FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucureşti - Swindon Town 2-2

fcsteaua.ro10.07.2008 23:08

Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, cu echipa engleza de Liga a treia Swindon Town, stelistii revenind de la 2-0 la pauza pentru formatia din Albion. Golurile stelistilor au fost marcate de Bogdan Stancu (47') si Banel Nicolita (88').

Englezii nu au dat impresia ca vin din Liga a treia engleza si au inceput in forta partida, avand primul sut pe spatiul portii lui Cernea. Un minut mai tarziu, Dayro Moreno a inscris, dar golul a fost anulat din cauza unei pozitii de offside.

Stelistii s-au instalat confortabil la carma meciului si au dominat cu autoritate partida. Contrar cursului jocului englezii au reusit deschiderea scorului, dar meritul este mai putin al lor, golul fiind marcat de Ghionea (27'). Fundasul stelist a incearcat sa trimita o minge cu capul spre Cernea, dar portarul nu a ajuns la minge, care a intrat in poarta.

In minutul 33 Steaua a primit o noua lovitura. Cernea a iesit la 20 de metri de poarta pentru a retine o minge, insa a ratat preluarea, mingea ajungand la un fotbalist de la Swindon Town, care, dupa cativa pasi, a inscris in poarta goala.

Steaua a cazut psihic dupa incasarea celui de-al doilea gol si nu a mai reusit sa lege nimic la centrul terenului. Salvarea pentru formatia din Ghencea a venit cand centralul a fluierat finalul primelor 45 de minute.

Dupa pauza, schimbarile efectuate de Marius Lacatus au dat roade, Bogdan Stancu (47'), proaspat intrat in teren marcand din pasa lui Dayro Moreno, cel mai bun jucator al stelistilor.

Insa Moreno a parasit terenul la mijlocul reprizei secunde, lasand in teren o echipa a Stelei fara idei si neputincioasa in atac, care a trecut peste faza de constructie, trimitand mingile din defensiva direct in careul englezilor.

Finalul meciului a gasit-o pe Steaua atacand furibund in goana dupa egalarea care sa spele rusinea scorului din prima repriza. Si aceasta a venit la una dintre ultimele faze al meciului cand Banel Nicolita a inscris din lovitura libera, un gol norocos, mingea cazand in careu in fata portarului englezilor care n-a reusit sa respinga balonul.

Steaua a inceput cu urmatorul unsprezece: 12 Cornel Cernea - 4 Pawel Golanski, 24 Sorin Ghionea (cpt), 5 Ionut Rada, 15 Mihaita Nesu - 7 Ianos Szekely, 19 Claudiu Ionescu, 30 Tiago Gomes, 33 Robert Neagoe - 27 Dayro Moreno, 25 Adrian Neaga, in repriza secunda in teren intrand Cosmin Vatca, Vali Badea, Banel Nicolita, Eugen Baciu, Petre Marin, Alexandru Iacob, Bogdan Stancu, si Romeo Surdu.

Onlinesport: Irina Maxim

Nicul10.07.2008 23:43

<<Englezii nu au dat impresia ca vin din Liga a treia engleza >> aici trebuie sa corectezi si sa spui ca <<Romanii au dat impresia ca vin din Liga a treia >>. un joc slab, ce poate fi apreciat doar de un orb.

mfun11.07.2008 06:59

o evolutie jenanta a Stelei!

nush ce face Lacatus acolo, dar sincer nu am vazut niciun improvment fata de sezoanele trecute

nu tu combinatii in viteza(sau macar sa vezi ca se incearca asa ceva), nimic

din pacate am impresia ca Lacatus in afara de disciplina si cat de cat motivare (a jucatorilor), nu prea are nicio idee de joc...

