FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sunteti de acord cu venirea lui Protasov?....

Bisquit18.06.2005 07:29

Dupa ce acum cateva zile cautam cu totii solutii pentru ocuparea postului de antrenor, ne contraziceam in legatura cu valoarea potentialilor antrenori,...acum pe nepusa masa, intr-o perioada foarte scurta, ne-am pomenit cu asta pe cap!! Cand am aflat prima data vestea erati foarte multi nemultumiti de decizia luata de conducatorii Stelei, acum vad ca incepeti sa-l adulati pe Protasov asta.....Daca aveti si voi o opinie sau daca nu sunteti de acord cu deciziile luate de conducerea Stelei nu inseamna ca nu sunteti stelisti, sau......cu zice Jiji...."infiltrati"!!!! Cu riscul de a va supara pe mine eu va intreb inca a data.......sunteti de acord cu venirea lui Oleg Protasov in functia de antrenor a Stelei???...

BlackWoolfy18.06.2005 08:00

Sincer habar nu am :?: :?: :?: Trebuie sa vedem ce poate ,dar eu tot pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] il vreau in Ghencea :twisted: :twisted: :twisted:

alex stelist18.06.2005 08:08

Nici nu stiu ce sa spun Ca jucator a fost mare, da ca antrenor nu-l cunosc . Orcum propun sa fie sustinut de catre suporteri.Daca duce Steaua in CL va intra in inimile noastre ca Zenga. SALUTARE TUTUROR STELISTELOR DIN CHISINAU. FORZA Steaua FORZA ZIMBRU Chisinau [/b]

SteauaToronto18.06.2005 08:24

Bai ce dracu e cu topicul asta! Bai sunteti nebuni incepeti sa faceti cu ati facut cand a venit Zenga! Voi poate sunteti Mama Omida si stiti daca o sa fie rau sau bine!

Lasati omul sa-si faca treaba! Nu o sa-i mearga lui Jiji cu rusul asta!

SHAYAN18.06.2005 17:26

Cum sa nu fiu de acord cand primul pe lista de transferuri e Hamu,jucatorul meu preferat???

Sa vina si sa faca treaba buna,asta e important!Trebuie sa-i acordam incredere.

Virgil19.06.2005 03:39

Bisquit,era mai simplu sa faci un chestionar.Parerea mea este urmatoarea : DA merita sa antreneze Steaua.

Motivatia : am citit cele 7 reguli ale lui Protasov si mi-au indus bucurie.Omul este tipul de antrenor caruia ii place jocul ofensiv,in viteza,cu pasa din prima,cu suturi din orice pozitie.Mai zic ? Nu cred ca mai e cazul.Eu personal am inceput deja sa-l simpatizez si sa-l astept cu nerabdare la locul de munca.Mi-e teama pana in ultima clipa dinaintea semnarii contractului ca ar putea sa se razgandeasca.

[/b]

Adi19.06.2005 04:19

:lol: :lol: :lol: Si eu ma tem Virgile. Sa negogiezi cu Gigi e ceva unic. Daca MM poate fi mai diplomat, poate discuta, poate ajunge la un numitor comun, atunci Gigi cind o sa auda ca Protasov ii cere jucatori de citeva miloane $ din strainatate, o sa-l ia la injurat, o sa-i dea un picior in fund si cu asta basta. Si o sa spuna "nu-i de-ajuns ca-i platesc cel mai mare salariu din Divizia A, el inca vrea sa bag milioane in transferuri" :lol: :lol: :lol: Asa ca inca nimic nu e batut in cuie....

Virgil19.06.2005 08:00

Cautand orice fel de informatie in privinta lui Protasov,am descoperit ca nu a vrut sa se faca antrenor si ca acest lucru s-a produs dintr-o intamplare.

Este antrenor de doar 3 ani ! In scurta sa experienta a castigat un titlu cu Olimpiakos.Este om de afaceri.Are o academie de fotbal la Atena,unde sub indrumarea a 3 antrenori se pregatesc 120-150 de copii,care platesc.

Se pare ca a facut o afacere buna si cu Gigi.250.000 $ pe an nu sunt o nimica toata.

Speram sa indeplineasca obiectivele inscrise in contract.

Daca nu,vai de noi.

Tzitzi Dumitriu zice despre el : "L-am intalnit in Grecia.Este un tip deschis,extraordinar,dar nu stiu daca va face fata la Steaua.Daca nu va fi ajutat,pentru ca nu cunoaste jucatorii,ii va fi greu.Eu am colaborat impecabil cu el si as putea sa-l ajut si acum."

