FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Toja la cateva ore de Steaua (GSP)!

fcsteaua.ro29.07.2008 09:20

Impresarul mijlocașului columbian este convins cã mutarea se va materializa cât de curând, iar Valeriu Argãsealã dezvãluie cã a trimis fax-uri non-stop noaptea trecutã.

"Am stat pe fax non-stop, a trebuit sã trimitem oferta și federației americane, așa e legislația la ei", a declarat președintele Stelei pentru GSP

"Transferul se va perfecta în orele urmãtoare", a spus Claudio Mossio, agentul lui Toja.

bijoux_bz29.07.2008 09:30

eu nu gasesc in gsp stirea asta

c.ronaldo1729.07.2008 09:44

E pe stelisti.ro stirea.

MoWeed29.07.2008 10:32

Mai intai sa vedem pe site-ul oficial...

Virgil29.07.2008 10:36

Ziarele mai scriu ca Toja a refuzat sa joace in ultimul meci al echipei sale, in semn de protest ca i se tergiverseaza transferul la Steaua.

DelPiero1029.07.2008 11:12

Vamos Toja odata,ca murim cu Nicolita pe stanga...

Adrian_7729.07.2008 11:18

Sper sã-i oferim lui Nicolițã (pentru care am de altfel, tot respectul) șansa de a schimba echipa de club... Culorile, tricoul... sã mai fugã și pe la alții cu ocazia asta.

Sper sã-i oferim lui Nicolițã (pentru care am de altfel, tot respectul) șansa de a schimba echipa de club... Culorile, tricoul... sã mai fugã și pe la alții cu ocazia asta.

Deliric129.07.2008 12:25

hai odata cu transferu asta , ca e nevoie mare de el , singuru` capabil sa acopere postu e Razvan O. ...

din ce am vazut Toja e un jucator tehnic si cu viteza , avem putini jucatori in echipa cu asa ceva (din pacate) .

Parca vad ca nu se realizeaza :wall:

S.S.Lazio29.07.2008 12:39

Intr-adevar ar fi o varianta geniala sa vina acest Toja ..dar,totusi, sa nu ne luam dupa cateva filmulete ..cum spunea cineva odata,asa si pe banelinho il putem scoate la suprafata cu golurile din meciul cu Betis :) ..sa nu ne amagim prea tare ! sper , insa sa fie o surpriza placuta !

steauacri29.07.2008 13:29

Sa vina Toja!!!

Dar voi uitati de Ochirosii!!!Bun jucator !!!!!!Merita locul in primul 11 pe partea stanga!!!

-------------------------Zapata--------------------

Golanski---Goian------Radoi----Eme(nesu)(Marin)

sekely----ov Petre---Plesan----Ochirosii(Toja)

------------------Dayro-----------------

-----------------Kapetanos(arthuro)----

steauafan29.07.2008 16:10

De pe OLS:

Banel LA GALATASARAY!! Doamne-ajuta!

Deliric130.07.2008 06:50

Ieri, șefii lui FC Dallas și federația americanã de fotbal au fost de acord cu trecerea columbianului în Ghencea

Transferul lui Juan Carlos Toja a prins contur în cele din urmã, iar sud-americanul de 23 de ani va veni la București zilele urmãtoare sã semneze cu Steaua. De ce au durat atît de mult negocierile? Regulamentul campionatului american de fotbal spune cã, în cazul unui transfer, trebuie sã-și dea acordul și federația. Cum Steaua obținuse deja acceptul lui FC Dallas pentru Toja, conducãtorii roș-albaștrilor au discutat și cu oficialii forului american. "Am stat pe fax non stop, a trebuit sã trimitem oferta și federației din Statele Unite, pentru cã așa e legislația la ei", a explicat președintele Valeriu Argãsealã.

În cele din urmã, situația mijlocașului de 23 de ani s-a clarificat, iar Toja urmeazã sã-și punã semnãtura pe un contract pe 4 ani cu Steaua. "S-au înțeles toate pãrțile, nimic nu mai poate împiedica transferul lui Juan în Ghencea. Am vorbit cu el și este nerãbdãtor sã îmbrace tricoul roș-albastru", a spus Claudio Mossio, agentul lui Toja. Steaua va plãti în schimbul mijlocașului stînga 750.000 de dolari.

"Toja este un jucãtor excelent și sînt convins cã va ajuta foarte mult Steaua. Sper sã-l am cît mai curand coechipier"

Dayro Moreno, atacant Steaua

gsp.

nu stiu de ce dar am mari asteptari de la jucatoru asta .

:steag_cruce_invers:fular-campioniifular-campionii:steag_cruce_invers:

bijoux_bz30.07.2008 07:06

ce dezinformata e presa din Romania. astia de la prosport zic ca a costat 1,5 mil de euro. ce diferenta colosala!! nu stiu cine are dreptate dar intuitia imi spune ca niciunii !!

betty stelista30.07.2008 07:41

sa vina al asteptam dar sa nu uitati ca al avem si pe oghi rosi acum sa vedem daca e bun ,campionatul american nu se compara cu cel european

betty stelista03.08.2008 13:03
sa vina al asteptam dar sa nu uitati ca al avem si pe oghi rosi acum sa vedem daca e bun ,campionatul american nu se compara cu cel european

e foarte bine ca jucam primul meci an deplasare statistica arata ca nu am pierdut niciodata meciurile cu turci sper din tot sufletul sa ai batem succes Steaua

betty stelista27.08.2008 10:09

urez din toata inima multa bafta azi