FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga, un vis frumos?

ANTIgigi19.06.2005 07:41

Au trecut ceva ani de la ultima calificare in grupele Ligii a unei echipe romanesti...de altfel singura...Steaua...ar fi cazul sa mai iesim din anonimat, sa demonstram tuturor, ca labirintul parcurs de Steaua in sezonul recent incheiat nu a fost o simpla intamplare.Steaua merita ca acest vis sa devina realitate...la fel si Becali...pentru ca vorba lui...."asta'i pohta ce'am pohtit'o io"...si nu numai a lui.Steaua vrea, dar poate?Becali nu ia in seama pe nimeni, cine i l-o fi recomandat pe Protasov?Cine e acest Protasov?Are valoare de Steaua?Are Steaua valoare de el?Va face macar aceeasi figura frumoasa ca si Zenga?Vom vedea in cateva saptamni...Nu m-ar deranja ca Becali sa schimbe in fiecare sezon antrenorul...dar cu conditia sa se obtina rezultate...aceea PERFORMANTA de care vorbeste toata lumea dar nimeni nu o reuseste....Asadar....Liga...e un vis frumos?...sa speram ca nu....

Virgil19.06.2005 10:22

Un vis frumos care se poate transforma in realitate.Dar mai anevoie.

FANATIK RED-BLUE19.06.2005 14:01

Nu prea debordez de optimism, cand vad ce se intampla la club.

Cand noi trebuie sa ne intarim si sa aducem jucatorii de certa valoare, iar in loc de asta lasam sa plece unii dintre jucatorii, care au avut un aport foarte important la parcursul de succes din acest sezon (Munti, Martin Tudor), sincer nu avem nici o sansa sa ne calificam in C.L. , macar sa intram in grupele UEFA.

Dupa parerea mea Munti a avut un rol extrem de important la echipa, eu cred ca daca nu ar fi fost el, nu pupam nici anul asta titlu. Consider ca lipsa lui Dorinel v-a fii acut simtita, daca nu vom transfera un mijlocas de aceeasi valoare. Dupa ce ca stateam prost cu atacul acum si mijlocul este slab de tot.

Doamne daca am fii castigat anul trecut titlul, aveam sanse foarte marii sa intram in grupe, la cum a jucat Steaua in UEFA anul asta.

Ciobane vrei in Liga, fa un mic sacrificiu si baga adanc mana in buzunar si ai sa vezi ca investitia se v-a intoarce inzecit!!

sorin_77719.06.2005 16:10

un vis frumos dar cam greu de realizat. Toti ne dorim asta insa cred ca va fi foarte greu daca nu imposibil. Transferuri nu se fac dar probabil vom auzi niste explozii de maine(n.r. 20 iunie) dupa ce va semna negru pe alb si Protasov.

laca00719.06.2005 18:24

depinde si de cat noroc avem la tragere, dar realist n'avem sanse! asta e!

Virgil25.06.2005 02:02

Si totusi se pare ca cel putin in turul III vom merge.Shelbourne sau Glentoran ? MM spune ca sigur cu prima vom juca.Eu spun contrariul.

Glentoran e un club mai puternic,cu rezulte mai bune in timp.

sorin_77725.06.2005 02:49

Nu avem probleme cu irlandezii... Trebuie doar sa jucam altceva decat am facut-o in ultimele etape de campionat. Poate ne invata Protasov!

SSK25.06.2005 17:03

Din pacate, cred ca Liga Campionilor va ramane doar un vis frumos pentru noi... Sincer, m-am tot uitat la echipele cu care am putea juca in turul III (pentru ca sper totusi ca vom trece de turul II !) si nu-mi dau inca seama cu cine am putea pica astfel incat sa se cheme ca avem sanse... Fotbalul din Romania este cu multi ani in spatele a ceea ce se joaca in Europa in momentul actual, iar Steaua nu face nici ea exceptie. Sigur, exista sansa sa prindem 2 zile incredibile (ca 1 nu ne ajunge...) in care sa evoluam cu fervoare si abnegatie si sa ne calificam...dar care e probabilitatea ?

Sincer, ca sa parafrazez un "clasic in viata", cred ca ar trebui sa ne antrenam pentru UEFA...

reddog26.06.2005 11:26
Si totusi se pare ca cel putin in turul III vom merge.Shelbourne sau Glentoran ? MM spune ca sigur cu prima vom juca.Eu spun contrariul.

Glentoran e un club mai puternic,cu rezulte mai bune in timp.

Hai fiti seriosi, cine-s astia???? :wink: Daca nu treceti de ei...e nasol rau.

Cat despre transferuri, numai ce a inceput piata! Tineti-va tare!

Bodanel28.06.2005 07:41

Cred ca Protasov ne poate duce acolo daca este lasat in pace si i se creeza conditii acceptabile (cateva transferuri si, mai ales, LINISTE)

Radoi28.06.2005 14:16

Deci vine Iacob si pleaca Dica, Radoi, Munteanu...pai asa facem noi echipa de Liga Campionilor? Nici o sansa fratilor...hai sa nu ne mai imbatam cu apa rece...prin Romania o mai merge dar in CL in nici un caz. Asta-i parerea mea.

Grinch03.07.2005 16:32

Eu zic sa nu mai vorbim sau sa nu mai visam la grupele CL , pentru ca e drum lung . E mai bine sa asteptam sa vedem cu cine picam in turul 2 , apoi sa discutam despre respectivele meciuri si daca ajungem in turul3 abia dupa tur o sa vedem daca avem sanse la grupe si abia atunci zic eu sa ne pronuntam .