FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iubire de Steaua.

Virgil19.06.2005 08:40

Terminasem atat de frumos turul campionatului si intrasem in primavara europeana.

Am avut o vacanta de iarna linistita,plina de previziuni frumoase.Si de ce nu ? Eram campioni de toamna si vestitorii primaverii fotbalului romanesc.

Din pacate,apoi, dracul si-a bagat coada permanent si in loc sa trecem peste fiecare val ce urma,precum surferii peste valurile Oceanului Pacific,continuitatea s-a fragmentat.

Meciurile frumoase facute in tur nu s-au repetat,teama ca vom pierde "22" - ul a inceput sa incolteasca in mintile noastre.

De ce ? De ce un lucru inceput frumos nu poate sa se termine la fel de frumos ? Sau chiar mai frumos.De ce lipseste continuitatea ?

De ce un antrenor care promitea mult in tur,nu a mai putut sa faca echipa sa joace in retur asa cum o facuse in prima parte? Pentru ca sa o luam de la capat cu un nou antrenor ? Nu a fost Zenga antrenorul mare pe care l-am crezut ?

Ce ne lipseste in afara de bani ?

O conducere adevarata care sa faca Steaua sa-si urmeze parcursul bun pana la capat si apoi sa se mentina !

Continuam sa speram ca o vom avea si vrem ca aceste sperante sa se transforme in certitudini.

Pentru ca iubim Steaua.Ne pasa de ea.

Problemele ei sunt si ale noastre.

O iubim,salasluieste in sufletele noastre precum fata de care ne-am indragostit si pe care o visam zi si noapte.

ADRIAN PACURAR19.06.2005 09:25

se stie cine e cancerul , cine nu i- atitudine cand suporterii sunt scuipati , sunt loviti , cand sunt trimise , comandouri de interventii in tribuna , unde e respectul lor? Al nostru tinde spre zero . Numai scandaluri , numai laude , atitudine huliganica prin exprimare ,totul e o palma care loveste adanc in sufletele noastre si ne face echipa de ras , conducerea Stelei e una dintre cele mai slabe din Istoria ei de dupa 90 ca sa nu mai vorbim de inainte.

valentin198519.06.2005 12:23

Eu nu cred ca e vina conducerii.E vina fotbalistilor care nu pun suflet,au o mentalitate de locul 2,nu iubesc culorile clubului.