FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va juca in acest sezon in Champions League

fcsteaua.ro29.06.2008 08:36

UEFA a confirmat prin secretarul general David Taylor ca Steaua va juca in acest sezon in Champions League insa spune ca scandalul Valiza ii poate aduce prejudicii mai tarziu.

Situatia Stelei este diferita din punct de vedere al neregulilor comise, cele pentru care a fost deja penalizata de Federatia Romana. Pentru ca decizia finala nu a fost luata in tara sau la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Nici noi nu putem actiona in vreun fel pana cand acest proces nu este terminat, pentru ca decizia finala ar putea fi in favoarea clubului. Noi ne ocupam de bunul mers al competitiilor fotbalistice. De aceea, Steaua este admisa anul acesta in Liga Campionilor, dar cazul nu e inchis. Asa ca e posibil ca anul viitor UEFA sa actioneze in vreun fel impotriva Stelei, a declarat secretarul general al UEFA.

Asadar, macar stim ca in acest an Steaua va participa incepand cu preliminariile, in Champions League. Vestea e bine venita pentru club, care va sti ce strategie sa aplice in privinta urmatoarelor transferuri.

Vestea este extraordinara pentru noi suporterii Stelei, care am suferit mult in aceasta vara, pe aceasta tema.

Decizia UEFA vine ca o palma data comisiilor FRF care fara a avea o rezolvare finala a cazului la DNA, au depunctat Steaua si au lovit astfel in imaginea ei.

Cu Steaua in grupele Champions League!

In sfarsit cu fruntile descretite. Partial, pana la aflarea deciziei finale a DNA, dar e in sfarsit putina liniste in sufletele noastre.

Sperante desarte pentru Rapid si CFR, care ar fi dorit ca echipa din Giulesti sa ia locul Stelei in prestigioasa competitie europeana.

Rapid si CFR... doua surori gemene intr-ale raului, care au contribuit din plin la consfintirea unei ierarhii finale mincinoase. La stabilirea unei campioane prin frauda.

Virgil

JDERUL29.06.2008 08:50

O decizie normala intr-o lume normala care le da cu tifla agramatilor din FRF.

eddie the 'ead29.06.2008 09:44

"De aceea, Steaua este admisa anul acesta in Liga Campionilor, dar cazul nu e inchis. Asa ca e posibil ca anul viitor UEFA sa actioneze in vreun fel impotriva Stelei, a declarat secretarul general al UEFA."

"Vestea este extraordinara pentru noi suporterii Stelei, care am suferit mult in aceasta vara, pe aceasta tema."

Sa inteleg ca, daca la anul vom suferi in Europa din cauza imbecilitatii unui patron cu probleme mintale, vestea nu va mai fi asa de extraordinara.

Eu, recunosc, n-am suferit asa de tare din cauza asta. Trecind peste prostia autoritatilor in cazul de la Cluj, cu flagrantul ala de doi bani, deocamdata, ciobanul nu si-a luat nici o palma care sa-l usture cu adevarat. Toate pedepsele astea, suspendarea 2 ani si depunctarea cu 7 puncte retroactiv mi se pare niste glume bune.

Probabil insa ca nici suspendarea din Europa nu l-ar fi schimbat pe maimutoi, asa ca... Prezenta unui asemenea jeg la conducerea Stelei e un motiv de suferinta constanta, nu participarea intr-un an sau altul in Europa. Pentru mine, cel putin...

MoWeed29.06.2008 10:26

Mor de ciuda cioroii acum....

catasteaua1729.06.2008 11:32

[...] si toate comisile care au judecat gresit Steaua au stricat imaginea Stelei sa ia [...]

