FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Membrii AISS Pitesti

il_capitano29.07.2008 21:30

As vrea si eu sa cunosc, cativa membrii ai AISS din Pitesti - Stiu eu poate vedem niste meciuri impreuna, ne ajutam cu materiale, facem deplasari .... etc ! As vrea sa raspundeti si sa imi spuneti cam pe unde stati si de preferat sa imi lasati si un id de mess, numar de telefon, nume ... etc. Multumesc anticipat ( Puteti sa fiti simpli stelisti, fara sa fiti membrii AISS, dar sa fiti doritori sa colaboram ) ! :steag_cruce_invers:

carminastan29.07.2008 21:45

desi sunt din pitesti, nu mai stau de ceva ani acolo. dar oricand pot veni intr-un we si sa stam de vorba, sa raspund la orice intrebari aveti si pe care nu le puneti pe forum. sunt edeschisa la orice sugestii ati avea

il_capitano30.07.2008 10:28
desi sunt din pitesti, nu mai stau de ceva ani acolo. dar oricand pot veni intr-un we si sa stam de vorba, sa raspund la orice intrebari aveti si pe care nu le puneti pe forum. sunt edeschisa la orice sugestii ati avea

Ai putea sa imi trimiti si mie un mesaj prv cu un id de mess ?

majearu8617.02.2009 20:33

Salut,

M-am mutat de curand in pitesti si as vrea sa cunosc oamenii de aici care merg la meciuri.Exista vreo organizare ceva?

Dati-mi un mesaj privat daca ma puteti ajuta.

Ciao!