Hai sa deschid si eu un subiect sensibil. Ma astept chiar sa fiu chiar injurat (mama, nevasta, copii, etc. :lol: )
Dorinel Munteanu, declaratie din 15 iunie 2005 (4 zile de la finalul campionatului):
"L-am sunat astazi pe telefonul lui Mihai Stoica si i-am comunicat că am decis să plec de la Steaua. Nu a fost nici o ceartă cu Ciobanul, ramanem prieteni toată viata. A fost intru totul optiunea mea, iar cei din conducerea Stelei mi-au respectat-o, pentru că nu cred că are cineva ce să-mi reproseze pentru timpul petrecut in Ghencea. Nu m-am certat cu Gigi, nu s-a spus nici macar un cuvant pe un ton mai ridicat. Dacă gandeam cu inima, eram in continuare in Ghencea, insă eu am gandit cu mintea, cu capul. Am luat cea mai bună decizie in privinta viitorului meu. Nu a existat o propunere concretă de a antrena Steaua, a fost doar o discutie. Este o despartire amiabila contractul meu a expirat si nu l-am mai prelungit. Am avut un sezon bun, incununat de titlul de campion, dar mă gandesc la cariera mea si la ce este mai bine pentru mine"
Dorinel Munteanu, declaratie (care se vrea shoc) din 22 iunie 2005:
"E treaba lor dacă lasă să plece valorile prea repede. Nu stiu ce planuri au ei, poate că vor să aducă jucatori tineri, repet, e treaba lor, sper ca acesti fotbalisti să facă față. Pe mine nu mă afectează ce au facut, chiar dacă inima mea a ramas la Steaua. Probabil că aș fi acceptat să continuu, dar dacă oamenii de acolo nu mi-au propus nimic, ce era să fac? M-au fortat să plec si să o termin cu Steaua. Le urez tot binele din lume si să dea Dumnezeu să intre in grupele Ligii Campionilor."
(Reporter GSP:) Conducerea Stelei n-a fost fair-play față de tine?
"- Offf... Ce, trebuie să mai spun eu asta? Nu vreau să mai discut acest subiect. Gata, la revedere! Totusi, vreau să spun că a meritat tot ce am facut in Ghencea. Nu-mi pare rau că am venit aici si mi-aș fi dorit din tot sufletul să mai joc la Steaua, dar... Din moment ce eu sunt deschis discutiilor cu CFR Cluj sau Jiul, aș fi putut oare refuza Steaua? Cu siguranță, mi-aș fi dorit să joc in Liga Campionilor, dar asta e viata."
OK, acum sa vedem.
Parerea mea este ca dupa ce Dorinel si-a incheiat contractul s-a simtit foarte sus pe val (fiind campion, si toata lumea spunand ca este cel mai bun jucator al campionatului - perfect adevarat, de altfel), iar la 4 zile dupa aceea a anuntat sus si tare ca nu isi prelungeste contractul.
Ce timp e ala pe care il dai unui angajator sa discute cu tine ? 4 zile ? Asta-i adevarata lipsa de fair-play.
A, ca dup-aia nu i-au iesit ploile si capul (acelasi care ii zisese ca nu e bine sa continue cu Steaua) i-a zis ca decat la Jiul mai bine la Steaua, asta-i altceva !
Astept parerile voastre. Eu cred ca Dorinel a gresit, ba chiar prin declaratiile sale pune pe Steaua intr-o pozitie foarte delicata fata de suporteri, presa, ceilalti jucatori.