FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Protasov e prea cumsecade ca sa reziste ca antrenor&qu

Virgil20.06.2005 03:26

PRESA ELENĂ'

"E prea cumsecade ca să reziste ca antrenor"

Asa e prezentat Oleg Protasov de ziaristii greci. "Va avea probleme. Patronul o să i se urce in cap si o să-i dicteze ce vrea el", spun ei

Theodor Jumatate

Despre Oleg Protasov, ziaristii eleni, care l-au cunoscut pe vremea cind era antrenor la Olympiakos, spun in primul rind că "e o persoană foarte bună". Însă tocmai această calitate il poate costa: "E prea cumsecade ca să reziste. Va avea probleme. Patronul, in stilul Becali, va profita de bunatatea lui, o să i se urce in cap si o să-i dicteze ce vrea el. De exemplu, din zece transferuri, unul o să fie al lui Protasov si nouă impuse de patron. Și va accepta".

Ucraineanul, 41 de ani, nu este autoritar: "Nu e tipul de om care să intre in cabină si să zică: «Eu sunt antrenorul, mă ascultati!». Încearcă să fie prieten cu jucatorii, dar nu intotdeauna are de cîștigat purtindu-se astfel. După prima infringere, fotbalistii s-ar putea să-i intoarcă spatele".

Protasov mai are un minus. Suferă de sindromul marilor jucatori: "Crede că totul e posibil, pentru că el putea cind era fotbalist. Cere ca toti să fie ca el. Hagi este la fel, pretinde acelasi lucru. Or, si unul, si altul se insala Fiindcă nu sunt toti Hagi si Protasov".

www.gsp.ro/20.06

Dupa cum se vede Protasov este "citit" de presa greaca.Eu sper ca el sa stie cel mai bine ce face si in ce joc s-a bagat.Pentru ca altfel risca sa-i fie stirbit prestigiul.Atat cat a acumulat in 3 ani de cand a devenit antrenor.

Sper sa aiba capacitatea sa scoate rezultate bune cu echipa.Altfel toate oalele sparte ii vor fi puse in carca.

Succes Oleg !

Gigi ajuta-l,nu-i pune bete in roate !

bodanelu20.06.2005 04:04
PRESA ELENĂ'  

"E prea cumsecade ca să reziste ca antrenor"

Asa e prezentat Oleg Protasov de ziaristii greci. "Va avea probleme. Patronul o să i se urce in cap si o să-i dicteze ce vrea el", spun ei

Theodor Jumatate

Despre Oleg Protasov, ziaristii eleni, care l-au cunoscut pe vremea cind era antrenor la Olympiakos, spun in primul rind că "e o persoană foarte bună". Însă tocmai această calitate il poate costa: "E prea cumsecade ca să reziste. Va avea probleme. Patronul, in stilul Becali, va profita de bunatatea lui, o să i se urce in cap si o să-i dicteze ce vrea el. De exemplu, din zece transferuri, unul o să fie al lui Protasov si nouă impuse de patron. Și va accepta".  

Ucraineanul, 41 de ani, nu este autoritar: "Nu e tipul de om care să intre in cabină si să zică: «Eu sunt antrenorul, mă ascultati!». Încearcă să fie prieten cu jucatorii, dar nu intotdeauna are de cîștigat purtindu-se astfel. După prima infringere, fotbalistii s-ar putea să-i intoarcă spatele".  

Protasov mai are un minus. Suferă de sindromul marilor jucatori: "Crede că totul e posibil, pentru că el putea cind era fotbalist. Cere ca toti să fie ca el. Hagi este la fel, pretinde acelasi lucru. Or, si unul, si altul se insala Fiindcă nu sunt toti Hagi si Protasov".

www.gsp.ro/20.06

Dupa cum se vede Protasov este "citit" de presa greaca.Eu sper ca el sa stie cel mai bine ce face si in ce joc s-a bagat.Pentru ca altfel risca sa-i fie stirbit prestigiul.Atat cat a acumulat in 3 ani de cand a devenit antrenor.

Sper sa aiba capacitatea sa scoate rezultate bune cu echipa.Altfel toate oalele sparte ii vor fi puse in carca.

Succes Oleg !

Gigi ajuta-l,nu-i pune bete in roate !

pai era Gigi prost sa puna un antrenor autoritar? NU... a pus unul care e usor de modelat, care nu o sa poata sa se impuna in fata lui.

Deci eu unul o sa vad o echipa facuta de cioban(Doamne fereste).

Gigi du-te... lasa-ne sa castigam!

Pirania20.06.2005 05:17
pai era Gigi prost sa puna un antrenor autoritar? NU... a pus unul care e usor de modelat, care nu o sa poata sa se impuna in fata lui.

Deci eu unul o sa vad o echipa facuta de cioban(Doamne fereste).

Gigi du-te... lasa-ne sa castigam!

, Piti nu era antrenor autoritar si il injurati meci de meci? Acum nu-i bun nici Protasov pentru ca e prea omenos, este?

Ba, voi nu faceti altceva decat sa aduceti desrvicii echipei.

Trimiteti cat mai multe mesaje negative la adresa echipei si a conducerii pote va mai citeaza Antena 1, postul patronului securist, Voiculescu.

ADRIAN PACURAR20.06.2005 05:20

Vezi ca i-a citat pe aia de pe forumul oficial aseara :D , nu de aici, du-te si te injura cu aia.

SHAYAN20.06.2005 05:22

am citit si eu articolul si nu prea e de bun augur pentru bunul mers al echipei.M-am bucurat prima data cand am citit pe undeva ideile lui de joc,dadea impresia unui om hotarat,decis sa faca ordine acolo unde e nevoie.De un astfel de om avem noi nevoie la Steaua.Sunt sigur ca si-a dat seama cu ce oameni o sa aiba de-a face si o sa schimbe strategia.Nu prea pare omul caruia i te urci in cap si sa faci ce vrei.

Se pare din'Adevarul' ca este antrenor din 1998 ,deci ar fi 7 ani si nu 3 cum s-a zis.Sunt sigur ca omul asta o sa faca treaba buna la Steaua.