FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dar pana la urma pe noi ne asculta cineva?!

ANTIgigi21.06.2005 17:13

Sunt singurul care si-a pus intrebarea asta pana acuma?Chiar asa de "invizibili" am ajuns pentru acesti "ursi"?Eu unul stiu ca echipa este facuta pentru suporteri si ca NUMAI din suporteri traieste o echipa, fie ea ca e de fotbal sau orice alt sport. Daca intradevar am fi iubiti de Meeeeee Meeeeee sau de catre Razboinicul Intunericului am fi luati cat de cat in seama, ceea ce pana acum nu s'a intamplat DELOC!Atat timp cat el nu are ochi si urechi pentru altii noi suntem tratati ca si niste nimicuri :evil: :evil: :evil: :evil:

Bisquit21.06.2005 17:53

Am mai zis!! Atat timp cat lingaii din galeria mare vor continua sa-l aclame pe oier, noi ceilalti vom fi categorisiti drept "infiltrati"!!!!!!

Nu vedeti ca banii pot cumpara tot......

SteauaToronto21.06.2005 20:21

Fara sa sariti la mine eu cred ca Jiji in prostimea lui asa tine la Steaua! Si MM tine dar la el trebuie sa mai lucreze la comportament!!!!!!

Si cu ce vrei sa te ia in seama vrei sa cheme toate galeria si sa intrebe pe cine sa transfere? :?

ANTIgigi26.06.2005 16:34

Ce'am zis eu si ce ai inteles tu SteauaToronto1....nu o astfel de luare in seama....nu ma refeream la asa ceva din mai multe motive:Gigi nu mai are foarte multi bani(desi l-a adus pe Protasov),la Steaua nu mai vine aproape nimeni pentru ca deja se stie ce fel de comportament au conducatorii, si unora le este frica sa nu fie adusi si sa lustruiasca banca...dupa care sa fie facuti in fel si chip de Becali... Forza Steaua!