FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sistemul Ticalosit Arunca In Lupta Cainii De Razboi

«12»
AdrianUltras2526.06.2008 11:40

Sa nu ma intelegeti gresit.Si eu am vazut ca jocul nu merge.

Si daca nu merge jocul sigur nu se vor obosi ei sa strice arbitrii pe noi.

Dar nu pot sa nu imi amintesc jocuri in care chiar am jucat si in care nu am fost lasati sa castigam.(cu Poli la Timisoara)

Astea ma deranjeaza...

Bogdan4Steaua26.06.2008 13:05

Si in acelasi timp am fost ajutati in alte meciuri. Important este sa existe un echilibru. La clujeni echilibrul acesta nu a existat in tur. Dar asta nu scuza faptul ca noi am obtinut in tur 32 de puncte, din 51 puse in joc, adica aproximativ 62%.

Jocul nu a mers, nu merge, si nu se face mare lucru in acest sens.

Asta e marea problema.

mountytoma28.06.2008 10:56
Jocul nu a mers, nu merge, si nu se face mare lucru in acest sens.

Asta e marea problema.

poate ca de fapt, asta e singura problema!

clausblaus28.06.2008 18:44
Eu m-am saturat de toti plangaciosii care vad numai vinovati in federatie, Liga, echipe adverse, coalitii, conspiratii, sistem ticalosit. Parca suntem t.iganii, "singuri impotriva tuturor".

Si daca aprobam toate deciziile pe care le ia ferefeul impotriva noastra unde o sa ajungem?In felul asta nu vom face decat sa le permitem sa isi bata joc de Steaua si de noi.Si pana cand?Se pare ca ei nu sunt constienti ca prin tot ceea ce fac,nu il ranesc in niciun fel pe Becali.Pentru ca Becali nu poate pierde decat bani.Noi,suporterii ramanem cu nervii ca pe langa faptul ca echipa nu joaca nimic,mai suntem si furati.

De parca se sinchiseste FRF-ul de durerile suporterilor stelisti."Cainii latra,caravana trece!"(nu ma refer la potaile din groapa)

«12»