Invingatoarea din dubla glentoran-shelbourne va juca contra Stelei. Primul meci Steaua il va juca in deplasare. E bine!!!!!!!!!! Ma gindesc deja la turul 3!!!!!!
Invingatoarea din dubla glentoran-shelbourne va juca contra Stelei. Primul meci Steaua il va juca in deplasare. E bine!!!!!!!!!! Ma gindesc deja la turul 3!!!!!!
Glentoran e din Irlanda, Shelbourne e din Irlanda de Nord
Glentoran: www.glentoran.net
Shelbourne: www.shelbournefc.ie
Eu sunt cu gandul deja la grupe,la finala si la Cupa CL.
Trebuie sa tratam cu respect,cu atentie si seriozitate fiecare adversara.
Cred ca va fi Shelbourne.
sa nu ne grabim...Shelbourne daca imi amintesc bine anul trecut in UCL a ajuns pana in turu 3 si abia a trecut deportivo d ei...dupa c in irlanda au facut 0-0
Shelbourne, posibila adversara a Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, a invins luni seara, pe teren propriu, cu 1-0 pe Longford Town. Golul victoriei, marcat de Jason Byrne, in minutul 58, a fost un moment special pentru golgeterul lui Shelbourne. Byrne a ajuns la a 50-a reusita pentru actualul sau club si la al 100-lea gol in prima Liga irlandeza. Dupa 15 etape de campionat, Shelbourne se afla pe locul 2, la 3 puncte in urma liderului Cork City, care are un meci mai putin disputat. Steaua va intalni pe 26/27 iulie (turul) si 2/3 august (returul), invingatoarea dublei manse dintre Shelbourne (campioana Irlandei) si Glentoran Belfast (campioana Irlandei de Nord).
Sursa:Libertatea.
Mai sunt 23 de zile pana la debutul Stelei in Liga Campionilor!!!!!!........ Steaua nu a fost eliminata niciodata din turul 1, deci...FORZA Steaua!!!!!!!!!
Desi meciul e ca si castigat,sa nu ne scape niciodata din vedere ca buturuga mica rastoarna carul mare.
Sa abordam prin urmare aceasta partida cu foarte multa seriozitate.
E primul nostru pas in aceasta noua editie.Sa-l face cu siguranta si mai ales cu dreptul.
Shelbourne FC tocmai a ajuns in semifinalele cupei Irlandei (nu ca asta ar fi ceva de temut, dar totusi, nici chiar sa-i subestimati).
"Steaua iși poate indrepta atentia spre Shelbourne pentru "dubla" din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor (26/27 iulie - 2/3 august). Irlandezii au cîștigat aseară cu 2-1 chiar in fieful lui Glentoran, usurindu-și considerabil sarcina pentru returul de saptamina viitoare, pe teren propriu. Au si avantajul de a fi in plin campionat, in timp ce adversarul s-a aflat pe arena "The Oval" la primul meci oficial al sezonului.
Timp de aproape o ora nici una dintre echipe n-a reusit să treacă balonul dincolo de linia portii. Apoi a aparut la rampă Jason Byrne. "Virful" lui Shelbourne a deschis scorul in minutul 55 si apoi a dublat diferenta transformind un penalty (65). Ward a readus sperantele in tabara lui Glentoran (78), dar in ciuda forcingului din final tabela nu s-a mai modificat." sursa ww.gsp.ro
Dupa cum se vede treaba pe la noi nu ne va fi prea usor.....mai ales in turul 2!!!!!!! Eu zic ca vom trece de irlandezi dar la limita, insa s-ar putea atat sa fie parcursul nostru in C.L.
daca nu trecem de Shelbourne o sa fie NEAGRA rau...
V-am spus eu ca veti juca cu Shelbourne si nu va fi deloc un meci usor, desi voi credeti altfel.
Nici eu nu cred ca o sa fie un meci usor. E bine ca jucam turul la ei , sa speram intr-un rezultat bun acolo .
Intr-adevar e mai bine ca jucati prima data la ei acasa. Daca obtineti un rezultat bun va fi net mai usor in retur. Dar e o echipa destul de bunicica, nu ca si adversarii Rapidului din Andora. :twisted:
Nu ma ! Trebuie sa recunoastem ca rapidul a avut meci greu cu bucatari cu chelneri cu sefi de birou si tot felul ! :twisted:
Da e bine ca avem primul meci in deplasare!
Bucataria din Androra vs Rapid a fost un meci foarte usor si sa-i vezi pe rapidisti ce se lauda ca au castigat pe forumul gsp!
Ca a fost un meci super greu. Ce atata lauda! Ma rog e o victorie de calificare, dar chiar ca nu am auzit de echipa aia in viata mea.
Vor trece de andorezi, dar oare ce va urma???
Fratilor ascultati la mine ca o sa avem viata grea cu Shelbourne va zic eu ,britanici artagosi si cotonogari osa vedeti o mare belea cu ei :evil: :evil: :evil: