Terminasem atat de frumos turul campionatului si intrasem in primavara europeana.
Am avut o vacanta de iarna linistita,plina de previziuni frumoase.Si de ce nu ? Eram campioni de toamna si vestitorii primaverii fotbalului romanesc.
Din pacate,apoi, dracul si-a bagat coada permanent si in loc sa trecem peste fiecare val ce urma,precum surferii peste valurile Oceanului Pacific,continuitatea s-a fragmentat.
Meciurile frumoase facute in tur nu s-au repetat,teama ca vom pierde "22" - ul a inceput sa incolteasca in mintile noastre.
De ce ? De ce un lucru inceput frumos nu poate sa se termine la fel de frumos ? Sau chiar mai frumos.De ce lipseste continuitatea ?
De ce un antrenor care promitea mult in tur,nu a mai putut sa faca echipa sa joace in retur asa cum o facuse in prima parte? Pentru ca sa o luam de la capat cu un nou antrenor ? Nu a fost Zenga antrenorul mare pe care l-am crezut ?
Ce ne lipseste in afara de bani ?
O conducere adevarata care sa faca Steaua sa-si urmeze parcursul bun pana la capat si apoi sa se mentina !
Continuam sa speram ca o vom avea si vrem ca aceste sperante sa se transforme in certitudini.
Pentru ca iubim Steaua.Ne pasa de ea.
Problemele ei sunt si ale noastre.
O iubim,salasluieste in sufletele noastre precum fata de care ne-am indragostit si pe care o visam zi si noapte.