FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Inca o decizie aberanta a FRF

Dansan24.06.2005 06:16

"Radoi suspendat 4 etape

si amendă 1350 de euro !!!

In urmă cu citeva minute, Comisia de Disciplina a FRF a anuntat pedeapsa primită de stelistul Mirel Radoi, care a fost acuzat de Victor Piturca selectionerul nationalei, că a parasit cantonamentul fară acordul sau inaintea meciului cu Olanda (0-2), disputat pe 4 iunie in preliminariile CM 2006.

gsp.ro"

Inca o decizie aberanta a FRF...Mai mira pe cineva?

dawid24.06.2005 13:18

Prin sentinta de azi FRF-ul a spus adio unui jucator adevarat. Nu uitati cel mai recent meci al lui la nationala cand cu macedonenii a dus greul apararii de unul singur. Daca nu sunteti convinsi remomerati toate meciurile lui ca tricolor si veti vedea ca am dreptate sa spun ca e de neinlocuit. (daca ati urmarit stirile ultimelor zile l-ati fi auzit pe Hagi spunand acelasi lucru)

Cred ca federatia si Piturca au sa regrete aceasta decizie si au sa-l cheme inapoi la lot (ca urmare a evolutiilor lui din C.L. si a evolutiilor lui Tamas de prin barurile Romaniei pitoresti...)

Drept urmare va intreb

1. Va accepta Radoi sa vina?

2. Daca va accepta, va mai juca Mirel cu aceeasi pasiune si daruire tinand cont de tratamentul primit din partea federalilor ?

Pt oricare din aceste 2 cazuri un lucru e cert: Radoi NU VA MAI FI ACELASI !!! TREZITI-VA sau vom ajunge cu totii la TANACU

Virgil24.06.2005 13:21

Orice hotarare trebuie sa aiba si o motivare.Din cate stiu Radoi este acuzat ca a parasit cantonamentul lotului national fara incuviintarea selectionerului.

Mai stiu ca acest lucru a fost adus la cunostinta in scris FRF,de Piturca.

In aceasta situatie comisia de disciplina trebuia sa asculte partile(Radoi si Piturca) si sa ia o hotarare.Daca s-a ajuns la concluzia ca Radoi a plecat de capul lui,e clar ca a savarsit un act de indisciplina si trebuie sanctionat.Daca nu,nu.

Se pare insa ca Radoi a gresit.Cine greseste plateste.Mai rau e ca va suferi si echipa,si alaturi de ea noi.

Ce e drept,nu-i pacat !

Dar nu stiu daca e atat de drept sa primeasca 4 etape de suspendare.O alta sanctiune nu exista?Daca a avut probleme la nationala sa ispaseasca sanctiunea pe linie de nationala.Sa-i dea 4 jocuri suspendare de la echipa nationala !

E foarte clar,sanctiunea nu e dreapta !Pentru ca sanctionandu-l astfel,a fost sanctionata de fapt echipa !

Dansan,nemultumirea ta e intemeiata !Iar au judecat contra Stelei,hahalerele si nenorocitii(il citez pe Gigi) de la federatie !

Virgil24.06.2005 13:58

Piturcă: "Ciobanul este un tradator, un om de nimic"

Selectionerul Victor Piturcă a replicat acuzelor aduse de Ciobanul, care l-a atacat după ce jucatorul Mirel Radoi a fost suspendat de FRF: "Este un tradator, un om de nimic, care praduieste si parăște oamenii si afacerile lor, in loc să stea in banca lui. Totul este trecator, este o chestiune de timp. După tot ce se intampla asa ar fi normal, să nu mai reziste mult la Steaua", a spus Piturca Comentand amenintarea patronului stelist conform careia este posibil ca jucatorii Stelei să nu se mai prezinte la echipa nationala Victor Piturcă a mentionat: "Nu este stapanul jucatorilor. Fotbalistii au un contract, iar pentru serviciile aduse, sunt platiti. Dacă jucatorii se vor lua după el, vor ajunge rau. Cred că ei il cunosc prea bine ca să facă asta. Dar, bineinteles, cine nu va dori să vină la nationala este liber să facă ce vrea, este bine chiar să stim din timp".

Auziti ce spune Piturca : "Dupa tot ce se intampla ar fi normal sa nu mai reziste mult la Steaua."

Interesant.Gand la gand cu bucurie.Dar parca ce mai e normal in tara asta ? Sau mai bine zis,a fost vreodata normal ?

George Stan24.06.2005 19:52

Jegul de Piturca are acum alte interese si trebuie sa loveasca, cat mai tare in ciobanul Gigi. Din asta are de suferit irascibilul Radoi si suporterii Stelei... care nu au nici o vina.

misha25.06.2005 01:38

daca juca acum Radoi la o echipa din Italia, Spania etc., oare cum il mai suspendau :roll: :roll:

Virgil25.06.2005 02:05

Exact cum am spus mai sus.Ii dadeau interzis o perioada de timp la echipa nationala.

