FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

EURO 2008: Ziua 6. Germania - Croația 1-2!

fcsteaua.ro12.06.2008 18:43

GERMANIA - CROAÞIA 1-2

La Klagenfurt, Croația a reușit a doua surprizã a Campionatului European, învingând favorita Germania cu scorul de 2-1, în urma unei prestații speculative și extrem de reușite. Golurile croaților poartã semnãtura lui Srna (23') și Ivica Olic (63'), ultimul în urma unei faze foarte confuze. Pentru nemți a redus din diferențã Lukas Podolski, în minutul 79. În finalul meciului, Bastien Schweinsteigger a fost eliminat. În urma acestui rezultat Croația și-a asigurat în foarte mare proporție calificarea în sferturile competiției, în vreme ce Germania va trebui sã aștepte ultima rundã, unde va întâlni Austria.

AUSTRIA - POLONIA 1-1

În ultimul meci al zilei, la Viena, Austria și Polonia au încheiat la egalitate, 1-1, partida din runda a 2-a a grupei B. Primul gol a fost marcat de "polonezul" Guereirro în minutul 30, "austriacul" Vastic egalând în minutul 93, din penalty. Pentru Polonia a evoluat, din minutul 46, și fundașul nostru dreapta, Pawel Golanski.

CLASAMENT GRUPA B

1. Croația 6p 3-1

2. Germania 3p 3-2

3. Austria 1p 1-2

4. Polonia 1p 1-3

Ovidiu

MoWeed12.06.2008 19:14
:spank: cam asa le-au dat croatii nemtilor
Joga Bonito12.06.2008 19:28

Un meci intre o echipa medicra, dar tehnica, cu un joc asemanator Romaniei (dar astia au 6-7 jucatori ca Mutu si Chivu) si o echipa plictisita.

stelistul stelist12.06.2008 19:39

lehman a fost un clovn azi

maye12.06.2008 20:31

bravo Hrvatska

SSK12.06.2008 20:33
Un meci intre o echipa medicra, dar tehnica, cu un joc asemanator Romaniei (dar astia au 6-7 jucatori ca Mutu si Chivu) si o echipa plictisita.

Perfect adevarat. Tocmai de-aia croatii merg in sferturi, iar noi, cel mai probabil, nu. Sa dea Domnul sa ma insel!

Astristul12.06.2008 20:35

Smecheri rau croatii astia. Au jucat cu Austria ca o echipa adormita, iar cu Germania a fost o cu totul alta echipa ... Nu trec de sferturi! :noexpression:

f234567k12.06.2008 20:50

Pacat pentru Pawel.

Joga Bonito12.06.2008 21:00

Perfect adevarat. Tocmai de-aia croatii merg in sferturi, iar noi, cel mai probabil, nu. Sa dea Domnul sa ma insel!

Pai maestre, tu compari Austria si Polonia (2 echipe de desculti) cu Olanda sau Italia/Franta? in locul Croatiei faceam si noi pe zmeii in grupa asta.

@Artristul, paradoxal... Croatia are sanse sa se califice chiar in semifinale. vor juca in sferturi cu Turcia/Cehia, 2 echipe nesemnificative. Pe noi ne paste Spania.

fedora12.06.2008 21:04

Austria 1:1 Polonia

Scor echitabil, ofsaid la primul gol, penalty dat cu bunavointa la golul egalizator.

Doua echipe slabe, dar slabe rau... cu niste aparari franjuri (mai ales Polonia).

MoWeed12.06.2008 21:05

Oricum din grupa asta se califica Germania si Croatia...

SSK12.06.2008 21:10

Joga, noi nu cred ca-i bateam pe nemti, la fel cum nu cred ca vom bate pe nimeni in grupa asta. Si cu asta am spus exact de ce ei vor merge mai departe si noi nu.

Si da, de pe primul loc, croatii vor juca cu Cehia probabil, dar nu cred ca le va fi foarte usor. Noi, daca Doamne-ajuta ne calificam, mi-as dori teribil sa avem o revansa cu Suedia!

c.ronaldo1712.06.2008 21:12

Croatia a luat si matematic primul loc in grupa. Cel mai probabil vom vedea in Portugalia-Germania in sferturi.

