FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tudor ramane si Pesici vine

SteauaToronto21.06.2005 20:12

Semnează si Tudor, si Pesici

Desi era la final de contract cu Steaua si a avut mai multe oferte din tară si din strainatate, portarul Martin Tudor (29 de ani) a decis să-și prelungească intelegerea cu roș-albastrii. Al doilea goal-keeper al gruparii din Ghencea va fi Dejan Pesici (28 de ani), fost la FC Brasov, care urmează să semneze contractul in urmatoarele zile.

Sursa: GSP

Hai MM, Hai Jiji la lucru fratilor! Am rezolvat portarii ai atacantii(Gigel Bucur,Mansour) sunt multi! La lucru!!!!!1

Virgil22.06.2005 04:54

Pesici era de mult in vederile Stelei.Inainte de a fi la Brasov.

Gigel Bucur,Mansour ?

Stii tu mai multe decat noi de acolo ? Mira-m-as ?

Sau esti cumva chiar aici,printre noi ?

Eu asa cred.Si banuiesc ca esti un apropiat al lui MM.

ADRIAN PACURAR22.06.2005 04:59

Bine macar ca am adus un portar , dar ce ma distreaza pe mine este faptul ca nu aducem decat jucatori liberi de contract , ba chiar ma ingrijoreaza asta.

SHAYAN22.06.2005 08:54

ce ma enerveaza,eu vroiam sa se intoarca Hamu !!! Asta e,Martin a aparat super in ultimele meciuri,bine ca a ramas.Numai ca-mi pare tare rau ca nu e al doilea portar Vasea.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Virgil22.06.2005 09:11

Desi Steaua nu vrea sa-i dea dezlegarea, portarul nationalei Belarus refuza sa se intoarca in Ghencea: Chiar daca Protasov doreste sa vin la Steaua, eu nu ma intorc la echipa. Pentru mine, cel mai important lucru e sa joc la Dinamo Kiev. Nu ma mai intereseaza Steaua, a declarat Hamutovski.

SHAYAN22.06.2005 16:53

Poate dupa ce semneaza Protasov actele il convinge sa se intoarca,mai ales ca nu s-a reziliat contractul.Practic el e inca al nostru.