Adi25.06.2005 02:54

Eu nu cunosc foarte bine regulamentele, dar imi pun si eu niste semne de intrebare. De ce Zicu, pentru un act de indisciplina mai grav decit cel comis de Mirel (daca la comis), a fost suspendat doar de la nationala, iar Radoi a mai luat si 4 etape suspendare in campionat???? Daca Mutu sau Chivu comiteau ceva asemanator, un act de indisciplina, ce sanctiuni le dadeau??? Oare ii suspendau cite 4 etape la Roma, Juventus???? :lol: :lol:

Eu nu mai inteleg nimic, dar cert e un lucru: putem sa ne asteptam la ce e mai rau. Pe linga faptul ca Mirel va pierde supercupa cu Dinamo, nu m-as mira ca Steaua sa joace cu Dinamo, Rapid in primele 3 etape...

Virgil25.06.2005 03:02

Art. 67

(1) Neprezentarea la convocarea loturilor reprezentative, la data si locul stabilit, in vederea participarii la pregatirea si antrenamentele acestora, la jocurile oficiale si amicale care urmeaza, se sanctioneaza cu suspendare de la 4-8 etape".

In baza acestui articol a fost sanctionat Radoi.Nu vad nici-o legatura cu ceea ce a facut el.Cu asa "judecatori" se alege praful de tot.Dorule(Viorel Ursu) esti "om" mic.Nu ca stat,ci CA CAracter!Sipana la urma FRF il suspenda pe Mirel dintr-o competitie patronata de LPF

Adi25.06.2005 03:08

Efectiv ma apuca risul cind ma gindesc la regulamentele si deciziile federatiei!!! Cum e posibil ca pentru acelasi act de indisciplina un jucator,care joaca in strainatate, sa fie suspendat de la echipa nationala, iar unul care, joaca in Rominia, sa fie suspendat de la echipa de club??? Asta e discriminare clara. Si unul si altul tot jucator e!!!! Cu Mirel e mai grav, suspendat 4 etape in campionat + Piturca a zis ca nu-l mai ia la nationala. CE LEGATURA ARE ECHIPA DE CLUB CU NATIONALA? asta nu inteleg!!!!!!!!!![/b]

Bisquit25.06.2005 03:49

In afara de supercupa, lipsa lui Radoi nu ne va afecta prea mult. S-a vazut cat de stelist e "nea Piti"..!!! Cat despre persoana Radoi, poate va invata si el din intamplarea asta sa aiba putin respect pentru cei cel inconjoara!! Mie sincer acum mi-e frica da zvonurile cu substantele interzise. Acolo s-ar putea lasa greu.....

Adi25.06.2005 04:01

N-au ce sa-i faca. 1 Radoi nu participa in nici o competitie 2 In aceste cazuri doctorul care administreaza aceste medicamente este obligat sa trimita o adresa pe la UEFA, nu mai stiu pe unde, in care anunta ca jucatorului x i se va administra medicamentul y, de pe lista celor interzise, din cauza z. Ma gindesc ca medicii de la Bologna a facut totate aceste, fiindca altfel, in cazul unui scandal ar avea si ei de suferit din punct de vedere al imaginii

SSK25.06.2005 21:09

Da, daca articolul in baza caruia a fost suspendat Radoi este cel indicat de Virgil, atunci avem o problema. Si asta deoarece Radoi nu poate fi acuzat de ceea ce incrimineaza acel articol. Eu intelesesem ca in cele din urma el va fi judecat nu pentru "neprezentare", ci pentru "acte de indisciplina". Si tind sa cred ca Radoi a comis acele acte de indisciplina, ca deh...ciobanu l-a invatat numai de bine de cand i-e nas :x

reddog26.06.2005 11:20
"Radoi suspendat 4 etape  

si amendă 1350 de euro !!!

In urmă cu citeva minute, Comisia de Disciplina a FRF a anuntat pedeapsa primită de stelistul Mirel Radoi, care a fost acuzat de Victor Piturca selectionerul nationalei, că a parasit cantonamentul fară acordul sau inaintea meciului cu Olanda (0-2), disputat pe 4 iunie in preliminariile CM 2006.  

gsp.ro"

Inca o decizie aberanta a FRF...Mai mira pe cineva?

Acum putina seriozitate nu strica. Imi pare rau pentru Mirel personal, dar si sa iti iei talpasita de la nationala si sa ii lasi pe toti cu ochii in soare nu putea trece nesanctionat.

Mai lasati-l in pace pe Zicu!

Virgil26.06.2005 13:55

Pe Zicu ? Ai dreptate .Pai ce ala-i jucator ?

reddog05.07.2005 15:49

Da, e jucator. Si unul bun chiar, mult mai bun decat unii stelisti.

Nero05.07.2005 16:17

Just, daca ai carnet de coducere, poti sa sofezi :D