Ieri, șefii lui FC Dallas și federația americanã de fotbal au fost de acord cu trecerea columbianului în Ghencea
Transferul lui Juan Carlos Toja a prins contur în cele din urmã, iar sud-americanul de 23 de ani va veni la București zilele urmãtoare sã semneze cu Steaua. De ce au durat atît de mult negocierile? Regulamentul campionatului american de fotbal spune cã, în cazul unui transfer, trebuie sã-și dea acordul și federația. Cum Steaua obținuse deja acceptul lui FC Dallas pentru Toja, conducãtorii roș-albaștrilor au discutat și cu oficialii forului american. "Am stat pe fax non stop, a trebuit sã trimitem oferta și federației din Statele Unite, pentru cã așa e legislația la ei", a explicat președintele Valeriu Argãsealã.
În cele din urmã, situația mijlocașului de 23 de ani s-a clarificat, iar Toja urmeazã sã-și punã semnãtura pe un contract pe 4 ani cu Steaua. "S-au înțeles toate pãrțile, nimic nu mai poate împiedica transferul lui Juan în Ghencea. Am vorbit cu el și este nerãbdãtor sã îmbrace tricoul roș-albastru", a spus Claudio Mossio, agentul lui Toja. Steaua va plãti în schimbul mijlocașului stînga 750.000 de dolari.
"Toja este un jucãtor excelent și sînt convins cã va ajuta foarte mult Steaua. Sper sã-l am cît mai curand coechipier"
Dayro Moreno, atacant Steaua
gsp.
nu stiu de ce dar am mari asteptari de la jucatoru asta .