FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali audiat iar la Parchet

ADRIAN PACURAR22.06.2005 05:49

Patronul FC Steaua, Ciobanul, este audiat astazi de procurorii militari, in dosarul cu privire la schimbul a două terenuri pe care l-a facut cu Ministerul Apararii Nationale, in anul 1999. Becali a sosit la Parchetul Înaltei Curti de Casatie si Justitie - unde se desfășoară audierile - in jurul orei 8.00. În 2 iunie 1999, Ciobanul si reprezentantii Ministerului Apararii Nationale au semnat un proces-verbal prin care schimbau două suprafete de pamant. Becali ar fi primit de la MApN un teren de 20,9 hectare in zona Baneasa-Pipera, in schimbul unuia de 21,5 hectare in satul Ștefanestii de Jos, judetul Ilfov. Desi relativ egale ca suprafață, cele două terenuri ar avea valori disproportionat. În timp ce, la Baneasa, metrul patrat de pamant se vindea cu 20-25 de dolari, la Ștefanesti pretul era de numai sase-șapte dolari. Diferenta de preț ar fi de aproximativ 3,3 milioane de dolari in favoarea lui Becali, care ar fi primit un teren in valoare de 4,7 milioane de dolari cedand unul de numai 1,4 milioane de dolari, sursa www.gsp.ro

valentin198522.06.2005 07:16

Cred ca lui Gigi a cam inceput sa ii bata mierla la usa!

Virgil22.06.2005 09:53

Parerea mea e ca nu au ce sa-i faca.Treaba asta e veche si se repune pe tapet periodic.Din 4 in 4 ani.

Padrese22.06.2005 11:15

Ati vazut ce a facut cand a iesit de la Parchet?

Sarise la reporterul Gazetei sa-i ia reportofonul si pana la urma ia luat telefonul de la care a desfacut acumulatorul.

Omul asta are nevoie urgent de un consult psihiatric pentru ca ma indoiesc foarte tare de sanatatea lui mintala

Pirania22.06.2005 11:49
Ati vazut ce a facut cand a iesit de la Parchet?

Sarise la reporterul Gazetei sa-i ia reportofonul si pana la urma ia luat telefonul de la care a desfacut acumulatorul.

Omul asta are nevoie urgent de un consult psihiatric pentru ca ma indoiesc foarte tare de sanatatea lui mintala

Dupa parerea mea, foarte bine i-a facut jigodiei de la Gazeta. Cesti nenorociti care zi de zi ne fac imagine proasta si inventeaza scandaluri nu merita altceva decat calcati in picioare. Stelisti adevarati asta trebuie sa le faca celor de la Gazeta, Prosport si Antena 1.

SHAYAN22.06.2005 17:10

nu o sa pateasca nimic Gigi,nu-si mai bat capul cu el pentru ca deja i-au construit o imagine de nebun in libertate iar fiecare afirmatie adevarata sau nu e interpretata ca aberatie,delir...etc.Iar in ce priveste presa ,cel putin in gsp e subiectul majoritatii caricaturilor tampite.Asta nu-i scuza comportamentul,desigur ,dar poate asa stie el sa raspunda la provocari.Daca ar sti sa si taca din cand in cand,ce bine ar fi !!

Virgil22.06.2005 20:38

Nu te indoi,fii sigur.

onlySteaua22.06.2005 21:58

imaginea asta de mascarici si-a facuto singur si din cate vad eu,persevereaza...

vai de el!

spre binele Stelei sper sa-l infunde astia odata.

destul!pana aici!

cand ma gandesc ca taraste dupa el numele Stelei....

Padrese23.06.2005 01:54
Dupa parerea mea, foarte bine i-a facut jigodiei de la Gazeta. Cesti nenorociti care zi de zi ne fac imagine proasta si inventeaza scandaluri nu merita altceva decat calcati in picioare. Stelisti adevarati asta trebuie sa le faca celor de la Gazeta, Prosport si Antena 1.

Aici nu e vorba de mass-media (si bubele ei) ci de comportamentul unui om care detine Steaua si de imaginea caruia se leaga si imaginea clubului(din pacate).Putea pe un ton civilizat sa le spuna sa plece sau sa refuze interviurile.Insa din pacate el nu poseda nici cele mai elementare norme de bun simt si in loc sa fie izolat si amendat pt aceste purtari este incurajat si chiar laudat pt ele.

Si ne mai vrem un club european :)

Kobiy23.06.2005 04:20

UN fapt penibil am vazut aseara la parchet(imagini de la Antena 1) Berbaecali s-a comportat ca un cioban ce este si i-a smuls magnetofonul din mana unui reporter de la antena care isi facea datoria si in plus i-a luat si telefonul cu care inregistra convorbirea pe motiv ca patronul lui e "comunisto,utecisto,pesedist" celebra fraza de om schizofrenic care se simte pesecutat si urmarit de toti chiar si de unbra lui

Incredibil de la prinde odata sa scapam de el

Kobiy stelist pan' la moarte.....si dupa!! :twisted:

alex ripper23.06.2005 04:24

o sa primeasca ceea ce merita,o pereche de bratari de toaa frumosestea...atata tot ca bratarile or sa aiba un lantisor intre ele... :twisted:

reddog26.06.2005 11:48

O sa primeasca pe naiba. La cate relatii are in lumea interlopa. Stati linistiti ca nu scapati de el.