"Reintors in Romania si actualmente fară contract, Regele nu ar spune nu unei oferte de la Dinamo sau de la Rapid. Gică Hagi e pentru Steaua ce e Maradona pentru Napoli sau Pele pentru Santos. Un nume care se confundă cu istoria clubului, de cele mai multe ori lasind-o in umbra Tocmai din acest motiv toti fanii Stelei, si nu numai, au fost surprinsi de refuzul lui Hagi de a prelua Steaua. Asta mai ales ca cel putin in aparență, Ciobanul se transformase intr-un om dispus să taca indiferent de rezultatele echipei. Surpriza vine atunci cind Hagi declară că nu regretă faptul că a refuzat oferta lui Gigi, avind citeva propuneri de la echipe din strainatate, dar si din tară. Din aceste cuvinte se poate trage concluzia că nu revenirea in campionatul romanesc l-ar deranja pe Rege, ci cu totul altceva. Poate fi oricine din campionatul nostru, pentru că eu am jucat pentru Romania si mă consider al Romaniei. Steaua, Dinamo sau Rapid sunt echipe de top la care orice antrenor si-ar dori să ajungă, a mai spus Hagi, lasind si mai multe semne de intrebare să planeze asupra a ceea ce s-a discutat acum citeva zile
in casa lui Ciobanul.
Referitor la speculatiile care spuneau că nu a vrut să ajungă la Steaua pentru că Giovani Becali este in organigrama echipei Dinamo, Hagi a raspuns destul de ambiguu: Pină acum am stiut ce am vrut de la viață. Nu zic că nu sunt influentabil, dar am o personalitate si stiu să aleg lucrurile cu cea mai mare responsabilitate. Declaratia vine să intarească faptul că Hagi a invățat să fie si un diplomat de temut." . sursa www.prosport.ro