FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oare il vedem pe Hagi la caini?

ADRIAN PACURAR19.06.2005 09:38

Fostul international roman a mai spus ca poate antrena orice echipa din campionatul intern, pentru că am jucat pentru Romania si mă consider al Romaniei. Am tinut cu Steaua, tin cu ei, Steaua, Dinamo si Rapid sunt echipe de top la care orice antrenor si-ar dori să ajunga

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, ieri, la Breaza, că nu regretă faptul că a refuzat oferta patronului Stelei, Ciobanul, de a pregati echipa Steaua Bucuresti. De asemenea, Hagi nu a exclus posibilitatea de a antrena o altă formatie din tara cu toate că are oferte si din strainatate. "Nu regret că nu am venit la Steaua. Era bine din toate punctele de vedere, insă nu era momentul". sursa www.prosport.ro

Virgil19.06.2005 10:20

Sigur ca da ! Il vom vedea la oile din Stefan cel Mare.Sa nu uitam ca directorul lor executiv,Tata Giovanni,se trage tot din neam de ciobani. :)

ANTIgigi19.06.2005 10:29

:lol: :lol: :lol: Cu siguranta....asa cum Lucescu junior fan Dinamo si Borcea tine cu Steaua asa o sa ajunga si Gica la javre...sa fim seriosi....nu are rost sa ne gandim la asa ceva..nici macar sa nu punem intrebari....gandeste'te daca el ar merge la caini....cum ar fi primit in Ghencea...sau cum ar reactiona suporterii Stelei la auzul acestei vesti...eu cred ca acest lucru nu are cum sa se intample decat in cazul in care Dinamo ar fi ultimul club de fotbal din lume...stii? :wink:

I.N.Money19.06.2005 11:52

Daca ii zice Popescu...cine stie??

ADRIAN PACURAR19.06.2005 13:00

Uite citeste prin tre randuri si poate se intampla si minunea , sa vedem .Dinamo si Rapid sunt echipe de top la care orice antrenor si-ar dori să ajunga

Padrese19.06.2005 13:24

Dak Hagi face greseala sa se duca la caini probabil va face aceeasi greseala care a facuta sclavul celalalt al fratilor- va ajunge sa fie urat de toata lumea care conteaza- noi si cainii

de venirea la Rapid- aia accepta pe oricine le pupa panzele lor murdare pe care ei le numesc steaguri deci pt ei nu ar fi o problema

Dupa am spus si anterior pentru mine Hagi nu este un simbol al Stelei ci doar un alt jucator care a avut onoarea sa imbrace acest echipament (asa cum il consider si pe nasu Radoi)

ADRIAN PACURAR20.06.2005 05:27

"Reintors in Romania si actualmente fară contract, Regele nu ar spune nu unei oferte de la Dinamo sau de la Rapid. Gică Hagi e pentru Steaua ce e Maradona pentru Napoli sau Pele pentru Santos. Un nume care se confundă cu istoria clubului, de cele mai multe ori lasind-o in umbra Tocmai din acest motiv toti fanii Stelei, si nu numai, au fost surprinsi de refuzul lui Hagi de a prelua Steaua. Asta mai ales ca cel putin in aparență, Ciobanul se transformase intr-un om dispus să taca indiferent de rezultatele echipei. Surpriza vine atunci cind Hagi declară că nu regretă faptul că a refuzat oferta lui Gigi, avind citeva propuneri de la echipe din strainatate, dar si din tară. Din aceste cuvinte se poate trage concluzia că nu revenirea in campionatul romanesc l-ar deranja pe Rege, ci cu totul altceva. Poate fi oricine din campionatul nostru, pentru că eu am jucat pentru Romania si mă consider al Romaniei. Steaua, Dinamo sau Rapid sunt echipe de top la care orice antrenor si-ar dori să ajungă, a mai spus Hagi, lasind si mai multe semne de intrebare să planeze asupra a ceea ce s-a discutat acum citeva zile

in casa lui Ciobanul.

Referitor la speculatiile care spuneau că nu a vrut să ajungă la Steaua pentru că Giovani Becali este in organigrama echipei Dinamo, Hagi a raspuns destul de ambiguu: Pină acum am stiut ce am vrut de la viață. Nu zic că nu sunt influentabil, dar am o personalitate si stiu să aleg lucrurile cu cea mai mare responsabilitate. Declaratia vine să intarească faptul că Hagi a invățat să fie si un diplomat de temut." . sursa www.prosport.ro

I.N.Money20.06.2005 06:42

Totusi sa nu incepem sa`l ridicam atat p Hagi..a jucat totusi putin la noi...nu se compara cu FIARA

dany_el20.06.2005 13:50

Parerea mea ca marele rege nu vrea sa intre in competitie impotriva cumnatului sau si a celui care i-a adus mari venituri prin transferuri super la echipe mari,si ma refre desigur la Ion Becali.Nu cred ca se duce la Dinamo,dar nici la noi nu vine curand.Si pana la urma nu as vrea un antrenor care sa plece atunci cand e mai greu echipei si stim bine ca regele cam asta face.Parerea mea. :?

SHAYAN20.06.2005 17:00

cele mai recente zvonuri il trimit la Otelul,unde ar fi foarte bine platit.Pana la urma doar banii vorbesc.

horse3720.06.2005 17:33

pan' la urma si Hagi este un mercenar. banii nu au m iros si nici culoare. in schimb daca are sa faca greseala sa antreneze pe Dinamo, multi din fanii pe care-i are il v-or huidui. altfel nu-i de condamnat. care dintre noi daca ar fi in situatia lui ar gandii altfel? cine stie ce o fi simtit in discutiile cu boier cacareaza!? ma doare daca o sa antreneze pe Dinamo dar il voi respecta mereu. Gica-i unul!

SSK20.06.2005 17:44

Mi-e greu sa cred ca Hagi va antrena vreodata pe dinam0. Poate doar daca rivalitatea dintre noi si ei va ajunge la acele standarde de civilizatie si profesionism-mercantilism din Occident...deci nu cred ca va antrena vreodata pe dinam0 ! :twisted:

Virgil21.06.2005 12:14

Din ce citesc prin presa zilei,se pare ca Hagi va antrena Otelul.

Se aude ca patronul indian intentioneaza sa aloce 57.000.000 $ pentru urmatoarele sezoane,pentru castigarea campionatului in 3 ani si accederea in grupele ligii.

ADRIAN PACURAR21.06.2005 12:27

da e posibil asta am auzit , dar daca pleaca Andone cum se aude ... In fine suma pregatita de Otelul mi se pare imensa pentru Romania si cred ca va da rezultate , singurul lucru pe care nu-l vor avea echipele mai mici , fani nebuni in spate , asta va fi diferenta.

reddog26.06.2005 11:54

Ba sa nu vina la noi. Sa mearga la voi din partea mea. Una e sa fii jucator bun, alta sa ai stofa de antrenor. Mie imi ajunge Andone.