FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre PUZDERIA de topicuri - rugaminte

SSK20.06.2005 17:41

As avea si eu o mare rugaminte la toti utilizatorii acestui forum... Incercati, va rog, sa va mai "cenzurati" dorinta de a deschide cate un nou topic, in afara situatiilor in care chiar este necesar. Spre exemplu, doar in acest moment sunt pe forum vreo 4-5 topicuri despre Oleg Protasov, in timp ce informatiile adunate in toate aceste topicuri ar putea fi LEJER adunate intr-un singur topic mai "generos".

Stiu ca pentru unii da bine sa'si vada numele ca "intiatori" de topicuri sau ca pentru altii e mai usor sa inceapa un nou topic despre acelasi subiect de discutie decat sa piarda timp citind ce s-a scris deja pe aceeasi tema, dar va rog sincer : STRADUITI-VA totusi... :roll:

Ganditi-va ca in conditiile unei astfel de "inflatii" de topicuri devine foarte dificil pentru toti utilizatorii sa stea sa citeasca fiecare topic si sa revada aceleasi pareri despre aceleasi subiecte ! Este o pierdere inutila de timp.

Multumiri anticipate ! :)

Virgil21.06.2005 11:43

E posibil ca dupa initiativa ta,sa nu se mai deschida vreun topic ceva vreme.Asta ca suport al proverbului "unde dai si unde crapa". :)

SSK21.06.2005 16:35

Mda, posibil, dar nu ti se pare mai OK asa ? In fond, intram in fiecare seara si vedeam cate 10-12 topicuri, cand de fapt erau doar vreo 3 subiecte de discutie. Cand apar stiri noi care merita discutate si pentru care nu s-a mai deschis vreun topic - perfect ! Cel putin, eu asa cred...

Sper totusi sa nu-i fi intimidat atat de tare pe "forumisti" :P