FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorinel e duplicitar !

«12»
Gaby23.06.2005 04:14

Hai sa deschid si eu un subiect sensibil. Ma astept chiar sa fiu chiar injurat (mama, nevasta, copii, etc. :lol: )

Dorinel Munteanu, declaratie din 15 iunie 2005 (4 zile de la finalul campionatului):

"L-am sunat astazi pe telefonul lui Mihai Stoica si i-am comunicat că am decis să plec de la Steaua. Nu a fost nici o ceartă cu Ciobanul, ramanem prieteni toată viata. A fost intru totul optiunea mea, iar cei din conducerea Stelei mi-au respectat-o, pentru că nu cred că are cineva ce să-mi reproseze pentru timpul petrecut in Ghencea. Nu m-am certat cu Gigi, nu s-a spus nici macar un cuvant pe un ton mai ridicat. Dacă gandeam cu inima, eram in continuare in Ghencea, insă eu am gandit cu mintea, cu capul. Am luat cea mai bună decizie in privinta viitorului meu. Nu a existat o propunere concretă de a antrena Steaua, a fost doar o discutie. Este o despartire amiabila contractul meu a expirat si nu l-am mai prelungit. Am avut un sezon bun, incununat de titlul de campion, dar mă gandesc la cariera mea si la ce este mai bine pentru mine"

Dorinel Munteanu, declaratie (care se vrea shoc) din 22 iunie 2005:

"E treaba lor dacă lasă să plece valorile prea repede. Nu stiu ce planuri au ei, poate că vor să aducă jucatori tineri, repet, e treaba lor, sper ca acesti fotbalisti să facă față. Pe mine nu mă afectează ce au facut, chiar dacă inima mea a ramas la Steaua. Probabil că aș fi acceptat să continuu, dar dacă oamenii de acolo nu mi-au propus nimic, ce era să fac? M-au fortat să plec si să o termin cu Steaua. Le urez tot binele din lume si să dea Dumnezeu să intre in grupele Ligii Campionilor."

(Reporter GSP:) Conducerea Stelei n-a fost fair-play față de tine?

"- Offf... Ce, trebuie să mai spun eu asta? Nu vreau să mai discut acest subiect. Gata, la revedere! Totusi, vreau să spun că a meritat tot ce am facut in Ghencea. Nu-mi pare rau că am venit aici si mi-aș fi dorit din tot sufletul să mai joc la Steaua, dar... Din moment ce eu sunt deschis discutiilor cu CFR Cluj sau Jiul, aș fi putut oare refuza Steaua? Cu siguranță, mi-aș fi dorit să joc in Liga Campionilor, dar asta e viata."

OK, acum sa vedem.

Parerea mea este ca dupa ce Dorinel si-a incheiat contractul s-a simtit foarte sus pe val (fiind campion, si toata lumea spunand ca este cel mai bun jucator al campionatului - perfect adevarat, de altfel), iar la 4 zile dupa aceea a anuntat sus si tare ca nu isi prelungeste contractul.

Ce timp e ala pe care il dai unui angajator sa discute cu tine ? 4 zile ? Asta-i adevarata lipsa de fair-play.

A, ca dup-aia nu i-au iesit ploile si capul (acelasi care ii zisese ca nu e bine sa continue cu Steaua) i-a zis ca decat la Jiul mai bine la Steaua, asta-i altceva !

Astept parerile voastre. Eu cred ca Dorinel a gresit, ba chiar prin declaratiile sale pune pe Steaua intr-o pozitie foarte delicata fata de suporteri, presa, ceilalti jucatori.

Padrese23.06.2005 04:26

Eu cred ca faza a fost ca el astepta ca Steaua sa ii propuna imediat prelungirea si cum asta nu s-a intamplat a cautat variante.

Din cate imi amintesc si Jiji parca a declarat ca nu mai era nevoie de Munti ca vrea jucatori tineri.

Oricare situatie ar fi eu il voi respecta pe Dorinel pentru ca s-a vazut ca s-a daruit total si a pus suflet pentru echipa de fiecare data cand a jucat.

alex ripper23.06.2005 04:27

Dorinel este un jucator cu caracter,si care eu cred ca a plecat fortat de la Steaua,adica a fost dat afara.Asa a declarat si ciobanu` ca i-a multumit pt servicii dar e liber sa plece ca nu mai e nevoie de el.

Kobiy23.06.2005 04:30

Parerea mea sincera si pertineta(ca stelist infocat dar si anti Berbecali)este caDorinel nu este de vina cu nimic si eu cred ca faptele au stat astfel Ciobanu dupa ce s-a vazut campion i-a zis lu Dorinel(CEl MAI BUN JUCATIR ROMAN IN Sezonul 2004-2005)Ca "iti multumesc pt ce ai facut l-a Steaua da esti prea batran sa mai continui cu Steaua" si cred ca prin cuvintele astea oieru a spus tot si in conditile aste orice jucator din lume ar fi plecat

Kobiy stelist pan' la moarte.....si dupa!! :twisted:

Virgil24.06.2005 03:41

Parerea mea e ca a fost si nu mai este.Ce-a fost,a fost si n-o sa mai fie.