Joga Bonito12.06.2008 21:21

si cum imi distrug mie visul canaliile alea de nemti visul... finala Rumenia - Purtugal ... :proud:

Baieti, un punct cu Italia si suntem calificati!

septi_eu12.06.2008 22:19
Baieti, un punct cu Italia si suntem calificati!

+ jocul rezultatelor:

Franta - Olanda 2

Italia - Franta x

Romania - Olanda 2 (la cel mult doua goluri diferenta)

;) SA FIE! (sau SA BATEM ITALIA :D,si atunci mai avem doar una din franta sau olanda de intrecut :P)

w3bmaster13.06.2008 01:06

Nu ii bateam noi pe nemti stati lini de ce : Pt ca noi ne aparam ... vai de fotbalu din tara asta ... de fapt tara de kkt fotbal de kkt ....

In fine daca azi se intampla minunea sa batem IT asta chiar ca e alceva :))

Tupac Amaru13.06.2008 05:00

Ma fratilor, terminati cu posibilii adversari ai nostri in fazele superioare grupelor....tre' sa intelegem ca Italia azi ne rupe...mai ales ca au boala pe mailat si ne considera pe toti ca si pe el, adica tzigani sadea....bineinteles, datorita ajutorului dat de Soros si de societatea civila, cei care au ne-au condamnat la tziganizare....

metzzz13.06.2008 05:40

da-mi voie sa te contrazic. I-au batut din cauza ca ei sunt mai la Vest iar noi suntem in Est. Suntem obisnuiti sa parjolim si sa otravim tot in calea dusmanului si sa ne retragem in munti. Cam asta e deviza noastra. Pe cand ei i-au au jucat un fotbal pe contra care le-a dat si rezultat. La ei s-a putut la noi nu pentru ca asa suntem noi , ne multumim cu putin.

JDERUL13.06.2008 05:53

Daca elvetienii s-au aratat ,,prea mici" pentru o astfel de reuniune fotbalistica,austriecii sau intrecut in ratari in meciul de aseara si,cum era de asteptat,au fost putin ,,ajutati"sa pastreze si ei o sansa teoretica cel putin.Ar fii fost prea de tot ca niciuna din cele doua tari organizatoare sa nu depaseasca faza grupelor!

metzzz13.06.2008 06:12
Daca elvetienii s-au aratat ,,prea mici" pentru o astfel de reuniune fotbalistica,austriecii sau intrecut in ratari in meciul de aseara si,cum era de asteptat,au fost putin ,,ajutati"sa pastreze si ei o sansa teoretica cel putin.Ar fii fost prea de tot ca niciuna din cele doua tari organizatoare sa nu depaseasca faza grupelor!

si care din ele o sa treaca ???? Elvetia are 0 puncte si nu mai are nicio sansa , iar Austria are in ultima etapa cu Germania....care dupa parerea mea ii va invinge...dar cine stie , vom vedea !

amarel13.06.2008 06:54

Ma bucur ca au pierdut nemtii!!! :thumbup: Noi avem echipa nationala ...mai mult pt vanzarea cresterea cotei unor jucatori,....la modul cum stiu unii din ei sa faca preluari si sa suteze spre poarta ,in momentul asta, ne-ar mai trebui vreo 10 ani , ca sa jucam competitiv !! Va faceti iluzii ca vom castiga diseara ????? :whistle: :whistle: :whistle:

Fac pariu cu cine vrea , cu cota 5-1 , ca rezultatul va fi negativ !!!!! Numai faptul ca dam din gura ,spune totul, in loc sa ne ne tinem gura si sa ne vedem de treaba noastra , jucatorii nostri dau declaratii....., la asta nu ne intrece nimeni, suntem campioni europnei deja !!!!

ytse jam13.06.2008 08:34

stau si ma intreb, oare cand vom juca si noi atat de frumos si de eficient precum croatii :rolleyes: :rolleyes:

stelistul stelist13.06.2008 08:38
stau si ma intreb, oare cand vom juca si noi atat de frumos si de eficient precum croatii :rolleyes: :rolleyes:

vise...