FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protasov amana semnarea contractului cu Steaua

SHAYAN20.06.2005 07:50

Patronul clubului din Ghencea, Ciobanul, afirmase, ieri, că tehnicianul ucrainean, Oleg Protasov, va parafa astazi intelegerea cu campioana Romaniei, acest lucru nu s-a intimplat. După ce de dimineață Protasov a vizitat arena din Ghencea, insotit de presedintele Mihai Stoica, cei doi s-au retras in jurul prinzului la sediul clubului de la Marriott. Desi ucraineanul trebuia să sustină prima sa conferinta de presă oficială astazi, aceasta nu a mai avut loc ridicind un mare semn de intrebare. "Oleg nu are nimic de zis deocamdată pentru că nu a semnat. Totul va deveni oficial saptamina viitoare." a declarat MM Stoica

nu cumva e o forma deghizata de refuz a ucraineanului si-l pierdem si pe asta de antrenor?

Era prea frumos ca sa fie adevarat.

Ieri parea totul foarte sigur dar dupa ce l-a cunoscut si pe Becali.....nu mai comentez,sper sa ma insel.

Dansan20.06.2005 08:03

Oricum ar fi, cu Protasov sau fara,campania Champ. League este ca si ratata...si asta doar din cauza balbaielilor conducerii care, iata la mai mult de o saptamana de la incheierea campionatului nu reuseste sa pun capat incertitudinilor privitoare la banca tehnica, programul echipei, transferuri samd...

BlackWoolfy20.06.2005 09:23

Eu nu mai inteleg nimic :?:

Dar din ce trece timpul din aia cred mai mult ca asta este inceputul sfarsitului.............sper sa nu vb cu pacat dar..................

Gigi pleaca dracu din Ghencea :evil: :evil: :evil:

sorin_77720.06.2005 09:25

miroase a putred... Fuge lumea de noi ca de raie... Becali a stricat numele Steaua in Europa oare?

Virgil20.06.2005 10:38

Sa asteptam totusi hotararea lui Protasov si apoi sa discutam.

Eu zic ca daca ucraineanul ar fi semnat ca ciobanul(nu neaparat omul nostru)ar fi dat dovada de usurinta.

E bine sa vada pe ce picior joaca,ce conditi are echipa,etc si apoi sa semneze.

Omul a fost de buna credinta.A venit la Bucuresti.Sunt probabil probleme legate de contract.Nu neaparat de bani.Posibil de clauze.

Dar poate ca i-a venit amocul cand s-a vazut departe de casa,de familie si cine mai stie ce.

Bisquit20.06.2005 11:21

Ziceam ca am rezolvat si noi o treaba!!!!!!! Dupa ce ca si aia pe jumatate...dar ne-am inselat cu totii!

La revedere Liga Campionilor!!!!!!!

Eu sper din ce in ce mai putin ca se vor rezolva in bine lucrurile!!!

Virgil20.06.2005 11:40

Patronul stelist, Ciobanul a declarat astazi că nu a fost semnat contractul cu noul antrenor, Oleg Protasov, pentru că documentul trebuie studiat de avocatii din Grecia ai ucraineanului. "Am trimis contractul prin fax in Grecia, la avocati, să-l citeasca Trebuie să-l traducă din romană in greaca să-l ducă la notariat. Am fost de acord cu toate clauzele din contract. Va cîștiga bani in functie de performante, de punctele pe care le va câștiga in Liga Campionilor", a spus Becali./GSP

fanatica20.06.2005 12:47

eu cred ca ar trebui si acest Protasov sa aiba indoielile lui,doar vine intr-o tara straina!oricum cred ca o sa accepte.mai ales ca am inteles ca contractul suna destul de bine!poate e si adevarata trimiterea prin fax a contractului la avocatii antrenorului!nu cred ca mai venea in roamnaia daca nu avea ganduri serioase!cred ca pana la sfarsitul saptamanii vom avea si lista jucatorilor doriti de club!mie mi s-a parut interesat Protasov de Steaua si de jucatori!

vom vedea ce va urma!dar eu sunt curioasa pe cine aducem la Steaua in acesata perioada de vara!

oricum nu-mi vine sa cred ca Hagi a refuzat,si ca acum vrea sa se duce la Cluj!aiurea! :arrow: :x