Ma rezum la atat.

reddog26.06.2005 11:45

De obicei te rezumi la putin. Ce-i cu tine???

Eu cred ca a fost inlaturat. Si ma rezum si eu la atat.

Grinch03.07.2005 16:16

Eu cred ca ar trebui sa-i multumim pentru tot . Si sa ii uram bafta in continuare , poate intr-o zi o sa antreneze Steaua.

reddog05.07.2005 16:22

Personal cred ca nu va vrea sa antreneze pe ..., nu mai scriu numele echipei voastre ca scrie ceva in paranteze ce nu-mi place....Dupa ce a fost cam inlaturat de la voi, slabe sanse. Mai degraba ar veni sa ne antreneze pe noi, dar nu prea ar avea loc.

Bodanel08.07.2005 05:13

Cred ca a cam gresit un pic si el dar nu cred ca duplicitar. A spus ca inima lui a ramas la Steaua. Sa-i multumim pentru ce a facut pentru noi si sa mergem mai departe.

reddog08.07.2005 20:27

Si iar nu ma pot abtine de la ceva ce am scris deja. A spus, intr-adevar ca inima lui a ramas la "D...Steaua". Eu ma intreb ce era cu D-ul ala?

Grinch09.07.2005 04:26

Cand a zis ma ca a ramas inima lui la Dinamo ? A zis ca e profesionist a jucat bine pentru Dinamo apoi pentru Steaua si acum pentru CFR !

reddog09.07.2005 07:31

Nu a spus Dinamo, a pronuntat un micut "d" inainte sa spuna Steaua. La stiri am auzit, unde altundeva? Live?

Grinch09.07.2005 08:18

Ehh , ai auzit tu gresit , cum era sa zica 'Dinamo' . A jucat acum 15 ani la Dinamo si inima lui tot acolo e nu ?

reddog14.07.2005 19:34

Cine stie unde ii e si lui inima. De ce ar fi la Steaua? Doar pentru ca a luat anul acesta campionatul cu voi? Nu stiu ce sa spun, dar nu prea cred...

Grinch15.07.2005 01:57

Eu zic ca inima lui e undeva prin Germania la nevasta si copil dupa cum mereu o zice . :wink:

Virgil15.07.2005 02:22

Eu zic ca inima lui e numai la bani.Nu o iubeste nici pe nevasta-sa,nici pe copil,pentru ca altfel ar sta cu ei acolo.In Germania.Dorinel iubeste banutul,fir-ar el de banut sa fie.Mai mult decat pe oricine sau pe orice.Si pe langa banut si faima.

Seamana intr-un fel foarte bine,cu aproape fiecare dintre noi.

reddog15.07.2005 21:03

Chiar cu fiecare dintre noi??? :roll:

PS: Misto strofa ta...

Kobiy16.07.2005 03:07

eu nu cred ca Dorinel e dupliciter d-au ca iubeste banu l mai mult ca pe familie si el s-a dus la Cluj doar de un singur motiv "a fost dat afara de la Steaua de cioban" nu vroiata sa ramana sa nu mai joace fotbal doar ca asa vrea un oier mitocan si antisemit!!

reddog18.07.2005 21:35

Zama, ideea e ca ati luat titlul in mare parte datorita jocului sau exemplar de la mijlocul terenului...

PS: Degeaba o tot dai cu ceea ce ai vorbit tu cu el...una e sa vorbesti cu un conducator de joc chiar dupa un meci in care echipa i-a fost mai-mai "decorata" cu gunoi (dupa cum spui tu) si una e sa vorbesti cu el in alte circumstante. Nu ii iau deloc apararea lui Munteanu (toti de pe forum stiu ca nu il "inghit" pentru ca a jucat la voi), dar trebuie sa recunosti ca a fost jucatorul vostru cheie din sezonul trecut. veti vedea ca va va lipsi la mijlocul terenului.

Si daca e sa luam in discutie conditia lui Munteanu de a fi antrenor principal la voi, cu ce e mai ok Protasov, ca e strain si are "priza" la public? Deocamdata nu stiti nimic despre calitatile de "bun antrenor" ale lui Protasov.

Kobiy19.07.2005 07:35

Dorinel si-a facut datoria si atat ,ce atata tam-tam sa fie sanatos la Cluj

iancu dragosh14.11.2005 07:40

Dorinel este un fotbalist realmente deosebit pentru Roamnia. Intr-o tara in care foarte multi fotbalisti talentati nu-si valorifica nici 50% din potential, acest om si-a depasit a realizat mult mai multe decat i-a pernis talentul. Si asta datorita unui stil de viata dominat de munca. Meseria lui s-a numit fotbalul si cred ca este clar pentru toata lumea ca in viata sa nu a ramas loc de altceva.

