FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

EURO 2008: Ziua 9. Elveția - Portugalia 2-0! Cehia - Turcia 2-3!

fcsteaua.ro15.06.2008 21:22

ELVEÞIA - PORTUGALIA 2-0

Într-un meci fãrã mizã, Elveția a reușit o victorie de palmares în fața Portugaliei, învingând naționala lusitanã cu scorul de 2-0. Golurile meciului de la Basel au fost marcate de "elvețianul" Hakan Yakin, în minutele 73 și 84. În urma acestei partide, Elveția a rãmas pe poziția a patra în grupa A, în timp ce Portugalia a rãmas liderul grupei.

CEHIA - TURCIA 2-3

Partidã dramaticã la Geneva între Turcia și Cehia, miza fiind locul 2 și calificarea în sferturile competiției. Cehii au început mai decis și conduceau la pauzã, 1-0, prin golul marcat de Ian Koller în minutul 34. Dupa pauzã, selecționata condusã de Karel Burckner și-a mãrit avantajul prin reușit lui Plasil (62'), însã turcii au revenit incredibil, reușind sã întoarcã rezultatul prin Arda (74') și atacantul lui Villareal Nihat (87', 89'). Astfel, Turcia reușește sã se claseze pe poziția a doua, urmând sã întâlneascã Croația în sferturi.

CLASAMENT FINAL GRUPA A

1. Portugalia 6p 5-3

2. Turcia 6p 6-6

3. Cehia 3p 4-6

4. Elveția 3p 3-3

Ovidiu

metzzz15.06.2008 21:25

un meci foarte frumos , prima parte Cehia , partea a doua Turcia . Poate ne calificam si noi

MoWeed15.06.2008 21:25

Bravo turcilor, frumoasa revenire. Mai lipsea sa castige la 11 metri cu Tuncay in poarta :yes:

maye15.06.2008 21:28
Bravo turcilor, frumoasa revenire. Mai lipsea sa castige la 11 metri cu Tuncay in poarta :yes:

:))era chiar culmea:))

I.N.Money16.06.2008 00:09

Turcia - Cehia imi pare meciul turneului pana acum , ce final de meci , ce nebunie ! La inceput nu prea i-am inghtiti pe otomani , insa asa comeback-uri rar mai vezi la o echipa .

Interesanta faza de la eliminarea lui Volkan , acelasi arbitru de la faza turneului ( Olanda - Italia ) a luat o noua decizie care cred ca o sa produca furori , daca trebuia dat si penalty chiar daca mingea nu se mai afla in joc .

Pe Turcia ii asteapta un meci mare la Viena cu Croatia(probabil) , peste 60.000 de fanatici din partea celor 2 echipe care ne fac deja sa ne frecam mainile de entuziasm .

:gathering:

SSK16.06.2008 00:13

Cu Croatia joaca sigur, Croatia e pe locul 1, orice-ar fi. Intr-adevar, la nivel de suporteri o sa fie un duel interesant, croatii s-au dovedit si la turneul asta cu adevarat la inaltime! Fotbalistic, vad Croatia in semifinale. Deci mergem spre o semifinala Portugalia-Croatia.

JDERUL16.06.2008 07:25

Oarecum previzibila victoria helveta in fata lusitanilor.Era prea de tot ca una dintre tarile organizatoare sa nu aiba si ea o victorie;pentru palmares,nu ca ar mai fii contat pentru fazele superioare!

Partida dintre Cehia si Turcia insa interzisa total cardiacilor! Turcii au crezut in sansa lor pana la capat,au luptat si...cu putin noroc si ajutor de la Allah (care i-a luat mingea din maini lui Cech) au invins in cel mai frumos meci al acestei editii de Campionat European. Felicitari ambelor echipe pentru spectacolul oferit!

w3bmaster16.06.2008 08:50

Meciu nu a fost asa excelent dar finalu a facut toti banii ....

Cat despre Portugalia zici ca nici nu au vrut multi vad ca viseaza sa faca asa si Olanda eu as vrea sa ii batem pe bune desi stiu ca daca se joaca pe bune nu avem sanse ...

steaua_gloria16.06.2008 21:37

Turcia e fenomenala , si Nihat e Pasha peste turci . :rolleyes: