FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Arthuro Bernhardt la Steaua

fcsteaua.ro22.06.2008 15:38

FC Steaua a ajuns la un acord oficial cu Deportivo Alaves si cu jucatorul Arthuro Henrique Bernhardt (foto-in centru) pentru transferul definitiv al brazilianului.

Masivul varf sud-american (1,90 metri), care a jucat in sezonul trecut, sub forma de imprumut, la gruparea spaniola de divizie secunda Cordoba, a mai activat la Middlesbrough, Racing Santander, Sporting Gijon si Deportivo Alaves. Arthuro, care va implini 26 de ani pe 27 august, va sosi in perioada urmatoare in Romania, pentru a semna un contract cu Steaua.

SteauaFC.com

c.ronaldo1722.06.2008 15:44

Mult succes la Steaua, Arthuto!

AdrianUltras2522.06.2008 15:53

Parca tot mai bine era de aduceau pe unu ca Dayro...

maye22.06.2008 15:54

Mult succes!

1on22.06.2008 16:16

Sezonul trecut, în 35 de meciuri a marcat 10 goluri la o echipã care abia a scãpat de retrogradare din Segunda Division, în Spania. Slabuț... de fapt slab de-a dreptul pentru o Steaua care pretinde cã vrea sã ajungã în optimile UCL. Sper totuși sã facã treabã dar, chiar dacã ar face pe moment, mai sãnãtos ar fi sã-l bage pe Stancu.

endorama22.06.2008 16:20

mai, daca ar fi facut transferul asta acum 2-3 ani, as fi fost multumit. dar acum 2-3 ani, CFR-ul aducea jucatori din Portugalia de cate 3-700.000 euro, iar Rapidul se zgarcea cu cate un buget de transferuri de cel mult 1-2 milioane.

insa vremurile s-au cam schimbat. vara asta, Rapidul a cumparat brazilieni si portughezi care cel putin din punct de vedere al palmaresului sunt semnificativ peste Arthuro asta, iar CFR-ul l-a adus pe Pereira, care este primul jucator venit din Argentina in Romania, despre care un coleg de-al meu argentinian mi-a spus ca e "bun" - despre Dubarbier, Miranda, Culio, Perlata, Fabianni zicea fie ca nu-i cunoaste, fie ca sunt slabi - slabi relativ la standardele lui de argentinian.

e adevarat ca nu banii de transfer sunt cei ce determina valoarea unui jucator, dar cel putin din punct de vedere statistic, exista o corelatie intre valoare si suma de transfer. iar daca Becali va continua sa se zgarceasca la transferuri, pe termen lung asta se va vedea in rezultate...

ce sa mai zic de faptul ca Steaua e singurul club din Liga 1 in care patronul are un cuvant greu de spus in materie de tactica, iar antrenorii sunt adusi pe alte criterii decat cele ce tin de competenta...

Living_Dead_Stripper22.06.2008 16:35

Ãsta parcã are nume de compozitor. Sã vedem ce partituri va etala în teren. Dar sã nu fiu rãu, deocamdatã, îi urez BUN VENIT.

Bundy22.06.2008 18:23

Sper ca l-au urmarit serios inainte sa-l transfere. Oricum baiatul nu e un anonim, a jucat la Alaves, are 10 goluri marcate in secunda division, sa avem incredere. :)

Khalid22.06.2008 18:33

Bun venit! Oricum cred ca B.Stancu ne scoate turul asta de campionat.

MoWeed22.06.2008 20:00

Bafta multa la Steaua si sper sa ai performante pentru a-le da peste gura managerilor pe aici care deja te vad de Liga a 2-a...

metzzz22.06.2008 20:28

Succes Arthuro !

ebonyc23.06.2008 09:14

eu demult ma gandeam sa transferam jucatori din ligile inferioare ale campionatelor puternice. oricum sunt mult mai buni cei din italia spania anglia din Liga a 2-a si a 3-a decat jumatate din Liga I de la noi. dar totusi 10 goluri in 30 de meciuri in Liga a 2-a este cam putin. eu cred ca informatiile astea cu cate goluri a dat el sunt false. am mai auzit de asemenea ca el sezonul trecut a inscris 10 goluri din postura de rezerva iar javi moreno (sper ca stiti cine este) a inscris numai 7 din postura de titular incontestabil. la un moment dat eram sceptic in privinta lui dar acum cand s-au confirmat zvonurile ca ar veni la Steaua astept sa vad ce poate. am incredere ca Adi scoate maximum din campania de transferuri adica maxim din banii pe care ii pune la dispozitie ooijerul (sac! a iesit olanda)

laur_2323.06.2008 09:44

Sper sa nu fie din nou un sezon dezamagitor!!!

kosm1n23.06.2008 12:36

Nu va uitati la toate adunaturile pe care le aduc crapizii si chefereii, Arthuro daca a jucat in spania e pregatit pentru Steaua si sunt sigur ca o sa fie mai bun ca oricare atacant din Romania! In Spania se joaca fotbal pe bune la toate eghipele asa ca nu va faceti griji in plus varsta de 26 de ani e exact cand jucatorul e mai matur. Pentru mine daca Arthuro joaca vro 3-4 ani la Steaua e deajuns! Forza Steaua!

w3bmaster23.06.2008 16:49

Mda mai vine 1-2 si gata si transferurile sa vedem iar cu cine jucam la mijloc :(

JDERUL23.06.2008 17:02

Pai la mijloc avem eternul lovi-ovidel....

Vrei cumva un mijlocas de creatie? Acela costa!

Multe mai vrem si noi,suporterii astia!

radusor25.06.2008 10:45

nu ar fi o problema mijlocu pe partea centrala, ca mai sunt plesan, ala nou venit..problema e pe benzi unde avem un singur jucator szekely. e adevarat ca mai e Banel dar...asta e, o sa jucam in continuare cu Neaga Dayro sau surdu pe benzi si nu ne iese nimic.

lupi27.06.2008 00:41

faci si eu ca si Trica:))Cine este Arthuro?