FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 2004-2005

MaryusZ[Tsu-nami]26.06.2005 04:26

am tot vorbit de jucatori ,de echipa ,de conducere ,de rezultatele echipei si de tot ce tine de Steaua.

ar fi timpul sa facem o sinteza a ceea ce a fost Steaua in sezonul 2004-2005.

-un parcurs stralucit in Cupa UEFA,mascat de scandalul lui Ciobanul in legatura cu florentin Dumitru

-un campionat castigat de un antrenor demis cu 3 etape inaintea sarbatoririi muncii sale

-niste atitudini de rahat ale conducerii sau ale capitanului Stelei ,care ar trebui sa fie exemplu,care au stricat bucuria titlului

-si o pierdere a celui mai valoros si mai bun jucator al Stelei si tot din cauza conducerii,Dorinel Munteanu,caruia nu ii poate fi adresata nici o insulta!!

acum va rog sa spuneti dak va simtii impliniti ca suporteri ai Stelei pt rezultatele obtinute de echipa in sezonul 2004-2005

oricum sa recapitulam;anula asta am luat campionatul,am ajuns in sferturile cupei UEFA,l-am pierdut pe Dorinel Munteanu,am realizat pana la urma ce inseamna conducerea Stelei si l-am descoperit pe adevaratul capitan al Stelei;Mirel Radoi

Virgil26.06.2005 05:43

Implinit ca suporter ?

Interesanta intrebare !

Ambigua,evaziva,indirecta.Pot sa raspund cum vreau.

Uite,eu de exemplu,ma simt implinit.Am trait si bune si rele si la sfarsitul unui sezon competitional am castigat pe muchie de cutit.Dar am castigat.

M-am bucurat cand Steaua a castigat meciuri,m-am intristat cand a pierdut.M-am mandrit ca sunt stelist atunci cand in ciuda ninsorii violente dinaintea partidei cu Villarreal 30.000 au refuzat sa se ridice de pe scaune ore intregi,pana la comunicarea ca meciul nu se va juca.Sau atunci cand am descalificat nesperat Valencia,cand un stadion arhiplin a infruntat ploaia rece pentru ca in final sa plecam plini de fericire spre casa.

Am fost iritat si scandalizat de comportamentul de vechil al lui Gigi.De Gaga al aceluiasi Gigi.Am fost mahnit atunci cand 4 meciuri la rand nu am reusit sa dam gol.Am fost scandalizat cand MM a lovit un suporter.Am fost foarte fericit la sfarsitul meciului cu Poli Timi.Etc,etc,etc.

Am trecut prin toate starile posibile,le-am trait la cele mai inalte cote.Asa incat raman la convingerea mea.Sunt un suporter implinit si sper ca implinirea sa creasca,sa se umfle ca un balon.Pentru ca urmeaza o noua runda a cupelor europene si eu sper.

reddog26.06.2005 11:17

Nu ca as avea eu ce sa postez aici, dar m-au dat lacrimile de emotionare. ADICA DE RAS!!!!!! Cum vine implinit ca si suporter? Daca esti suporter esti implinit. Deja tii cu echipa ta. Esti implinit oricum pentru ca ti se pare (si in unele cazuri e asa) ca tii cu cei mai buni.