FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Giovani

fcsteaua.ro10.07.2008 07:26

Sã-l urãști pânã în mãduva oaselor, sau sã-l respecți pentru modul abil în care a reușit sã-și construiascã o viațã desprinsã parcã din Donnie Brasco? Ca stelist aleg prima variantã. N-am sã uit cum în calitate de samsar oficial al clubului i-a luat cu arcanul pe Adi Ilie si pe Filipescu la Galatasary în mijlocul bãtãliei de Champions League. In contul clubului au intrat niste sume derizorii, 800.000 de euro pentru 2 jucãtori de 5 și respectiv 4 stele la vremea respectivã - clauzele de reziliere abil strecurate în contractele lor. N-am putut sã-l sufãr pentru cã, deși îl știu dinamovist, l-am vãzut plimbându-se nestingherit prin toate board-urile de conducere ale marilor rivale bucureștene pupând fãrã jenã steaguri vișinii, alb-roșii dar cu abonament mai nou în loja centralã din Ghencea.

El e omul din umbrã. El face echipa naționalã, el controleazã Liga I, Federația (prin relațiile mai mult decât bune cu Pițurcã si Dumitru Dragomir), nenumãrați jucãtori, de la ligile inferioare la vârful Ligii 1. Cei de la GSP au intuit motivul demisiei lui Adi Ilie din fruntea Stelei, eu merg mai departe și prevãd un descãlecat glorios al lui Giovani pe fotoliul lãsat vacant. Dacã nu o va face oficial o va face oricum din umbrã având la suprafațã o marionetã gen Argãsealã. Pentru el Steaua este momentan mina de aur, mașina de reciclat jucãtori expirați, businessul perfect pe teremen mediu și lung, înt-un mediu unde acum câtva timp era aproape exclus, pãrãsit de toți jucãtorii importanți mai puțin Cristi Chivu.

Ca om este tipul de "good fellow" perfect, am avut prilejul sã aud niște povești senzaționale cu el, care ar putea inspira oricând mai mulți regizori de la Hollywood, sunt sigur cã la un moment dat își va pune în scris memoriile pentru cã îi place sã povesteascã despre el, despre vremurile de vândut bilete la suprapreț, despre cazinouri și alte lucruri ce nu-și gãsesc locul pe acest site.

Galeria câinilor a simțit pe propria piele ce înseamna sã intri în conflict cu acest om, celebra descindere la berãria red dogs fiind un episod care m-a amuzat teribil la acea datã, dar care acum în lumina venirii lui mai mult sau mai puțin oficiale in Ghencea nu face decât sã mã înspãimânte. Din pãcate mã gândesc cu groazã și la rezultatele lui în fruntea celor 2 rivale, și sper în sinea mea cã va face altceva la Steaua, pentru cã sunt sigur cã verii Becali (toți 3), destinși așa cum au apãrut la ziua lui Gigi, taie și spânzurã în acest moment în Ghencea, traseazã tactici, transferã jucãtori, pregãtesc febril urmãtorul sezon.

Din respect pentru Adrian Ilie n-am sã scriu nimic despre el și mandatul lui, în care prin bun-simț și stelism s-a dovedit a fi personajul cheie dupã plecarea lui Mihai Stoica. Practic m-am resemnat, nu-mi rãmâne decât sã sper cã verii vor fi inspirați și poate vom reuși sã rãzbim într-un fel, fotbalistic, pentru cã din punct de vedere al capitalului de imagine, al tradiției și al spiritului stelist am trecut de mult de pragul critic.

Alex (keluboss)

PS: peste 2 ore de cand scriu aceste randuri se anunta la "Palat" o conferinta furtunoasa pe tema Adi Ilie. Sper din suflet ca acest articol sa devina perimat, dar cunoscand personajele implicate bag mana in foc ca nu va fi cazul

Garrincha10.07.2008 08:14

M-am saturat pana peste cap de creditor si de verii sai vanzatori de cai la suprapret. Pana si presa din strainatate s-a prins cine sunt si i-a facut, intr-un mod voalat, bisnitari de 2 lei. Sunt de aceasi parere cu tine Alex, 100% giovani va coduce Steaua, acest lucru fiind tragic pentru noi. Sa nu va mire daca la Steaua or sa apara jucatori romani expirati(putem sa ne uitam anul trecut la Dinamo, la cazul Nastase sau cum il chema pe ala). Oricum, cred ca in curand o sa incep sa ma uit la hanbal feminin sau la cricket, la modul in care creditorul conduce Steaua, nu cred ca o sa mai am la ce sa ma uit in 2 ani.