Editat de Moderatori

Grija mare la limbaj!

ssinpadureacualune29.06.2008 12:23

Toata lumea vorbeste de parca suntem deja in gurpe.Oare ati uitat de tragerea la sorti??Uitandu-ma peste lista echipelor cu care putem cadea eu personal observ cam 5-6 echipe cu care sa zic am avea 80% sanse de calificare.In afara de astea 5 sunt echipe care sunt cel putin egale valoric cu noi si altele mult peste.Si mai ales acum ca s-a terminat cu linistea si Becali a inceput sa se bage iar la echipa eu unul nu sunt asa convins de accesul in grupele ligii campionilor.

fsorini29.06.2008 12:35

Corect articolul cu comentariile:

"Decizia UEFA vine ca o palma data comisiilor FRF care fara a avea o rezolvare finala a cazului la DNA, au depunctat Steaua si au lovit astfel in imaginea ei." Comisiile FRF nu cred ca vor suferi la palmele primite pentru ca sunt "imune" si oricum ele au lucrat la comanda. Oricum asteptam decizia DNA. Daca va fi NUP cred ca Steaua trebuie sa solicite daune morale. Daca nu va fi NUP o sa mai avem de asteptat pana la pronuntarea definitiva a justitiei.

"Rapid si CFR... doua surori gemene intr-ale raului, care au contribuit din plin la consfintirea unei ierarhii finale mincinoase. La stabilirea unei campioane prin frauda." Nu se poate sa fie o ierarhie finala mincinoasa, ce ne-au scos CFR si rapid golurile din plasa? :rolleyes:

metzzz29.06.2008 12:39
Toata lumea vorbeste de parca suntem deja in gurpe.Oare ati uitat de tragerea la sorti??Uitandu-ma peste lista echipelor cu care putem cadea eu personal observ cam 5-6 echipe cu care sa zic am avea 80% sanse de calificare.In afara de astea 5 sunt echipe care sunt cel putin egale valoric cu noi si altele mult peste.Si mai ales acum ca s-a terminat cu linistea si Becali a inceput sa se bage iar la echipa eu unul nu sunt asa convins de accesul in grupele ligii campionilor.

Si poate nici n-o sa ne calificam . Ai uitat sa zici si asta. Poate un esec , l-ar face pe cioban sa ia si el niste jucatori mai buni.

unuspecial29.06.2008 12:44

O palma data tziganilor si feroviarilor dar nu in ultimul rand celor de la FRF(federatia romana de furt)... am mare incredere in baieti si ca vor da 100% pentru a trece de turul 3 indiferent cu cine vom pica.E adevarat ca , conteaza si adversarul , dar eu zic ca INDIFERENT cu cine vom pica v-a trebui sa trecem pentru ca altfel decizia UEFA v-a fi ..degeaba, ca sa nu zic ca ne vom face de ras.

steaua_gloria29.06.2008 13:30

De parca se astepta cineva sa nu jucam ...

FortuneTeller29.06.2008 14:07

Mai usor cu entuziasmul, astia de la UEFA au zis ca isi rezerva dreptul sa ne penalizeze mai tarziu... Alo UEFA, cum de joaca AEK Bragadiru Timisoara in cupele europene daca nu si-au rezolvat scandalul cu italianul ala? Eu unul nu vreau ca UEFA sa ne lase in LC pe usa din dos, cu aerul ca ne fac o favoare. Daca ei chiar cred ca e coruptie, atunci sa puna cazul pe masa. Nu, nu vreau ca Steaua sa fie penalizata, dar sigur vreau sa iasa tam-tam mare ca poate ies la iveala si porcariile FRF, LPF, CCA, Dinamo, Rapid, CFR, Timisoara. Daca iese scandal poate apar si declaratiile clare din partea lui Dorsin, Balba, etc In acest moment s-a facut o liniste suspecta, toata lumea asteapta sa se puna praful pe tambal si sa se continue ca inainte. Numai acest " ca inainte" imi da fiori, ce arbitraje am vazut anul trecut sunt glumite fata de ce va fi cu Sorin Porcudean, plus aranjamentele coop-ului Dinamo-CFR-Rapid. Deja anonimii din Cluj au inceput sa sugereze cum ca Rapid e favorita, ca doar e randul lor pe lista (2007 Dinamo, 2008 CFR) si e timpul ca Dinamo si CFR sa-si respecte angajamentele. Deci cum ziceam, eu de liniste d-asta n-am nevoie, mai bine sa se sparga buboiul si poate se mai scurge ceva puroi sa vale ( nasu' Sandu, Prunea, Lupescu, Becali, etc). Ori sa ne zica ca suntem curati (probele alea cu Goga sunt hilare, chiar daca stim toti cum se procedeaza in Liga I), ori sa iasa scandal mare cu toate problemele fotbalului din Romania.

