FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-cap de serie la tragerea la sorti.

Virgil21.06.2005 14:53

Campioana Romaniei se va numara printre capii de serie la tragerea la sorti a meciurilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor editia 2005/2006, ce va avea loc, vineri, la Nyon (Elvetia).

Steaua va fi inclusă in urna din care vor mai face parte formatiile:

Celtic Glasgow (Scotia), Anderlecht Bruxelles (Belgia, Dinamo Kiev (Ucraina), Lokomotiv Moscova (Rusia), Partizan Belgrad (Serbia-Muntenegru), Maccabi Haifa (Israel), Brondby (Denmarca), Rapid Viena (Austria), TSKA Sofia (Bulgaria), Debrecen (Ungaria), Trabzonspor (Turcia) si Valerenga (Norvegia).

Adversarele acestor echipe vor fi plasate in urna a doua, din care vor face parte Hajduk Split (Croatia), FC Thun (Elvetia), Malmoe FF (Suedia), precum si câștigatoarele intalnirilor din turul 1.

Principala formatie desemnată cap de serie in primul tur preliminar este FC Liverpool, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, care s-a clasat doar pe locul 5 in campionatul Angliei. Alaturi de "cormorani", din urna favoritelor turul 1 preliminar vor mai face parte:

Artmedia Bratislava (Slovacia), Anorthosis Famagusta (Cipru), NK Gorica (Slovenia), Dinamo Tblisi (Georgia), FC Haka (Finlanda), Hafnarfjordur (Islanda), Shelbourne (Irlanda), NK Zrinjski (Bosnia- Hertegovina), Skonto Riga (Letonia), Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) si FBK Kaunas (Lituania).

Aceste grupari vor urma să infrunte una dintre formatiile:

FK Rabotnicki (Macedonia), Dinamo Minsk (Belarus), Piunik Erevan (Armenia), Sliema Wanderers (Malta), KF Tirana (Albania), Levadia Talinn (Estonia), Glentoran (Irlanda de Nord), Total Network Solutions (Țara Galilor), F91 Dudelange (Luxemburg), PFC Neftci (Azerbaijan), HB Torshavn (Insulele Feroe ) si Kairat Almaty (Kazahstan).

Meciurile din turul 1 preliminar vor avea loc pe 12/13 iulie - turul si 19/20 iulie - returul, in timp ce partidele din turul 2 preliminar se vor disputa pe 26/27 iulie - turul si 2/3 august - returul.

Tragerea la sorti a intalnirilor din turul 3 preliminar va avae loc pe 29 iulie, la Nyon.

prosport.ro/21.06.05

Sa speram ca nu vom avea atat ghinion incat sa o intalnim chiar pe Liverpool.

Adi21.06.2005 15:22

Prosport Informeaza gresit!. Conform UEFA.com Liverpool va fi cap de serie in turul 2. "Liverpool will be one of a dozen seeded teams, and will also be seeded should they progress to the second qualifying round."

Asa ca Virgile nu-ti fa probleme. Eu cred ca problemel vor aparea in turul 3. Nici nu concep sa fim eliminati din turul 2

SSK21.06.2005 16:29

Hmm, Adi, eu nu as fi asa de sigur ca o sa "defilam" prin turul II. E drept ca acum, daca suntem capi de serie, avem sanse mult mai mari sa nu ne impiedicam aiurea (din echipele care sunt la randul lor capi de serie in turul II - cu cel putin jumatate am fi avut Mari probleme...), dar nici foarte increzator nu as fi. Si evident ca nu iau in calcul posibilitatea sa picam cu Liverpool, pentru ca atunci suntem victime, clar.

