o perioada lunga de timp ca antrenor la o echipa cu atatea orgolii. Tind sa cred ca Protasov va pleca sau va fi schimbat in aceasta perioada, astfel:

- daca va merge bine treaba va pleca el dupa doi ani maxim (a si afirmat ca Steaua este o etapa din cariera lui). Visul lui este sa antreneze o echopa mare din Ucraina (poate chiar pe Sahtior :wink: )

- daca va merge rau treaba ... e clar ca va pleca (din cauza lui Becali, a suporterilor, etc).

Bodanel29.06.2005 07:07

Cred ca o sa reziste cel putin 1 an. Cred ca o sa si faca treaba macar cat sa fim noi(suporterii) satisfacuti. Si cred ca daca va intra in inimile noastre cum a facut-o si Zenga Jiji se va gandi de 2 ori inaninte sa-l dea afara(mai are si contract beton)

Virgil29.06.2005 07:56
Am votat cu "nu". Sa explic de ce.

Contractul lui Protasov este de trei ani, ceea ce inseamna o perioada lunga de timp ca antrenor la o echipa cu atatea orgolii...

Imi pare rau,contractul e numai pentru doi ani.In acest caz votul tau este da !

reddog05.07.2005 15:47

Nu, ai raspunsul acum. Si nu vreau sa motivez nimic.