FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arthuro: "Abia astept sa incep sa muncesc" (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro02.07.2008 01:56

Cum te simti acum, dupa ce ai ajuns in cantonamentul Stelei?

Sunt foarte multumit ca am ajuns aici si abia astept sa incep sa muncesc alaturi de noii mei colegi. Sunt pregatit sa fac un sezon bun, plin de succese, in care sa castigam campionatul, sa ne calificam in Liga Campionilor si sa facem treaba buna si acolo.

Ce stiai despre Steaua inainte ca Adrian Ilie sa te contacteze?

Stiam ca este o echipa buna din Europa, care a evoluat in Liga Campionilor in ultimii doi ani si consider ca era normal sa stiu cate ceva despre ea. Stiu ca este o grupare de calibru, cea mai titrata din Romania si consider ca, odata cu venirea aici, am facut un mare pas inainte in cariera mea.

Care este obiectivul tau personal? Cate goluri vrei sa dai in sezonul viitor?

Nu stiu. Niciodata nu mi-a placut sa promit un numar de goluri. Imi propun mereu un obiectiv, insa nu-l comunic. Pentru mine va conta sa muncesc mult, sa ajut echipa si sa stiu ca mi-am facut treaba cat mai bine.

Ai vreun mesaj special pentru suporterii Stelei?

Mesajul meu este acela ca ma voi darui 100% pentru echipa. Stiu ca este o grupare foarte valoroasa, ca ei tin mult la echipa si vreau ca, alaturi de noii mei colegi, sa reusesc si sa ajut la realizarea unui sezon plin de succese, asa cum isi doresc fanii.

septi_eu02.07.2008 07:46

Bine ai venit Arthuro! Bafta multa sa ai!

Sper sa te faci golgheter, sau daca nu, sa faci pe cineva de la Steaua golgeter. ;)

FORZZA Steaua!

Intotdeauna Superiori!

Matrixone02.07.2008 07:53

Bine ai venit si sa marchezi cat mai multe goluri.

O declaratie de bun simt, fara promisiuni.

Multa bafta!

mNiosu02.07.2008 07:57

Bafta si bine ai venit! Sper sa arate mai mult ca Pepe care nu m-a impreionat asa de mult.

Apropo: Mai stie cineva ceva de Pepe?? Mai ramane sau nu la Steaua,a rezolvat ceva cu clubul,cum ramane??

MALDINI02.07.2008 08:11

Sper sa isi faca treaba la Steaua si sa marcheze cat mai multe goluri :D

SzabiStelistu02.07.2008 08:14

bine ai venit Arthuro!!!imi place declaratia lui,si si eu sper ca va fi golgheter:D:Ddacac ii un muncitor atunci ii foarte bine!!bv Arthuro fular-campionii si mult succes !!

steaua_gloria02.07.2008 08:32

N-ai avut timp sa-l cunosti pe Becali... :naughty:

mNiosu02.07.2008 08:35

Buna asta!! :laugh:

strezahuzum02.07.2008 08:50

Nu cred ca prinzi primavara. Vei pleca si tu pe 500.000 de euro cu eticheta de "hahalera".

LARI02.07.2008 12:59

BINE-AI VENIT!!!

MULT SUCCES!

MoRRano02.07.2008 13:44

Bine ai venit si la cat mai mute goluri.

fularsteaua2

1uLy4Nn02.07.2008 14:48

si eu abia astept sa incepi sa muncesti si sa marchezi

f234567k02.07.2008 15:14

Pai sa muncesti bah..

metzzz02.07.2008 15:17
Pai sa muncesti bah..

sau te trimite asta la buzau :whistle:

w3bmaster02.07.2008 19:04

Faptu ca e strain si vine din Spania e ceva in plus (mentalitatea) care romanasii nostri dragi nu o au ...

Succes sper sa aduci multe victorii ....

danimarcu02.07.2008 19:38
Nu cred ca prinzi primavara. Vei pleca si tu pe 500.000 de euro cu eticheta de "hahalera".

...sau "circar"! :whistle:

Jiji l-ar vinde la mana a doua si pe Messi daca nu ar da multe goluri.El se ghideaza dupa un pricipiu total eronat si fals:acela ca s-ar pricepe la fotbal...

emmynem09.07.2008 17:36

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, anunta public, prin intermediul www.steauafc.com, ca demisioneaza din functia detinuta, incepand cu data de 10 iulie 2008. Acesta apeleaza la reprezentantii mass-media sa nu faca speculatii vizavi de motivele care au dus la decizia sa si precizeaza ca aceasta este definitiva. FC Steaua ii multumeste pentru activitatea depusa in perioada in care a facut parte din echipa manageriala a clubului nostru.

Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa. Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine. Sper sa se califice in UEFA Champions League si sa castige campionatul. Fiind un fost jucator la Steaua si un stelist adevarat, gandurile mele vizavi de aceasta echipa vor fi mereu pozitive si pline de respect. A fost o onoare sa lucrez la Steaua

Adrian Ilie