fan8311.07.2008 07:01

DIN pacate!asta e rezultatul care reflecta cel mai bine ce se petrece la Steaua.Dar nu inteleg daca domnul Becali e de vina ,nu inteleg care e vina d-lui ,unde a gresit,ofi greit in fata suporterilo,dar ce vina are fata de jucatori, dece brusc jucatorii pa care tot domnul oier ia urcat in slavi,acum il tradeaza atit de josnicnu doar pa dinsul ci si pa suporterii Stelei,cu ce a gresit Becali,ma intrb dece tot injuram si il invinuim pa el ca uite din cauza d-lui jucatorii fug de Steaua ca dracu da tamiie,unde a gresit ca la facut pa Elton circar ,ca lnu la dorit pa mendozza ,ca nu la mai luat pa pepe,pai din cite inteleg eu toate astea nu ar avea careva legatura cu jucatori inportanti care sunt inima echipei pa teren si care,iata isi doresc sa plece, iata de aici se incepe drama Stelei.

DACA AS FI IN LOCUL D-LUI Becali,AS RETROGRADA TOTI MINCAII SI LIPITORILE GEN Dica CA DESI A PLECAT INCE4ARCA SA INCINGA SPIRITILE IN ECHIPA,Goian,SI CE E SI MAI GRAV SI MAI NOU E Radoi "IL CAPETANO".I-AS RETROGRADA LA STEUA 2 SAU FAC STEAUA3 SPECIAL PENTRU NEGHIOBI DA GENUL ASTORA . :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

GuessWhoo11.07.2008 08:48
DIN pacate!asta e rezultatul care reflecta cel mai bine ce se petrece la Steaua.Dar nu inteleg daca domnul Becali e de vina ,nu inteleg care e vina d-lui ,unde a gresit,ofi greit in fata suporterilo,dar ce vina are fata de jucatori, dece brusc jucatorii pa care tot domnul oier ia urcat in slavi,acum il tradeaza atit de josnicnu doar pa dinsul ci si pa suporterii Stelei,cu ce a gresit Becali,ma intrb dece tot injuram si il invinuim pa el ca uite din cauza d-lui jucatorii fug de Steaua ca dracu da tamiie,unde a gresit ca la facut pa Elton circar ,ca lnu la dorit pa mendozza ,ca nu la mai luat pa pepe,pai din cite inteleg eu toate astea nu ar avea careva legatura cu jucatori inportanti care sunt inima echipei pa teren si care,iata isi doresc sa plece, iata de aici se incepe drama Stelei.

DACA AS FI IN LOCUL D-LUI Becali,AS RETROGRADA TOTI MINCAII SI LIPITORILE GEN Dica CA DESI A PLECAT INCE4ARCA SA INCINGA SPIRITILE IN ECHIPA,Goian,SI CE E SI MAI GRAV SI MAI NOU E Radoi "IL CAPETANO".I-AS RETROGRADA LA STEUA 2 SAU FAC STEAUA3 SPECIAL PENTRU NEGHIOBI DA GENUL ASTORA . :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Domnul Becali ????................ :shit:

1uLy4Nn11.07.2008 09:09

foarte slab meciul mai ales in prima repriza...sper sa se schimbe ceva pana vom incepe meciurile oficiale ca altfel nici Cupa UEFA nu o mai prindem

tazonne11.07.2008 09:12

@fan83

Jegul asta de om merita sa ii zici domn?! pt ce e domn pt felul in care isi bate joc de gloriile Stelei? Pt felul in care transforma cea mai iubita echipa din Romania intr-o afacere personala? Pt asta e domn?Pt felul in care noi suporterii suntem tratati ? Daca pt tine asta inseamna in a fi dmn....numai de domni ca asta sa nu ai parte in viata!

