FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O MARE VARZA IN DEVENIRE

vampyrr20.06.2005 12:53

O MARE VARZA IN DEVENIRE

asta e Steaua(Campioana Romaniei 2005) in momentul de fataa, ce draq visam la grupele CL si la mai stiu eu ce draq cand lucrurile stau atat d prost pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005) ca club. Gigi cu prostia i infinita a facut din vestiarul echipei o sifonarie. Radoi care in opinia mea e un foarte bun fundas, a ajuns sa faca ce vrea muschiu lui p acolo. Ala nu vine la echipa a nu l vrea Radoi, alalat pleaca de la echipa ca nu i place lu Radoi, Radoi se crede antrenor cu toate ca inca nu e un jucator complet si daca continua asa va ajunge un ratat de lux si vesnic angajat al strelei. Ce draq fratior, o sa avem o campanie de jucatori la oferta 3 plus unu gratis via Bacau sau Mobexpert, cum doriti. Bou asta de patron nu o sa dea niciodata banu ca sa aduca ceva ca lumea, ca sa nu mai zic ca jucatorii sunt tentati sa intoarca spatele clubului Steaua(Campioana Romaniei 2005) din cauya reclamei proaste care ne/a facuto GG. Fratilor eu zic ca in ritmul asta o sa prindem grupele CL, la sfantu asteapta iar performanta se va indeparta tot mai mu de clubul din Ghencea. Cinste voua pentru ca sustineti aceasta echipa si eu cred ca sunteti singurii carora le pasa cu adevarat, iar machidonu ala isi face mendrele si imagine. Cu un Radoi fitos, cu un Dumitru cacacios si cu un patron Tampit o sa ajungem sifonarie nu echp[ in CL. pOATE O SA VA SUPARATI PE MINE. INTENTIA MEA NU A FOST SA VA SUPA, DAR MA SEACA TOPICURILE ASTEA CU SUBIECTE PUERILE CARE IN FOARTE MARE PAARTE SUNT DEPARTE DE REALITATE

Virgil20.06.2005 15:13

E adevarat ca multe topicuri sunt de toata jena,dar sunt si multe la obiect.

Eu cred ca aceste discutii pe forum sunt necesare tuturor.Doar citindu-le iei pulsul celor care iubesc Steaua.Forumul prezinta o stare de fapt.

Intr-un comentariu sau o stire publicata pe forum iti poti gasi linistea sau dimpotriva.Poti sa observi cum gandesc altii,poti constata daca esti pe aproape in ceea ce priveste opinia ta,poti spune ceea ce gandesti.

Nu poti sa stabilesti un standard al discutiilor,asa cum nu poti coborî discutia sub nivelul minim al decentei.

Vampyrr,probabil esti intr-o pasa mai proasta azi si totul ti se pare anapoda.Putin mai tarziu,maine sau poimaine cand vei dori sa postezi din nou,poate vei vedea altfel lucrurile.

Pentru ca zic eu,esti inconjurat de cei care au acelasi tel ca si tine:Binele Stelei.

reddog26.06.2005 10:51

Si eu am multe pulsuri cand citesc anumite replici... :wink: Doar ca de alta natura.

PS: Bine v-am regasit. Sunteti ok toti, dragi dusmani? :twisted:

Virgil26.06.2005 10:54

Hai ma . Tu esti de-al nostru.Ai sarbatorit titlul ?

reddog26.06.2005 10:58

Da. Cu o sticla de votca langa mine. Daca nu luati si voi titlul in 4 ani mi-era ca se desfiinteaza Steaua... :lol:

Grinch03.07.2005 16:08

Daca tot s-a scris aici despre asta , bine v-am regasit si eu :P . Nu am mai scris de ceva timp scuze . Reddog cine e campioana ? :wink:

onlySteaua03.07.2005 19:03

in mare parte,vampyrr,sunt de acord cu tine.cu lotul actual este cam greu sa ajungi in cl.

dar cine stie?poate ca Protasov o sa faca minuni.si poate si irascibilul Radoi isi va reveni.sa speram.

cred ca acuma cand s-au mai calmat spiritele ar trebui sa-i lasam sa-si faca treaba in liniste.poate poate....

si tu mai reddog ce tot te bagi in seama pe aici?chiar asa singur esti?tare frustrant trebuie sa fie!!!

Padrese04.07.2005 01:26

Nu credeti ca se insista prea mult pe faza asta cu Radoi, eu am incredere in raspunsul lui Dorinel la acesta intrebare

Este adevarat ca Radoi "face legea" la antrenamente?  

Radoi e un jucator important pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005) dar nu a facut niciodata legea acolo. Cel putin cat am fost eu la Steaua(Campioana Romaniei 2005). Nu vreau sa se inteleaga ca eu am facut legea in Ghencea

Pacat ca prostul de Becali s-a innecat la mal, adica daca mai baga 1-2 bani in echipa parerea mea ca puteam intra in grupele UChL si-si putea recupera banii bagati.

Refuz sa-mi imaginez ca Becali va fi pentru noi ce a fost staicu pentru olteni desi la cum se merge acu varianta asta e pluzibila intr-o oarecare masura.

Pedro04.07.2005 03:20

eu cred ca Becali chiar nu mai vrea sa bage bani in aceasta echipa, ca altfel ar baga, pt ca numai daca intra in grupe isi scoate 3.600.000$ si astia sunt bani nu gluma.Probabil stie ca nu vom intra si nu vrea sa mai bage bani.