Dileanu10.07.2008 08:50

Cum ii vorba de Giovani toata lumea tace.....

iov10.07.2008 10:12

bai, ne pierdem vremea analizand is emitand supozitii si rationamente, daca da D-zeu poate vine cineva potent cu un proiect de echipa pentru ca sincer Steaua de acum nu reprezinta decat dovada masochismului nostru, unde sunt motivele de bucurie, mandrie, libertatate, aroganta. Steaua nu mai rezista si exista doar prin Lacatus.

MoWeed10.07.2008 10:44

Nu pot sa-l suport pe acest Giovani care imi e la fel de antipatic ca Gigi insusi.

Sper sa nu mi-se adevereasca temerile si Steaua sa devina ca dinam0 in ultimele sezoane: echipa la care nenorocitul asta isi recileaza jucatorii terminati...

vlad7510.07.2008 10:47
Cum ii vorba de Giovani toata lumea tace.....

Eu nu pot sa vorbesc despre Giovani pentru ca mi-e frica ca ma bate.

w3bmaster10.07.2008 11:06

Acest spurcati de machidoni tre sa se duca dracului nu ii mai suport .... toti si veri si el si toata familia lui spurcata ...

DelPiero1010.07.2008 12:06

Vai de noi..Doamne,de ce nu faci o minune si nu ne scapi de cancerul ce s-a abatut asupra Stelei noastre...!?

choli10.07.2008 12:33

Propun conducerii AISS organizarea unui miting de amploare fata de politica dlui. Becali la adresa clubului F.C. Steaua Bucuresti. Consider ca doar asa il putem readuce intr-o oarecare masura cu picioarele pe pamant. Aceasta demonstratie trebuie sa fie legala si musai cat mai numeroasa.

E timpul sa iesim in strada!

Endless10.07.2008 13:55

adevaru e ca giovani are totusi o experienta in scouting , cre ca daca da si bacali banu asta ar putea sa aduca un jucator de top , macar unu . Da Becali mai bine aduce unu de la dacia pe 50000 decat sa dea 5mil pe unu de la o echipa mai de top . Nu ii dai ditamai salaru de 1mil , ii dai u acolo 300 de mii si la semnatura inca 500 si sa vezi cum nu destabilizeaza vestiaru si toata lumea e fericita . Da Gigi e Gigi

iulianbarlad10.07.2008 14:44

indiferent de ce se spune Steaua nu va fi niciodata condusa de giovani,e impotriva naturii.sa lasam vaicareala si sa-i urmarim diseara pe baieti fiindca se apropie startul campionatului si pierdem din vedere cel mai important lucru,fotbalul,jocul care ne-a facut stelisti.actorii sezonului urmator sunt si trebuie saramana jucatorii si antrenorul,nu babalaci de-alde Becali care nu trebuie bagati in seama mai mult decat trebuie.

zloty10.07.2008 15:46

s-a ma [...] pe oile alea 2 , cei mai detestabili oameni pe care ia avut Steaua ,doamne nu dispareti odata din fotbalul romanesc sclavilor??x(

Recoba10.07.2008 16:20

baietii aia de erau in red dogs cand a avut loc descinderea, tot au avut tupeul sa zica ce se intampla si sa lupte...la noi...pun pariu pe cat vreti ca daca Gigi era in Stefan cel mare nu rezista mai mult de 2 ani...

keluboss10.07.2008 16:53
baietii aia de erau in red dogs cand a avut loc descinderea, tot au avut tupeul sa zica ce se intampla si sa lupte...la noi...pun pariu pe cat vreti ca daca Gigi era in Stefan cel mare nu rezista mai mult de 2 ani...

:)))) acum or circula mai multe variante pline de bravada sau nu, eu stiu ca la aparitia sabiilor, nu prea au existat vociferari, Gigi rezista acolo mult si bine ca-l capusau restu' actionarilor,

maye10.07.2008 18:07

totusi...nu fiti rai..la Steaua prin intermediul verilor(jegurilor)o sa vina doar jucatori de super clasa mondiala...urmatorul jucator de mare impact va sosi in Ghencea...sa ne pregatim pentru Soava si jucatorii la fel de faimosi ca el..

ne asteapta vremuri grele dragi prieteni....

sa lasam vaicareala si sa-i urmarim diseara pe baieti fiindca se apropie startul campionatului si pierdem din vedere cel mai important lucru,fotbalul,jocul care ne-a facut stelisti.actorii sezonului urmator sunt si trebuie saramana jucatorii si antrenorul

am vazut meciul...si in afara de Dayro..nu am vazut nimic...numai autogoluri si mingi trimise la vanatoare de prepelitze...

ne asteapta vremuri grele...

andyro10.07.2008 22:13

Subcriu la ce zice si keluboss mai sus, nici eu n-am auzit de cineva cu tupeu de la caini in momentul ala. De altfel, ii inteleg in totalitate.