Cum te simti acum, dupa ce ai ajuns in cantonamentul Stelei?
Sunt foarte multumit ca am ajuns aici si abia astept sa incep sa muncesc alaturi de noii mei colegi. Sunt pregatit sa fac un sezon bun, plin de succese, in care sa castigam campionatul, sa ne calificam in Liga Campionilor si sa facem treaba buna si acolo.
Ce stiai despre Steaua inainte ca Adrian Ilie sa te contacteze?
Stiam ca este o echipa buna din Europa, care a evoluat in Liga Campionilor in ultimii doi ani si consider ca era normal sa stiu cate ceva despre ea. Stiu ca este o grupare de calibru, cea mai titrata din Romania si consider ca, odata cu venirea aici, am facut un mare pas inainte in cariera mea.
Care este obiectivul tau personal? Cate goluri vrei sa dai in sezonul viitor?
Nu stiu. Niciodata nu mi-a placut sa promit un numar de goluri. Imi propun mereu un obiectiv, insa nu-l comunic. Pentru mine va conta sa muncesc mult, sa ajut echipa si sa stiu ca mi-am facut treaba cat mai bine.
Ai vreun mesaj special pentru suporterii Stelei?
Mesajul meu este acela ca ma voi darui 100% pentru echipa. Stiu ca este o grupare foarte valoroasa, ca ei tin mult la echipa si vreau ca, alaturi de noii mei colegi, sa reusesc si sa ajut la realizarea unui sezon plin de succese, asa cum isi doresc fanii.