clausblaus29.06.2008 15:51

Uite ca mai sunt ceva minti limpezi in lumea asta!E clar ca nu suntem deja castigatorii CL,asa cum spunea cineva,dar mi se parea normal ca Steaua sa fie lasata sa participe,in CL,pentru ca a muncit si isi merita locul printre cei mai buni!Ramane de vazut daca strategia,conducatorilor clubului,va da roade.Sa crape de ciuda "pomanagii"care se si vedeau in locul Stelei.Se stiu ei care!!!

DanStan29.06.2008 18:51

Mda, e clar ca s-au facut presiuni pe la UEFA, altfel aia n-aveau de ce sa ia atitudine. Prea suna a justificare. "Da, bah, ii lasam sa joace in preliminarii anul asta pentru ca ... bla-bla-bla". Cine stie cine le-o fi cerut socoteala ... Da' nu vreau sa ma gandesc de ce arbitraje vom avea parte in preliminarii. Poate c-or sa-ncerce sa ne curete ca sa scape de piatra fierbinte si sa nu-i mai intrebe nimeni de ce si cum. Si-n timpu' asta tembelu' national se da iarasi rotund ... in plm, asta chiar nu-ntelege ca acu' trebuie sa lucreze pe sestache ? Tre' sa cotizeze, sa-si faca aliati, sa stranga materiale despre pretenarii dusmanilor si sa le tina pe tzava ...

eu_jimmy29.06.2008 20:31

este transmis meciul de maine?????????????si sper ca ne calificam in grupele CL!!! fular-campionii

geoct30.06.2008 05:56

Era de asteptat, avand in vedere ca si Porto a fost admisa anul acesta in Liga Campionilor. UEFA nu judeca cu jumatati de masura; prezumtia de nevinovatie merge pana la proba contrarie, care trebuie sa fie clara si dovedita de toate instantele posibile. Pacat insa ca numele Stelei a ajuns in astfel de comunicate date de UEFA...

dax4730.06.2008 11:14

Intai trebuie sa ne calificam ca sa fim in Champions League !

Si la ce echipa avem, la ce antrenori, haha, what a joke !

Spaniolii il au pe Casillias, noi pe Zapata ! Dar asemanarile se opresc aici. E important sa ai aparare buna, dar cand n-ai deloc atac, s-a terminat povestea.

E frumos sa visezi, dar cand realitatea e crunta, visarea poate dauna grav sanatatii, precum cei de la Cluj, care cred ca au castigat campionatul "pe bune".

Ii doresc toate bolile din lume oierului, poate poate scapa Steaua de aceasta molima.

strezahuzum30.06.2008 12:23

Ce rost are stirea asta ? Singurul care s-ar bucura (mult) de o noua calificare ar fi JJ insusi (banii mei bah zdrentelor,vin banii mei de la UEFA, haha haha) si eventual Victoras baci, cel care l-ar aplauda pe JJ si daca ar schimba numele echipei in Fc Steaua iar stadionul s-ar muta in Pipera. Restul insa chiar nu vad de ce ne-am agita prea tare. Vi s-a facut cumva dor de "rezultatele" din sezonul trecut (5 infrangeri in 6 meciuri) ?

w3bmaster30.06.2008 15:28

Nici nu ma asteptam sa ia UEFA vreo decizie de genu "excludere" ca nus romani

Cat despre calificarea e grele ... sa vedem ....

ANTIgigi30.06.2008 18:40

Stau totusi si ma gandesc de ce fel de arbitraje vom avea parte atat anul acesta cat si pe viitor. Asa....subtil, cat sa ne de-a de gandit ca nu a fost bine ce a "realizat" patronul nostru. Prietenii stiu de ce...

mihai_md03.07.2008 09:01

mare norok mai are Steaua !!!!! un 3-1 pentru roma=(