O MARE VARZA IN DEVENIRE
asta e Steaua(Campioana Romaniei 2005) in momentul de fataa, ce draq visam la grupele CL si la mai stiu eu ce draq cand lucrurile stau atat d prost pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005) ca club. Gigi cu prostia i infinita a facut din vestiarul echipei o sifonarie. Radoi care in opinia mea e un foarte bun fundas, a ajuns sa faca ce vrea muschiu lui p acolo. Ala nu vine la echipa a nu l vrea Radoi, alalat pleaca de la echipa ca nu i place lu Radoi, Radoi se crede antrenor cu toate ca inca nu e un jucator complet si daca continua asa va ajunge un ratat de lux si vesnic angajat al strelei. Ce draq fratior, o sa avem o campanie de jucatori la oferta 3 plus unu gratis via Bacau sau Mobexpert, cum doriti. Bou asta de patron nu o sa dea niciodata banu ca sa aduca ceva ca lumea, ca sa nu mai zic ca jucatorii sunt tentati sa intoarca spatele clubului Steaua(Campioana Romaniei 2005) din cauya reclamei proaste care ne/a facuto GG. Fratilor eu zic ca in ritmul asta o sa prindem grupele CL, la sfantu asteapta iar performanta se va indeparta tot mai mu de clubul din Ghencea. Cinste voua pentru ca sustineti aceasta echipa si eu cred ca sunteti singurii carora le pasa cu adevarat, iar machidonu ala isi face mendrele si imagine. Cu un Radoi fitos, cu un Dumitru cacacios si cu un patron Tampit o sa ajungem sifonarie nu echp[ in CL. pOATE O SA VA SUPARATI PE MINE. INTENTIA MEA NU A FOST SA VA SUPA, DAR MA SEACA TOPICURILE ASTEA CU SUBIECTE PUERILE CARE IN FOARTE MARE PAARTE SUNT DEPARTE DE REALITATE