FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"E vina lui MM" (ProSport)!

fcsteaua.ro09.07.2008 21:12

Becali a explicat în direct la Realitatea TV motivele pentru care Adrian Ilie a plecat de la Steaua, dupã doar un an în care s-a aflat în funcția de manager sportiv:

"El nu a mai rezistat psihic la Steaua, mi-a zis cã cel mai tare l-au deranjat atitudinea și declarațiile lui Mihai Stoica. Meme nu va mai fi niciodatã manager la Steaua, eu i-am tot zis asta lui, dar el nu credea. Pe el îl deranjeazã Meme: de ce Meme s-a dus la meci, la amicalul Stelei, de ce face el analiza jucãtorilor de la Steaua, de ce nu știu ce... Toate lucrurile astea l-au deranjat pe el și Ilie este un bãiat care nu se implicã prea mult în lucruri d-astea, nu-i plac scandalurile și a preferat sã nu facã scandal." a declarat Gigi Becali

"Eu l-am atenționat, i-am zis cã Meme nu va mai veni niciodatã manager la Steaua, dar el nu crede, aude mereu bârfele din presã și d-aia a fost așa afectat. Credea cã vine Dan Petrescu antrenor la Steaua cu Meme Stoica manager și cã el nu vrea sã plece cu tam tam și d-aia a zis sã-și dea demisia. I-a zis astãzi lui Virgil cã vrea sã plece, i-a zis cã i-e rușine de mine și nu are curaj sã-mi zicã direct mie" a explicat Becali motivele pentru care Adrian Ilie a plecat de la Steaua.

Despre modul în care a încercat Becali sã-l facã pe Adrian Ilie sã se rãzgândeascã, patronul stelist a declarat: "Eu i-am zis lui, Ilie, dã-ți demisia, dar rãmâi la Steaua, eu vreau sã te folosesc aici pentru cunoștiințele tale, vreu sã ajuți Steaua. El a zis cã vrea, cã nu e nicio problemã, numai cã nu mai vrea sã fie oficial la Steaua, mi-a promis cã va face în continuare tot ce a fãcut și pânã acum numai cã nu va mai fi manager" a încheiat Becali.

john_8609.07.2008 21:20

=)) asta cred ca e cea mai mare aberatie, ca a plecat din cauza lui MM. eu cred ca a plecat din cauza ciobanului ca a facut transferul lui kapetanos peste capul lui

DoTT09.07.2008 21:21

Cat poate sa minta ciobanul asta infect,sunt sigur ca Adi nu a demisionat din cauza asta ci din alte motive,alte jocuri murdare de-ale lu Jiji.Cik.."ia fost rusine sa-mi zik in fata"..ma bufneste si rasul.

steaua_gloria09.07.2008 21:37

vrajeala...

DelPiero1009.07.2008 21:41
vrajeala...

...ieftina si cu miros de branza aflata in putrefactie!

MoWeed09.07.2008 22:37

Nici un copil de 5 ani nu ar crede asemenea vrajeli...

kaymack09.07.2008 23:37

ce prostie...se vede ca minte ciobanul...poi cum adica sa lucreze pe gratis? nu ca nu l`ar lasa inima dar totusi...prea proasta minciuna asta CIOBANE ESTI JAVRA!

vlad7510.07.2008 04:18

Gigi asata zici ca-i nevasta-mea. Niciodata nu-si asuma vina pentru tampeniile sale.

DanStan10.07.2008 07:06
mi-a promis cã va face în continuare tot ce a fãcut și pânã acum numai cã nu va mai fi manager" a încheiat Becali.

Genial !

Pai cum ar putea cineva care nu mai are nici o functie in club sa faca tot ce face un manager ? Singura posibilitate ar fi ca managerul nu putea face aproape nimic, eventual isi putea da cu parerea din cand in cand. Deci Jiji a recunoscut oficial ca Adi Ilie avea o functie decorativa.

Heart_For_Steaua10.07.2008 07:59
:)) Cand am vazut ce a declarat ciobanu' , n-am mai putut de ras... Mai ales la faza cu "Adi Ilie s-a suparat ca MM a venit la meciurile Stelei" ... Pei ce nu are voie omul sa vina la meciuri? Putea sa vina oricine la meciuri ca era intrarea libera...
andyro10.07.2008 10:15

Adi Ilie a declarat ca plecarea sa de la Steaua nu are nicio legatura cu Mihai Stoica.

"Am auzit si eu declaratiile domnului Becali. Tin sa precizez ca plecarea mea de la Steaua nu are nicio legatura cu Mihai Stoica. Altele sunt motivele mele si nu vreau sa le dezvalui acum. Sunt motive strict personale si nu am de gand sa fac o conferinta de presa ca sa vorbesc despre acest lucru",a spus in ProSport, Adi Ilie.

bijoux_bz10.07.2008 10:22

n-are nicio treaba MM. e vina 100 % a ciobanului

1uLy4Nn13.07.2008 09:50

intotdeauna altcineva este vinovat numai Jiji nu :| m-am saturat de acest om care incet dar sigur omoara Steaua

neli05.08.2008 12:42

pentru Becali

MINTI !!!!

MM iubeste Steaua dezinteresat nu ca tine ! esti un magar ca tu bagi zanzanie intre toata lumea, esti un DIAVOL !