FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nevoie de ajutor... moneybookers

puyol09.06.2008 13:09

Salutare baieti,vreau sa ma inscriu si eu in AISS,stau in afara si vreau sa platesc prin moneybookers. Si nu am idee despre cum merge,m-am uitat pe linkul ala de pe AISS.ro si nu inteleg nimic. Vreau sa stiu daca o sa trebuiasca sa platesc in fiecare lune,sau o sa ia el singur,de fapt tot procesul.. pana acum mi-am facut doar contul

si da,am cont bancar :P

multumesc :)

Bodanel09.06.2008 13:43

Poti sa platesti pe mai multe luni in avans( eu unul asa fac). Nu stiu exact daca si cum poti plati prin moneybookers. STiu ca avem membri din afara insa nu stiu cum platesc ei. Poate te lamureste George sau unul dintre membri care este din afara.

George Stan09.06.2008 14:09

Platesti in fiecare luna sau poti plati in avans. Nu se foloseste sistemul subscriptiilor ca sa iti ia bani automat la un anumit interval.

puyol09.06.2008 14:16

ok,sa inteleg ca al meu cont de pe moneybookers e un cont pe care il incarc cand si cu cat vreau,dar trebuie sa platesc in fiecare luna 3 euro catre userul A***@*** . Si daca intr-o luna vreau sa platesc mai mult,cum fac ? si daca vreau sa platesc pt mai multe luni,iar el sa nu creada ca platesc pt o luna mai mult pt ca asa vreau eu ?

asa,si daca vreau sa imi fac azi cont,sau cel tarziu maine. Cati bani tre sa trimit ? 10 euro,7 euro ?

George Stan09.06.2008 22:11

Din cate stiu, cand trimiti bani prin moneybookers exista un camp acolo unde mentionezi alte detalii deci cine ii primeste stie pentru ce sunt.

Taxa de inscriere, pentru cei ce locuiesc in afara granitelor tarii este 7EUR sau 10USD.

Cotizatia lunara pentru cei ce locuiesc in afara granitelor tarii este de 3 EUR sau 4 USD / luna.

Dar nu uita cursul firesc al inscrierii in Asociatie, pe care il gasesti aici: http://www.AISS.ro/2007/03/06/cum-va-puteti-inscrie-in-AISS/

danimarcu10.06.2008 09:13

Deci ,daca deja ai cont la moneybookers,il incarci cu cat vrei tu,apoi intri la efectuare plati,unde completezi adresa de e-mail a AISS-ului,dupa care trimiti suma pe care o doresti.Dupa cate stiu eu sistemul folosit de AISS este ca ,daca trimiti mai multi bani ,acestia vor fi automat considerati ca avans pe mai multe luni.Eu ultima oara am trimis 30 de euro,fiind in urma cu plata din noiembrie 2007,dupa care am primit un mesaj de confirmare cum ca am cotizatia platita in avans pana prin august 2008 cred.

Important este sa respecti pasii indicati de AISS,iar suma sa fie cea potrivita care sa acopere cel putin taxa de inscriere + cotizatia pe una sau mai multe luni,dupa cum crezi tu ca e mai bine.

Bafta!

puyol10.06.2008 09:58

atunci cand bagi datele cardului,aia iti spun ca iti iau o suma cuprinsa intre 1 si 3 euro,iar eu voi trebui sa merg la banca sa vad cat mi-au luat,iar suma aia sa o scriu acolo in contul meu pe mooneybookers,ca sa se asigure ca e al meu. Cred ca de asta.. si ieri am zis acolo ca sunt de acord sa imi inscriu cardul acolo,blabla,si apoi mi-au cerut sa le spun suma.. azi am mers la banca sa intreb daca mi.a fost extras ceva,si mi-a zis ca nu..

puyol10.06.2008 12:44

baaa,gata,acum am citit acolo... cica o sa imi retina suma aia atunci cand voi face urmatoarea cumparatura cu cardul.. gata,am mers sa cumpar un kil de rosii,ne vedem mai incolo baieti :D

puyol10.06.2008 18:41

nu,nu a functionat.. stiti ca atunci cand va faceti cont,va ia o suma cuprinsa intre 1 si 3 euro. Stiti cum fac cu ea ? cei care stiti cum se face,stiti la ce ma refer

danimarcu10.06.2008 18:58

Frate @puyol ,nu pricep o iota din ce ai scris mai sus! :wacko:

Eu cand mi-am facut cont la moneybookers am procedat asa: am completat datele pe care mi le-a cerut,am trimis o suma prin transfer bancar catre moneybookers ,in contul pe care mi l-au trimis prin e-mail ,apoi de acolo trimit bani la AISS si la gamebookers unde joc din cand in cand.Comisionul e nesemnificativ,nu stiu la ce te referi ...Eu repet,fac transferul prin home banking,nu prin card de credit.Ma rog,sper sa te descurci pana la urma!

puyol11.06.2008 09:15

atunci o sa trimit si eu prin contul meu bancar catre moneybookers.. se pare ca e mai complicat cu card de credit,acolo zicea ca e mai rapid..

multumesc de ajutor,oricum,fii pe faza,poate ajung cu noi nelamuriri :)