FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Casa de piatra! Daniel Oprita

stelista_cristea25.06.2005 06:23

Casa de piatra! Daniel&Nadia Oprita si sa fiti fericiti alaturi de nasii vostri Martin&Laura Tudor.

La multi ani!

p.s Daniel cat mai multe meciuri si goluri pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005)

Virgil26.06.2005 06:17

S-a insurat si Daniel.Sa fie intr-un ceas bun.Dar o sa mai depuna el efortul pe care-l depunea pana acum?Precis nu ! O buna parte din energie i-o va "dedica" Laurei.

Laura,Laura...nu-l stoarce prea tare pe Daniel. :oops:

Pardon,Nadia,Nadia... :oops:

Adi26.06.2005 07:06

Eu i-as propune Nadiei sa-l "stoarca" pe Daniel doar atunci cind acesta va marca :lol: :lol: :lol: :lol: Sa vedeti atunci calitatile de golgeter ale lui Oprita. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

reddog26.06.2005 11:06

Eu as propune sa-l stoarca de tot. Ma gandesc doar la binele lui, ce naiba, nu fiti egoisti...

Virgil26.06.2005 11:21

Cred mai degraba ca privesti din punctul ei de vedere. :wink:

reddog26.06.2005 11:24

Din ambele puncte de vedere. Trebuie sa ne gandim si la sexul opus, nu?

Virgil26.06.2005 11:32

De ce ? Sexul opus nu poate sa gandeasca ? Sau ii e mai confortabil sa gandeasca sexul opus pentru el ?

reddog26.06.2005 11:34

Hai ma ca pot si ele. Misogin nu am fost niciodata. Dar din punctul meu de vedere cainesc, mi-ar conveni sa-l stoarca cat mai mult. Parca vorbim de lamai aici. :wink:

Virgil30.06.2005 09:59

Sigur ca nu ai fost.Si probabil ca nu esti nici in prezent.Asta numesc eu sa fii un barbat adevarat.Sa le intelegi pe femei.Sa fii bun cu ele,curtenitor,saritor,etc.

reddog05.07.2005 16:36

Da, dar pana la un anumit punct, ca ce e prea mult strica...

SHAYAN06.07.2005 04:49
Casa de piatra! Daniel&Nadia Oprita si sa fiti fericiti alaturi de nasii vostri Martin&Laura Tudor.

La multi ani!

p.s Daniel cat mai multe meciuri si goluri pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005)(Campioana Romaniei 2005)

ce-mi place ca avem si aici pe site un mic vestitor al fiecarui eveniment monden si care nu rateaza nici o aniversare sau altceva de genul asta. :D:D:D

nu trebuie sa te superi,era in spirit de gluma,chiar cred ca se bucura si ei(in cazul in care intra pe site) sa vada ca suporterii se gandesc la ei si sunt la curent cu toate chestiile care ii privesc. :D:D:D