ebonyc11.07.2008 11:25

eu cred (sper sa nu fie asa) ca vom depinde f. mult in turul asta de Dayro moreno (se vede din amicale ca fara Dayro echipa nu face nimic) si dupa 2-3 meciuri bune in ch. league vom ramane si fara el. si faptul ca giovanni Becali isi baga coada la Steaua e un lucru deosebit de urat. vom ajunge ca Dinamo (doamne fereste). pe unde si-a bagat dracul asta de "gio" coada au mers prost ...si Dinamo si rapid. si-a bagat el coada si in perioada 96-2000 cand au plecat f. multi jucatori de la Steaua. brusc Becali vrea echipa de "manji". si-a schimbat strategia ca maresc salariile si pastrez toti jucatorii buni. vrajeala!!! inainte nu era giovani Becali sa-i transfere afara si de aceea n uau plecat jucatorii. ia uitati acum cum se pregatesc toti de plecare. este mana lui Becali(ambii sau toti 3). tot incerc sa nu mai citesc presa si sa ma uit doar la meciuri dar mi-e imposibil sa nu deschid ziarul dimineata sa citesc ce mai e nou despre Steaua, dar in fiecare zi apare maimuta cu chip de personaj caragialesc cu cate o noua aberatie.

PS.: dc scrie automat Dinamo cu d mare??? rapid vad ca nu e cu majuscula. as prefera ca si Dinamo sa ramana la fel. si Steaua nu e nevoie sa fie modificat pt ca mereu scriu cu majuscula. :) forza Steaua!

dax4711.07.2008 16:01

:steag_cruce_invers:

Asta e stofa de antrenor , asta o fi valoarea jucatorilor, sau doar o tactica de zapacire totala.

Jocul Stelei e varza. Oierul se viseaza iar in Liga, cu banii in cont, dar o sa-si ia teapa anul asta, ca Steaua nu ajunge in Liga. Nu cu jocul pe care il presteaza. Parca de ieri au inceput sa joace fotbal, asa arata pe teren. Varza.. Trist tare...

O sa-l regretam pe Protasov inca 100 de ani.

enjoy12.07.2008 19:02

@ fan83: nu esti dl Becali, dar o sluga de-a lui tot esti. dezastrul este 100% generat de el. nimic nu se mai face dupa logica performantei, totul se face dupa logica bisnitarului si atunci cumvreti sa se obtina rezultate? pacat c-a incaput acest club pe mana unui asemenea personaj deocheat, mare pacat! Steaua pierde in fiecare zi depe urma lui, va fi greu sa mai revina cat hahalera asta va ramane "patron". macar suporterii sa-i pastreze caracterul si onoarea Stelei!

fan8312.07.2008 20:54
@fan83

Jegul asta de om merita sa ii zici domn?! pt ce e domn pt felul in care isi bate joc de gloriile Stelei? Pt felul in care transforma cea mai iubita echipa din Romania intr-o afacere personala? Pt asta e domn?Pt felul in care noi suporterii suntem tratati ? Daca pt tine asta inseamna in a fi dmn....numai de domni ca asta sa nu ai parte in viata!

1 AM FOLOSIT CUVINTUL DOMN NUMAI ODATA SI ATUNCI DIN GRESEALA .BINE,SUNT DE ACORD ARE PREA MULTE GRESELI FATA DE NOI SUPORTERII,DAR EXPLICAMI DECE Dica SPR EXEXMPLU SPUE CEA CE SPUNE IA FOST RAU LA Steaua,Becali LA NU IA DAT DESTUI BANI SAU POATE IL T

INEA REZERVA,SI SA NU UITAM CA Dica SINGUR A CERUT SA FIE TRANSFERAT.

2A RANSFORMATO IN AFACERE?ZIMI TE ROG DACA CUNOSTI CARE ECHIPA JOACA ASTAZI PENTRU PUBLIC,PENTRU GLORIE,IN SFIRSIT PENTRU SIMPLA PLACERE CUM O FACEAU PINA IN 90.VREMURILE SE SCHIMBA ASTAZI ECHIPELE JOACA NUMAI SI NUMAI PANTRU BANI IAR ACOLO UNDE SUNT BANI NORMAL CA E O AFACERE.

