Cine va castiga campionatul Angliei , Editia 2008/2009 ?
Eu as spune ca Arsenal.
Cine va castiga campionatul Angliei , Editia 2008/2009 ?
Eu as spune ca Arsenal.
Campionatul Angliei este cel mai frumos campionat din lume, si il urmaresc cu placere ![]()
Sper s-a castige WEST HAM
Liverpool
Manchester City
Eu cred ca totusi campionatul angliei il va castiga Man UTD ....parerea mea ![]()
Imi place foarte mult campionatul englezesc :laugh: .....si tin cu 4 echipe de acolo
: Man UTD ,Liverpool,Chelsee.si west ham
i
Eu cred ca totusi campionatul angliei il va castiga Man UTD ....parerea meaImi place foarte mult campionatul englezesc :laugh: .....si tin cu 4 echipe de acolo
Ma enerveaza suporterii de sezon ,care vad ca o echipa face spectacol si joaca bine spun ca anul asta tin cu acea echipa.Daca esti suporter adevarat trebuie sa tii cu o singura echipa,nu cu toate,sa fii alaturi de ea si in clipele grele.
Aista da campionat...........daca ar fi dupa mine as pune 76 de etape sa se joace nu numai 38 ca parca prea repede se termina
P.S mai repede sa se inceapa!!!!!!!!!!!!!!!!!
iEu cred ca totusi campionatul angliei il va castiga Man UTD ....parerea meaImi place foarte mult campionatul englezesc :laugh: .....si tin cu 4 echipe de acolo
Ma enerveaza suporterii de sezon ,care vad ca o echipa face spectacol si joaca bine spun ca anul asta tin cu acea echipa.Daca esti suporter adevarat trebuie sa tii cu o singura echipa,nu cu toate,sa fii alaturi de ea si in clipele grele.
Aista da campionat...........daca ar fi dupa mine as pune 76 de etape sa se joace nu numai 38 ca parca prea repede se termina
P.S mai repede sa se inceapa!!!!!!!!!!!!!!!!!
pai tin decat cu Man UTD ...da vroiam sa zic ca imi plac si alealalte echipe spuse
m-am exprimat gresit ![]()
Tin cu Man Utd de mic,asa s cum tin si cu Steaua de mic ![]()
![]()
Sper ca Liverpool... insa Chelsea si Manchester sunt favorite. Newcastle cred ca va fi ca de obicei deziluzia campionatului, iar Arsenal cred ca i se va alatura in acest sezon (intru'cat s'a renuntat la Lehmann (chiar daca nu a jucat aproape deloc in ultimul sezon), Hleb, Adebayor, Flamini). Tottenham, Everton, Manchester City si Portsmouth se vor lupta pentru cupele europene. Retrogradari as miza pe Hull City, Stoke City, Fulham sau Wigan.
Sper ca Liverpool... insa Chelsea si Manchester sunt favorite. Newcastle cred ca va fi ca de obicei deziluzia campionatului, iar Arsenal cred ca i se va alatura in acest sezon (intru'cat s'a renuntat la Lehmann (chiar daca nu a jucat aproape deloc in ultimul sezon), Hleb, Adebayor, Flamini). Tottenham, Everton, Manchester City si Portsmouth se vor lupta pentru cupele europene. Retrogradari as miza pe Hull City, Stoke City, Fulham sau Wigan.
Si eu sper la fel sa castige Liverpool ![]()
![]()
Chelsea, si Tottenham pe 2 .
Liverpool ![]()
Liverpool![]()
Sa fim seriosi...
Un elev în vârstã de 15 ani, Reuben Noble-Lazarus, a devenit, marți, cel mai tânãr fotbalist participant la un campionat profesionist din istoria fotbalului englez, el evoluând într-un meci din Liga a doua din Anglia, informeazã AFP, care citeazã BBC.
Noble-Lazarus a intrat pe teren la Barnsley, în minutul 84 al partidei cu Ipswich. El a împlinit 15 ani în urmã cu o lunã și jumãtate.
Fotbalistul s-a întors la școalã miercuri. "El a fost recompensat cu un sandvici cu jambon și cu o bucatã de pizza", a glumit tehnicianul Simon Davey. "Ne-am înțeles cu conducerea școlii sale sã fie lãsat liber douã zile pe sãptãmânã pentru a se putea antrena cu noi", a precizat Davey.
Pânã marți, cei mai tineri jucãtori care au evoluat la nivel de profesioniști în Anglia erau Alberd Geldard (Bristols Rovers, 1929) și Ken Roberts (Wrexham, 1951), care au reușit performanța la vârsta de 15 ani și 158 de zile.
În 2003, Moses Ashikodi a debutat cu Milwall în 2003, când avea 15 ani și 240 de zile. De asemenea, Matthew Etherington a debutat la 15 ani și 262 de zile, în 1997, cu Peterborough.