Probabil ca nici oile lui nu mia vor sa dea oua :lol:

reddog05.07.2005 16:18
si tu mai reddog ce tot te bagi in seama pe aici?chiar asa singur esti?tare frustrant trebuie sa fie!!!

Ba deloc, ma simt bine pe aici cu voi, mai am ocazia sa rad si sa mai imi descretesc fruntea.

onlySteaua05.07.2005 17:34

bine,eu te inteleg perfect.toti se simt bine si vor sa Stea cat mai mult printre campioni.

dar voi chiar asa patetici ati devenit?chiar nu mai aveti ce vorbi intre voi?trebuie sa va bagati coada

:D chiar pe tot locul?

ma rog,treaba ta.apreciez totusi faptul ca esti civilizat.

ps:nu sti cumva ce a facut sheriff tiraspol seara asta? :lol:

reddog05.07.2005 17:44

Ba uite ca stiu, cica a castigat in amicalul cu Dinamo, te simti mai bine acum?

Cat despre presupusa "liniste" de la noi de pe forum (prilej cu care as fi pe aici), nu stau deloc asa treburile. Am cam hoinarit si pe acolo ceva ore. As putea spune chiar ca la voi bate mai mult vantul a pustietate, ce sa-i faci, daca nu mai aveti cu ce sa va laudati...Subiectul Iacob s-a epuizat, Radoi inca mai persista, cel despre Protasov e cam invechit acum. Ce va mai ramane? Sa intrebati ce face Dinamo in amicalele pe care le disputa. Tragica situatie si pentru voi, campionilor. Prevad ca urmeaza o noua epoca 4 ani.

PS: Cand vom juca si cu francezii va voi tine la curent, indiferent de rezultat. Promit. Asta ca sa aveti subiect de discutie. :wink:

SteauaToronto05.07.2005 18:04

RedDog e mascota noastra pe forum nu va mai luati de el!

reddog05.07.2005 18:07

Of Doamne, altceva mai nou nu poti sa scrii si tu? Am pierdut numarul deja socotind cati ma vor face "mascota". Si ia mai ghici ceva: nu-mi pasa de parerea voastra. Puteti sa scrieti ce va duce pe voi creierasele ca eu tot asa raman si, spre nefericirea unora, tot pe aici mai bantui cu ale mele mesaje de "potaie" veritabila.

SteauaToronto05.07.2005 19:23

Bai Red Dog nici sa nu pleci tu imi esti simpatic vreau sa zic ca esti unic in ceea ce priveste respectul! Daca ma duc pe dinamoprostia forum numai injuraturi imi iau!

Nero06.07.2005 05:32
Bai Red Dog nici sa nu pleci tu imi esti simpatic vreau sa zic ca esti unic in ceea ce priveste respectul! Daca ma duc pe dinamoprostia forum numai injuraturi imi iau!

Da, si-a castigat respectul cu pretul titulaturii de "stelist pana la moarte" :wink: Asta da, perseverenta !

onlySteaua06.07.2005 11:32
Ba uite ca stiu, cica a castigat in amicalul cu Dinamo, te simti mai bine acum? :wink:

aha,deci cu voi au jucat?asa bine. :lol: da,acuma ma simt excelent.ca dupa orice esec al vostru de altfel.

Cat despre presupusa "liniste" de la noi de pe forum (prilej cu care as fi pe aici), nu stau deloc asa treburile. Am cam hoinarit si pe acolo ceva ore. As putea spune chiar ca la voi bate mai mult vantul a pustietate, ce sa-i faci, daca nu mai aveti cu ce sa va laudati...Subiectul Iacob s-a epuizat, Radoi inca mai persista, cel despre Protasov e cam invechit acum. Ce va mai ramane? Sa intrebati ce face Dinamo in amicalele pe care le disputa. Tragica situatie si pentru voi, campionilor. Prevad ca urmeaza o noua epoca 4 ani. :wink:

bine spus presupusa liniste.eu unul nu-s genul de om care sa-si bage botul :D pe tot locul numai din lamentabila placere de a fi in centrul atentiei.

subiecte de discutie avem destule dupa cum se poate observa.si asta 10x to Jiji.

PS: Cand vom juca si cu francezii va voi tine la curent, indiferent de rezultat. Promit. Asta ca sa aveti subiect de discutie. :wink:

sper ca la final sa ma simt la fel de bine ca si ieri seara. :wink:

reddog06.07.2005 18:33

Atata timp cat in campionat nu va fi asa, fie cum zici tu. Macar de pe urma amicalelor lui Dinamo sa aveti si voi o satisfactie in sezonul ce urmeaza.

SteauaToronto06.07.2005 21:43

Red Dog baiatule o sa vezi tu ce campanie frumoasa o sa aveti in Europa, nici nu o sa ajungeti in grupe! Atunci sa vedem ce scuze gaseste Borcea!

reddog06.07.2005 21:47

Vedeti-va voi deocamdata de grupele voastre. Si noi aveam aere ca si voi anul trecut si am facut o mare branza. Lasati-ne pe noi sa ne descurcam cum putem prin UEFA, asa de pe pozitia de vicecampioni. :evil: Mai vorbim dupa meciuri, ca acum degeaba sporovaim noi aiurea.