EU PUR SI SIMPLU VREAU S-MI EXPLICE CINEVA DECE JUCATORI INCARE ACEST ....... A AVUT INCREDERE ACU AU TRADAT ATIT DE JOSNIC ECHIPA Steaua.

@ fan83: nu esti dl Becali, dar o sluga de-a lui tot esti. dezastrul este 100% generat de el. nimic nu se mai face dupa logica performantei, totul se face dupa logica bisnitarului si atunci cumvreti sa se obtina rezultate? pacat c-a incaput acest club pe mana unui asemenea personaj deocheat, mare pacat! Steaua pierde in fiecare zi depe urma lui, va fi greu sa mai revina cat hahalera asta va ramane "patron". macar suporterii sa-i pastreze caracterul si onoarea Stelei!

TE VOI DEZAMAGI EU NU SUNT SLUGA LUI FIINDCA SUNT DIN BASARABIA.IAR NOI AICI PE BUCATICA ASTA DE PAMINT PINA CIND,P I N A C I N D ,ROMANESC AM FOST INVATATI SA NE BUCURAM DE CEIA CE AVEM PENTRU CA SAR PUTE SA PIERZI SI CEA CE AI.SAU CUM E IN PROVERBUL ALA

NU DA VRABIA DIN MINA PA HULUBUL DIN COPAC.

P.S NU m-am REFERIT LA COMUNISM.

greenyes13.07.2008 14:06
EU PUR SI SIMPLU VREAU S-MI EXPLICE CINEVA DECE JUCATORI INCARE ACEST ....... A AVUT INCREDERE ACU AU TRADAT ATIT DE JOSNIC ECHIPA Steaua.

Nu a fost tradat ...of of of .... sper ca esti putin naiv si nu sunt alte probleme .... lipsa lor de valoare i a tradat daca i a tradat ceva in ochii tai ... mai ramane sa specifici si jucatorii ... ma repet ... esti putin cam naiv daca poti vedea ceva bun in ....... distrugatorul Stelei ... si daca compari Steaua sub "distrugerea becaliana" cu fotbalul afacere din alte parti.

w3bmaster13.07.2008 14:54

E doar un meci amical si Fenerbasche facu egal ieri parca 1 - 1 cu englezii

Idee e sa vedem meciurile oficiale ... mai stim noi unii care au batut tot in amicale si in campionat fix ...

Cat despre uni din suporteri care vb cu D-l Becali imi vine sa ma impusc acel jeg de om nu merita nici sa i te adresezi pe nume da cu Domnul off doamne asa suporteri asa conducere ...

stelista no. 115.07.2008 19:42

Eu nu inteleg un lucru. Fac abstractie de faptul ca numesti "domn" o persoana care dezgusta prin felul sau de a gandi si de a se comporta. Ceea ce urmeaza e mult mai grav. Cum te poti lua de Radoi in maniera asta din moment ce e SINGURUL jucator care pune suflet in joc . SIGURUL care este legat de Steaua si de altceva in afara de bani . SINGURUL CARUIA II PASA. Si nici de Dica n-ar trebui sa te iei. Se plafonase in ultima perioada , admit asta , dar cum ramane cu inzecitele faze la care a facut diferenta ? cum ramane cu golgheterul nostru , simbol al Stelei , omul cu golul la Steaua ? Sau acel "DU-TEEEEEEEEE DIIICA , DU-TE" , acele momente de extaz in care se reaprinsese flacara sperantei in inimile suporterilor ... ? Si de Goian ? Turnul nostru de control ... El pleaca doar din cauza raului facut de cioban , presiunii pe care o emana acesta din urma si felul in care isi bate joc de Steaua. Presupunand ca ai vazut poza cu Goian imbracat in tricou , sarutand emblema Stelei- ce ai simtit atunci? Eu una am simtit ca inima imi bate de 4 ori mai repede si ca viata are din nou sens , ca marile valori nu pot fi rasturnate asa usor.

Forza Steaua!