Marti, 15 iulie, Steaua va disputa cel de-al treilea si cel mai puternic amical al turneului de la Flachau, in compania formatiei turce Besiktas Istanbul.
Marti, 15 iulie, Steaua va disputa cel de-al treilea si cel mai puternic amical al turneului de la Flachau, in compania formatiei turce Besiktas Istanbul.
ne bat turcii daca jucam ca pana acum...dar bineinteles ca nu conteaza ce facem in amicale , vorba multora , dar cred ca conteaza mult
Mai baieti,voi stricati moda de pe topicele celorlalte meciuri amicale!!Prima pagina trebuie sa fie ceva de genul "batem cu 5-1" sau "ii distrugem,praf ii facem, sa moara Tanta de ciuda"
)
Asa ca o sa dau si eu un pronostic:ii batem cu 6-2! ![]()
De abia de la pagina 2 putem sa ne revenim si sa ne plangem ca am jucat ca niste cizme si neaparat trebuie gandit la niste scuze!!Da de data asta poate gasim unele mai originale!! ![]()
egal
Se spune ca mai usor joci impotriva unei echipe de valoare. Ori Besiktas este una dintre fruntasele fotbalului turcesc, alaturi de Galatasaray si Fenerbahce. Deci este o echipa de valoare.
E posibil ca Steaua sa faca un joc mai bun decat precedentele, dar nu si sa invinga. Pentru ca ne cam lipsesc goleadorii. Deocamdata. Cand vor fi apti de joc Arthuro si Kapetanos, probabil ca lucrurile se vor schimba in bine.
Pronostic Steaua-Besiktas: x, 2
Nu mã intereseazã scorul, vreau doar sã-i vãd pe-ai noștri jucând frumos...
Nu mã intereseazã scorul, vreau doar sã-i vãd pe-ai noștri jucând frumos...
si eu as vrea asta!
ar fi bine ca de data asta Lacatus sa joace ca intr-un meci oficial, cu doar trei schimbari. ca sa vedem si noi cum stam de fapt.
iar la amicalele celelalte, cu echipe de doi lei, mai bine renuntam. sa joace echipa titularilor contra echipei rezervelor in fiecare dimineata si in fiecare dupa-amiaza. cred ca ar juca mai cu ambitie decat contra swindon town sau victoria bere...
zapata
golanski Ghionea Goian nesu
szekely plesan ov Petre Neaga
Dayro Stancu
asta e dupa mine echipa titularilor. cu prime rezerve Ochirosii, Badea si arthuro.
zapatagolanski Ghionea Goian nesu
szekely plesan ov Petre Neaga
Dayro Stancu
asta e dupa mine echipa titularilor. cu prime rezerve Ochirosii, Badea si arthuro.
in locul lui plesan, Radoi
stiti cumva, va fi televizat si meciul asta?
Meciul va fi in direct de la ora 19:00 pe sport.ro.
Meciul va incepe la 19:30. Sunt curios cum ne vom descurca impotriva unei echipe bune.
Greu sa batem ... Ziceti voi, insa plecarea lui Dica se cam vede.
Sa vedem insa cum joaca noii atacanti Arturo si Kapetanos, daca vor juca azi.
va rog dati'mi un link unde pot sa vad meciul
Banel , Banel si iar Banel ... LASA-NEEE !
a avut o situatie foarte buna sa centreze perfect. Nu-l ataca nimeni , 5 minute putea sa stea si nu-l ataca nimeni si unde a dat-o ??? In Balarii .
Chiar nu exista nu poate sa se accidenteze si el , cum o patesc jucatorii de baza...chiar nu-mi explic. Sa stea si el o juma de sezon ca m-am saturat.
ahahahahhaha . a scos penalty negru. Gol Radoi 1-0 pentru ai nostri
in afara de centrarea aia in balarii si vreo cateva preluari aiurea mie mi-a placut Banel...
dar mai are mult de muncit sa iasa din gura noastra...
Banel mai avea putin si lua portarul advers in brate.
Kapetanos a avut si el 2 lovituri de cap , in rest nimic, dar e doar vina mijlocasilor ca nu creeza ocazii. Cand vor sa dea o pasa, se vede de la o posta intentia. Sunt prea statici.
In atac se pare ca avem doar 2 jucatori de clasa, Dayro si Szekely. In rest, mijlocul e cam praf (cel putin atata timp cat nu-l joaca mai mult pe Ochirosii). In aparare, desi apar mult prea multe nesincronizari, putem sta linistiti cu Radoi si Ghionea in primul 11, Baciu si Rada ca rezerve.
Suferim in atac in continuare...sper ca la mijloc,sa nu-l mai vad pe Banel(pe langa fpatul ca e total netalentat pentru acest sport,il mai avem si pe Ochirosii,care e mult peste el)!In rest,Dayro isi pierde mult din potential ca mijlocas ofensiv...
eu sunt multumit ca am scapat de 2 din cei 3 pe care nu mai vroiam sa ii vad la Steaua (Lovin, Surdu, Nicolita). Echipa nu arata chiar asa de rau si nu ar strica sa fim ceva mai optimisti pentru ca Dayro mi se pare mult peste Dica iar Szekely de asemenea cred ca e mai bun decat Mendoza. Cert e ca Nicolita va fi titular din pacate si sper ca atunci cand va juca Ochirosii sa impresioneze pentru ca e singura cale de a-l scoate pe Banel Jardel din teren.
Incetati sa-l mai comparati pe Dayro cu Dica!Au stiluri si(cred eu) pozitii diferite in teren!E o greseala imensa ca Dayro este fortat sa joace ceea ce nu stie-coordonator de joc...
Incetati sa-l mai comparati pe Dayro cu Dica!Au stiluri si(cred eu) pozitii diferite in teren!E o greseala imensa ca Dayro este fortat sa joace ceea ce nu stie-coordonator de joc...
Dayro alearga, nu se uita la mingea care trece la un metru de el, spre deosebire de Dica! si eu cred ca Dayro ar trebui sa joace varf de atac. cum prinde mingea sa o bage in plasa. ca asta stie cel mai bine! ieri a facut si cateva deposedari!!! ce n-a facut Dica in cinci ani la Steaua! dar hai sa-l lasam pe Dica, a spus-o singur ca nu-l intereseaza Steaua!