Consecinta negativa a acestui fapt este ca Munteanu a ramas o persoana simpla si cu o gandire destul de limitata. Cred ca se observa acest lucru din modul in care vorbeste si se exprima. Este clar ca de-a lungul vietii a invatat catreva lucruri si isi duce existenta ghidat de acestea. Tocami de aceea eu nu cred ca a inteles mecanismul pe care a dorit sa-l declansese Zenga, cu acea replica deja celebra de la meciu cu otelu, in metalul jucatorilor. Cred ca a fost sincer revoltat ca un antrenor poate sa-si lase balta jucatorii, sunt convins ca asa a perecptut totul, si cred ca in momentul acela si-a pierdut tot respectul si increderea in Walter.

Eu il creditez incontinuare pe Dorinel cu cele mai bune intentii. pentru el a fost simplu: Zenga nu si-a facut datoria de antrenor in pauza acelui meci si Dorinel, care in orice circumstante a dat totul pentru a-si face corect meseria, a considerat acest fapt un gest care-l descalifica pe Walter sin postura de tehnician al echipei Steaua.

In ceea ce priveste schimbare de atitudine prezentat de GAby in acest topic, cred ca are o singura explicatie. Dorinel nici nu s-a gandit ca ar putea ajunge antrenor la Steaua si tocmai de aceea si-a dorit sa plece. In momentul cand Gigi a fost refuzat de Hagi (si sunt convins ca si acesta i-a strecurat o vorba de genul: Daca ma refuza astia te pun pe tine antenor Dorinele), neamtu a inceput sa-si faca sperante ca s-ar putea sa primeasca acest post. Tocmai de acee acea replica daca negociez cu Jiul de ce nu as fi dispus sa negociez si cu Steaua ( se refera strict la functia de antrenor.

In concluzie nu cred ca trebuie sa-l acuzam pe Dorinel de caracter duplicitar. El este doar un om simplu care nu a facut altceva decat sa actioneze dupa niste principii bine stabilite, solide insa putin limitate. Fara indoiala ca el a gresit, insa acest lucru s-a datorat incapacitatii lui de a vedea putin nuantat lucrurile si nu unui caracter indoielnic.

Motanu D20.11.2005 06:19

Hai ca de data asta Dorinel m-a surprins. Deci cu Steaua joaca ultraofensiv, face presing... nimic de zis....

Iar cu rapid joaca 5-4-1 si se apara pe 3 linii. De parca ar fi Barcelona si trebuie sa aiba grija sa nu ia prea multe... intresant...

zarboss20.11.2005 16:26

ei si tu acum....interese si orgolii

Bogdan4Steaua20.11.2005 18:55

Dorinel a fost mai motivat in jocul contra Stelei deoarece dorea sa demonstreze tuturor, dar mai ales conducerii Stelei ca ramane inca un jucator care poate juca la cel mai inalt nivel.

Referitor la caracterul lui Dorinel: eu il vad ca pe un profesionist. Nu l-am considerat niciodata un stelist adevarat. El si-a facut mereu datoria pentru clubul la care a jucat indiferent de nume. Acum e la Cluj si era normal sa faca tot posibilul ca echipa lui sa castige. Si din pacate pentru noi i-a iesit. Trebuie sa acceptam faptul ca nu putem avea mereu in echipa doar stelisti adevarati. Este important sa avem jucatori valorosi; daca sunt si stelisti convinsi cu atat mai bine.

Dorinel a dat totul pentru echipa cat a fost la noi, s-a sacrificat, a jucat excelent si cred ca trebuie sa ii aratam respect in continuare.

Motanu D20.11.2005 19:08
Dorinel a fost mai motivat in jocul contra Stelei deoarece dorea sa demonstreze tuturor, dar mai ales conducerii Stelei ca ramane inca un jucator care poate juca la cel mai inalt nivel.  

Referitor la caracterul lui Dorinel: eu il vad ca pe un profesionist. Nu l-am considerat niciodata un stelist adevarat. El si-a facut mereu datoria pentru clubul la care a jucat indiferent de nume. Acum e la Cluj si era normal sa faca tot posibilul ca echipa lui sa castige. Si din pacate pentru noi i-a iesit. Trebuie sa acceptam faptul ca nu putem avea mereu in echipa doar stelisti adevarati. Este important sa avem jucatori valorosi; daca sunt si stelisti convinsi cu atat mai bine.  

Dorinel a dat totul pentru echipa cat a fost la noi, s-a sacrificat, a jucat excelent si cred ca trebuie sa ii aratam respect in continuare.

Dorinel e un profesionist. Incotestabil. Dar de ce naiba a jucat cu Steaua intr-un fel si cu Rapid intr-altul ? Unde e profesionismul ?

«12»