Bisquit19.06.2005 09:21

Antrenorul ucrainean Oleg Protasov a sosit in această după-amiază in Romania, de la Atena, impreună cu presedintele executiv al clubului Steaua, Mihai Stoica, pentru a semna un contract cu gruparea din Bulevardul Ghencea. Nu pot să spun nimic, abia am ajuns. Sunt bucuros că am ajuns aici. Am venit să mă intalnesc cu domnul presedinte să discutam. În general am discutat deja despre contract, nu am semnat nimic, dar sper că o voi face curand, a spus Protasov. El a adauat: Știu multe lucruri despre Steaua, dar nu pot vorbi acum. Am vazut unele casete si am reusit să adun informatii suficiente. Am venit pentru a stabili unele lucruri. Dacă totul va fi in ordine, vom semna un contract si atunci vom vorbi mai mult. Pe aeroport, Oleg Protasov a dat autografe catorva suporteri stelisti.

Sursa GSP......

Vrem nu vrem asta e..........

valentin198519.06.2005 12:32

Sunt foarte de acord cu Oleg Protasov.E un antrenor caruia ii place sa joace ofensiv.A fost un mare campion ca jucator si promite mult si ca antrenor.Sa nu uitam ca a luat un titlu de campion cu Olimpyakos,asta inseamna ca s-ar putea sa stie sa conduca o echipa pe drumul spre titlu,nu ca alti antrenori foarte regretati de uni,antrenori care nu gasesc solutii sa invinga echipe gen Apulum.

SHAYAN19.06.2005 12:39

nu stiu ce credeti voi dar mie deja mi-e simpatic si cred ca o sa faca treaba buna la Steaua.Pare a fi un om de caracter,sper sa-i poata faca fata lui Gigi.

FANATIK RED-BLUE19.06.2005 14:07

Acum este unul de al nostru, fie ca ne convine sau nu, asa ca trebuie sustinut nu cum am facut cu Zenga.

Sper sa faca treaba buna.

DAVAI Steaua!!!! :D

Virgil19.06.2005 14:12

Davai inseamna da-mi. :wink:

sorin_77719.06.2005 16:13

trebuie sustinut Protasov inca de la inceput. Este primul antrenor strain care vine in Romania sa antreneze si are totusi un palmares.

I.N.Money20.06.2005 06:46

e bine k a venit....din cate am inteles nu e un antrenor care sa inghita fitzele a la Radoi....si ii place sa atace si cu portaru... :twisted: deci...vedem

Bisquit27.06.2005 07:51

Azi 27.06.2005, din clipa-n clipa, trebuie sa aiba loc prima conferinta de presa oficiala a lui Protasov

in calitate de antrenor!! Deabia astept......Fiti cu ochii pe TV ca va fi in direct!!! E anuntata la ora 14.00!!1

Padrese27.06.2005 08:04

Steaua / 14:26

Conferinta de presă a lui Oleg Protasov intirzie pentru că tehnicianul nu a ajuns incă la un acord cu Ciobanul!!!

e de rau,se pare ca nu`l ajunge nici toamna la noi

Bisquit27.06.2005 08:10

Zenga nu are contract!.. Nu a mai semnat cu englezii!! Nu e timpul pierdut...

Daca....... :D .visez prea frumos si prea departe!!

Virgil27.06.2005 23:30

Acuma-i prea tarziu.

Si pana la urma Zenga a spus cam tot ce avea de spus la Steaua.Inainte de a fi concediat,chiar nu mai avea "grai" deloc.

Bodanel28.06.2005 08:19

Da, sunt de acord cu numirea lui Protasov si cred ca va face treaba la Steaua. Cred ca o sa-i cam scoata figurile din cap lui Radoi si cred ca nici Jiji nu o sa mai zica ceva ca are totul pus pe hartie nu mai e la mica intelegere cum a fost cu Zenga. Inca ceva: NU va luati dupa privirea lui naiva. Toti rusii par asa dar am cunoscut unii cu care iti era frica sa te intalnesti noaptea pe strada daca ii cunosteai.

Adi28.06.2005 08:28

Protasov nu e rus, e ucrainean. Pentru un ucrainean e mare jignire sa-i spui rus. Aceste confuzii ar trebui evitate (am vazut si in presa astfel de greseli) pentru ca l-ar face pe Oleg sa se simta destul de incomod, mai ales ca nu cunoaste limba romina si ar fi lezat de dreptul de asi apara identitatea nationala

Pirania28.06.2005 08:32
unde esti tu Walter.....

Sa auzi cum striga pustii din peluza Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

Pirania28.06.2005 08:39
Protasov nu e rus, e ucrainean. Pentru un ucrainean e mare jignire sa-i spui rus. Aceste confuzii ar trebui evitate (am vazut si in presa astfel de greseli) pentru ca l-ar face pe Oleg sa se simta destul de incomod, mai ales ca nu cunoaste limba romina si ar fi lezat de dreptul de asi apara identitatea nationala

Protasov este jumatate rus, jumatate ucrainean. I-am citit biografia in care aparea si acest amanunt. Nu cred ca se simte jignit, mai ales ca mama lui este rusoaica.