FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua vrea să-l transfere pe Kosmalski

Kobiy25.06.2005 03:07

Steaua vrea să-l transfere pe Kosmalski

După cum anună publicatia GÅ'osie SzczeciÅ"skim, atacantul Poloniei Varsovia, Jacek Kosmalski, este dorit de campioana Romaniei, Steaua Bucuresti.

Kosmalski s-a nascut pe 4 septembrie 1976 la BiaÅ'ogard, are 173 cm si 74 kg si a jucat ultima dată la Polonia Varsovia. Pană acum Kosmalski a mai jucat la GÅ'az Tychowo, Legia Varsovia, Dolcan ZĂ…bki, OrlĂ'ta Łuków, Chemik Police, Pomerania Police, Odra Szczecin, PogoÅ" Szczecin, Łódzki KS si Polonia Warszawa. Dacă ar semna cu echipa romana Kosmalski ar deveni al doilea jucator polonez care va juca in Divizia A, după ce sezonul trecut Łukasz Kubik a evoluat la FC Argeș Pitesti.

Virgil25.06.2005 03:25

Nu prea imi vine sa cred,pentru ca nu prea are statura.Mai mult,a jucat la echipe de mana a doua.

Hotarat nu poate fi adus la Steaua.Daca e sa se aduca unul mic si bun,mai bine sa-l ia pe Gigel.Bucur nu Coman. :)

Adi25.06.2005 03:51

Pina la urma Legia Varsovia si Polonia Varsovia nu sunt echipe chiar atit de mici, adica sunt cunoscute in Europa, cel putin datorita orasului pe care il reprezinta, dar problema cu acest jucator este ca a jucat la prea multe echipe. A jucat la 10 echipe, iar Steaua ar deveni a 11 a.

Bisquit25.06.2005 03:59

Cel putin e bine ca ne gandim la atacanti!! Cred ca sunt si conducatorii nostri constienti de lipsa acut a lor in echipa noastra!!!!!! Insa totul trebuie facut mai rapid, intr-o luna avem primul meci in CL si noi nu avem ,lotul definitivat!!! Eu zic ca e o problema!!!!!

Virgil25.06.2005 04:01

Da.Avem o problema.Dar una usoara.Nu uita cu cine vom juca. :wink:

Bisquit25.06.2005 04:09

Primul tur.....da, dar in al doilea s-ar putea sa fie destul de greu, daca nu chiar eliminatoriu.....

Nu cred ca Victoras ar face fata cu brio dupa o luna de antrenament la Steaua, intr-o confruntare "de CL"!!

Nu vreu sa supar pe nimeni dar asa e!!!!!!!!!!

Ne trebuie experienta!!!

Virgil25.06.2005 04:24

Stai linistit ca nu superi pe nimeni.E opinia ta si atat.

reddog26.06.2005 11:32

Depinde cu cine cadeti. Atunci mai vorbim de cine face fata cui...Victoras Iacob e destul de bun, dar nici nu va puteti baza pe el sa faca tot.

ADRIAN PACURAR26.06.2005 13:45

exista un topic , despre transferuri , va rog sa continuati acolo discutiile despre jucatorii noi.Va multumim.