FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

EURO 2008: Ziua 5!

fcsteaua.ro11.06.2008 18:22

PORTUGALIA - CEHIA 3-1

În prima partidã a grupei A, Portugalia a întrecut Cehia cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Deco (8'), Cristiano Ronaldo (64') și Quaresma (90'), într-o partidã spectaculoasã. Golul de onoare al Cehiei a fost marcat de Sionko (16').

ELVEÞIA - TURCIA 1-2

Pe o ploaie torențialã, Turcia a reușit sã întoarcã scorul în fața Elveției, determinând prima eliminare a unei echipe din competiție. Elveția a deschis scorul prin atacantul de origine turcã Hakan Yakin, în minutul 32. Turcia a revenit prin golul lui Senturk (57') și a reușit sã obținã victoria în prelungirile partidei, prin golul lui Arda.

Clasament GRUPA A

1. Portugalia 6p 5-1

2. Cehia 3p 2-3

3. Turcia 3p 2-3

4. Elveția 0p 1-3

Ovidiu

MoWeed11.06.2008 19:47

Din pacate al doilea meci, numai meci de fotbal nu se poate numi....

84ava11.06.2008 19:59

Frumos meci! Portughezii au o generatie extrordinara si ar fi pacat sa nu profite acum.Totusi ca punct slab mentionez apararea.

Oricum de exemplu intr-un meci cu Germania nu-i vad facand mare lucru.Portugalia joaca,paseaza,dar lipseste "ceva-ul" ala.

Personal vad Germania mare favorita,insa Olanda poate fi periculoasa.

Marius11.06.2008 21:47

Ce gol a dat Arda Turan! :wub:

w3bmaster12.06.2008 00:27

Doamne ce echipa are Portugalia ....

In fine in semifinale vad Portugalia Olanda Germania Spania nuj acu mai ar fi si It care nu se stie niciodata cum fac isi revin (desi ii vad ca au probleme jucatori vs antrenor etc ..)

Suntem ani lumina de fotbalu adevarat .... asta e trist da nu ma mira ca tot poporu asta e la ani lumina de occident si civilizatie ...

xDaJACKALx12.06.2008 13:33

Bi frate ce campionat de rahat.Au pus 4 echipe interesante intr-o grupa si in rest plictiseala.Meciuri gen Austria-Croatia, Turcia-Elvetia, Austria-Polonia etc. Ca sa nu mai zic ca deja se exagereaza cu naturalizatul asta.Zicea comentatorul de la meciul Austria-Croatia ca austriecii s-au pregatit serios pentru europeanul asta... au naturalizat in draci.Cred ca noi, cehii si grecii suntem singurii puri 100%

Tupac Amaru12.06.2008 14:02
Bi frate ce campionat de rahat.Au pus 4 echipe interesante intr-o grupa si in rest plictiseala.Meciuri gen Austria-Croatia, Turcia-Elvetia, Austria-Polonia etc. Ca sa nu mai zic ca deja se exagereaza cu naturalizatul asta.Zicea comentatorul de la meciul Austria-Croatia ca austriecii s-au pregatit serios pentru europeanul asta... au naturalizat in draci.Cred ca noi, cehii si grecii suntem singurii puri 100%

Da, mai ales mailat, un geto-dac autentic! Din profil seamana cu Burebista, ati vazut? Exact, v-ati prins, cand acesta era la puscarie!

JDERUL12.06.2008 14:56

Polonia a fost invinsa de un polonezo-german,iar aseara turcia a primit gol de la un turco-elvatian!

xDaJACKALx12.06.2008 18:28

Da, mai ales mailat, un geto-dac autentic! Din profil seamana cu Burebista, ati vazut? Exact, v-ati prins, cand acesta era la puscarie!

mailat are cel putin vreo 5 generatii in spate care s-au nascut si au crescut in Romania, spre deosebire de Senna,Guereiro,Camoranesi, Behrani,Gercaliu,Odonkor,Mehmet Aurelio sau mai stiu eu care.

Tupac Amaru13.06.2008 04:56

Da, dar generatiile mailatiene s-au remarcat prin ciordeala, crime si in general faradelegi de toate soiurile. Sunt, de facto, cetateni neintegrati de vreo 800 de ani. Datorita acestor "merite", li s-a acordat, de jure, cetatenia romana, pe care o batjocoresc (nu e cazul lui mailat de la nationala si a altora - cateva procente, care sunt cetateni onesti). E vorba insa de restul, majoritatea, care continua in acelasi stil.

In legatura cu vestul ala "civilizat" de care zicea cineva mai inainte, oare cine a inventat sclavagismul popoarelor de culoare? Cine le-a ocupat tarile, cine i-a deportat si i-a exterminat la cele mai ingrozitoare munci, cine a despartit familii, in numele "civilizarii"? Nu cumva tot aia care ne dau lectii de democratie? Hai sa fim seriosi, daca stau sa ma gandesc, pentru aceste fapte mi-e rusine ca am aceeasi culoare a pielii cu englezii, cu francezii, cu spaniolii, cu portughezii, cu nemtii, cu italienii, cu belgienii, cu olandezii, cu americanii....

axl13.06.2008 05:07

Sa evitam subiecte care n-au nici in clin, nici in maneca cu fotbalul, da?

Tupac, cu sclavagismul ne-am ocupat si noi, numai ca la noi se numea robie. Acum nu stiu daca M. Kogalniceanu a facut bine sau nu cand a abolit-o.

SSK13.06.2008 09:08

Tupac, poate de atata rusine, ai prefera sa fii de culoarea "sclavilor", ce zici? :)