Ce-i drept, fie pentru ca am fost capi de serie, fie din pur noroc, noi totdeauna am avut parte de adversari mai accesibili in primul tur al competitiilor europene. Noi am picat in acelasi tur II cu Sloga Jugomagnat acum 4 ani, in timp ce ulterior dinam0 a picat cu Brugges (si a pierdut), iar rapid a picat cu Anderlecht. Abia anul trecut cateii au avut ceva bafta cu Zilina, dar s-au fript dup-aia de nu s-au vazut :twisted: E drept ca postura noastra de "cap de serie" nu a fost niciodata intamplatoare : am realizat de 15 ani incoace mai mult de jumatate din punctele care ajuta la stabilirea coeficientului de tara al Romaniei ! Asa ca, cine poate, oase roade...cine nu, latra a prost 8)

Nero21.06.2005 17:19

Cu toate astea, Steaua a jucat cam intotdeauna bine impotriva echipelor englezesti, deci chiar si in cel mai rau caz, tot am avea sanse bune de CL :wink:

Bon, ramane de confirmat. M-am uitat pe lista de transferuri de pe gsp, Steaua transfera nume precum Bogri, iar cateii trateaza cu Ilie, Lobont sau Bratu. Pe de alta parte, de la ei pleaca 2 echipe, de la noi doar cativa :roll: Oricum, discutabila campania asta de transferari. Sper sa facem fata in Liga cu echipa asta.

Bisquit21.06.2005 17:47

Cu indarjire si putin noroc, baietii nostri pot face o figura frumoasa in primul tur!! Insa in al doilea s-ar putea sa avem probleme....n-ar avea nimic sa ajungem acolo si sa cadem in UEFA!!!

Mai nasol e ca primele meciuri le vom disputa pe teren strain!! Asteptam sa vedem vineri tragerea la sorti, cu toate ca nici o echipa din cele mentionate nu e o oare care!! De exemplu Maccabi Haifa acum un timp a facut o figura frumoasa.....Sper sa urmam noi acum!!

Adi22.06.2005 00:32
Si evident ca nu iau in calcul posibilitatea sa picam cu Liverpool, pentru ca atunci suntem victime, clar.  8)

Steaua NU POATE JUCA CU Liverpool IN TURUL 2, PENTRU CA Liverpool VA FI CAP DE SERIE.

Virgil22.06.2005 04:15
Asa ca Virgile nu-ti fa probleme. Eu cred ca problemel vor aparea in turul 3. Nici nu concep sa fim eliminati din turul 2

Sa-ti spun cinstit si pe mine m-a surprins sa citesc ca Liverpool va intra din turul I.Cred ca ar fi fost normal sa inceapa din turul III.Pentru ca oricum pana atunci "nu va avea" adversari.

In ce priveste calificarea noastra in turul superior,gandim identic,si ca noi probabil 99% dintre ai nostri.

Asta vazand numele echipelor participante.

Succes

Virgil22.06.2005 09:37

Liverpool va incepe competitia din turul I al calificarilor(Q1),conform tabelului UEFA publicat pe www.UEFA.com. :

UEFA Champions League 2005/06 - au 10 juin

Les équipes en gras sont encore en compétition

IOC Tour Club classement

ENG Q1 Liverpool FC tenant

..........................

...........................

.................

SSK22.06.2005 18:57
Si evident ca nu iau in calcul posibilitatea sa picam cu Liverpool, pentru ca atunci suntem victime, clar.  8)

Steaua(Campioana Romaniei 2005) NU POATE JUCA CU Liverpool IN TURUL 2, PENTRU CA Liverpool VA FI CAP DE SERIE.

Mersi :wink: In cazul asta, sansele noastre mai cresc cu o idee ! Mi se pare ca varianta cea mai proasta este Hajduk Split. Dar nici pe elvetienii aia de la Thun nu i-as trece chiar la capitolul "si altii", ca si-acum mi-aduc aminte ce bucuros am fost cand am picat cu Saint-Gall...si chiar ca am picat ! :oops:

reddog26.06.2005 11:59

Mie mi se pare perfect normal ca Liverpool sa joace din turul 1.

Grinch03.07.2005 16:22

Eu zic ca Liverpool trebuia direct in grupe . Totusi au castigat CL !

reddog05.07.2005 16:20

Bine, in mod normal asa ar fi fost corect, dar cred ca lor le convine si asa.