FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O idee: Steaua sa fie a suporterilor.

w3bmaster05.06.2008 16:05

Ok cred ca o sa radeti stiu ca va fi greu din 2 motive

1 . Creditoru nu vad sa renunte el cu una cu 2 si decat cu destui bani

2 . Romanii nus straini si cand e vorba de organizare = praf

Dar totusi daca ar fi si la Steaua socios sa zicem 100 mii oameni care anual dau 300eur/an (nuj daca e o suma prea mare asta = 30 mil euro)

+ Drepturi TV un 3 mil

+ Sponsori si astia is cam 3-4 mil si fara Gigi poate ar creste

+ LC / UEFA (sa zicem ca nui anual da 1 la 2 ani) 10-15 mil

Nuj eu nu le am cu matematica da un 40 mil/an nu ar fi fantazist

Si sa nu uitam avem AISS care e organizat juridic etc ...

Ce ziceti ?

Catalyn0705.06.2008 16:19

nu ar merge. sunt f multe cheltuieli pe care nu le iei in considerare. sa zicem prin absurd ca ar fi posibil. contractele jucatorilor ar fi in jur de 20 de mil de E ( asta la 100.000 de E contractu si fara prime). + antenor, + tot stafu tehnic, + ingrijirea gazonului. lumina, intretinerea stadionului, firma de paza, si multe altele....

MoWeed05.06.2008 16:27

mai era un motiv

3. 99% din romani nu fac absolut nimic fara sa aiba un castig, deci nu o sa strangi 100.000 de oameni pentru asa ceva....

weeezer05.06.2008 16:44
contractele jucatorilor ar fi in jur de 20 de mil de E ( asta la 100.000 de E contractu si fara prime).

Da, eventual in cazul in care platim salariile la toti jucatorii din Liga 1. Cum sa fie 20 mil? Pai punem 25 de jucatori x 200.000 anual, si vine undeva pe la 5 milioane. Oricum nu asta e esenta.

Fantezist ar fi si pentru faptul ca nu cred ca s-ar gasi 100.000 de oameni care sa dea acei 300 euro anual. Sa ne gandim ca din o medie de 15.000 de spectatori pe Ghencea, per meci, nu cred ca ar da UN SFERT banii astia. Cu atat mai mult cu cat multi din cei 15.000 sunt elevi, studenti, amatori care se duc poate mai mult pt spectacol decat pentru ceea ce inseamna Steaua. Si exista o teorie cum ca cei mai stelisti stelisti sunt cei care merg la Stadion. Cei din Bucuresti cel putin. Ar fi greu sa gasim 100.000 de cotizanti, daca din Bucuresti s-ar strange doar 3-4.000. Sincer, cred ca si o cifra de 20.000-30.000 ar fi cam exagerata.

Si doi la mana, mi-e greu sa cred ca va vinde Becali echipa, vreodata, altcuiva decat familiei lui, nepotilor, verilor, etc. Mi-e greu sa cred ca o va vinde, punct. Este principalul daca nu singurul lui instrument de mediatizare. Din pacate a ajuns la un apogeu al popularitatii, acum cativa ani. Atunci era momentul optim sa vanda clubul. De-atunci, s-au tras reciproc in jos, clubul pe el pentru ca si-a pus toti fanii in cap, de unde rezulta mai putina popularitate, mai putine voturi, iar el pe club - stim cu totii de ce.

Si nu in ultimul rand ar fi o solutie prea occidentala pentru noi. Unde occidental inseamna fantezist.

w3bmaster05.06.2008 16:49

Da weezer deasta am zis si eu cele 2 pedimente

Bine ar mai fi o chestie occidentalo balcanica

Un grup de oameni de afaceri destia tineri (din marketing it astia tinere) care sa asigure nuj mai mult + "actionarii"

Si ca sa nu fie scandal ca la Dinamo se voteaza si se alege Presedinte cum e Calderon/Laporta ala taie spanzura

Dar e cam occidentala solutia asta am avut si eu un moment de speranta da se pare ca nu ai cu cine ...

vlad7505.06.2008 16:56

Eu dau 500 de euro pe an. Asa ca eu voi fi presedinte la Steaua. Promit s-a fac sa straluceasca ca soarele de pe cer.Promit sa nu mai las derbedeii in galerii. O sa scot si melodia dezmatata a lui Scooter si-o sa bag un cantec mai linistit,de exemplu mie-mi place melodia aia "Suntem peste tot acasa...".E un cantec romanesc . Si-o sa aduc doar romani la echipa,tineri .Si-o sa castig campionatul sute de ani. Si la pauza vreau sa am 3-0 sa nu mai am emotii la niciun meci.Si vreau ca toate echipele care vin in Ghencea sa plece cu cate 5 goluri primite.Sa se roage de jucatorii nostri s-o lase mai moale.Si inca o promisiune va fac:promit sa- nu-i pe Nicolita,Surdu ,Lovin si Badea niciodata.Sunt netransefrabili! Iar Nicolita este patrimoniu national! Acum ca tot v-am convins sa ma puneti presedinte sper sa nu va dezamagesc niciodata! Steaua este familia mea si n-o s-o fac de ras niciodata!

PS Si-l voi aduce pe Olaroiu inapoi si-i voi face contract pe viata la Steaua ...in alb!

Tz3pI05.06.2008 18:11

Multi nu dau 10 lei aia pentru AISS, si tu vrei sa strangi 100.000 de oameni care sa dea 300 euro? :laugh:

w3bmaster05.06.2008 19:05

vlad75 ma asteptam ca la varsta ta .... sa fii mai intelept

Tz3pi da ai dreptate dar poate aici ar fi alceva desi ma indoiesc datorita calitatilor acestui popor deosebit ...

andyro05.06.2008 19:25

Ma gandeam eu nu mai venise nimeni cu ideea asta de vreo, hmm...3 luni.

N-am reusit sa strangem in AISS 1000 de membri(adica de 100 de ori mai putin) care sa dea 10 lei/luna (adica sa dea pe an ~ jumatate dintr-un bilet acasa de CL), si tu zici de 300 de euro :).

Romanii (sau stelistii) sunt multi cand e vorba de vorbe si cand trebuie sa faca altii. Cand tre' sa te misti si tu putin...mai greu.

Ah, si btw. Clubul nu e de vanzare :D.

Catalyn0705.06.2008 22:19
contractele jucatorilor ar fi in jur de 20 de mil de E ( asta la 100.000 de E contractu si fara prime).

Da, eventual in cazul in care platim salariile la toti jucatorii din Liga 1. Cum sa fie 20 mil? Pai punem 25 de jucatori x 200.000 anual, si vine undeva pe la 5 milioane.

dap, scz, eram cu gandu in alta parte :rolleyes:

vlad7506.06.2008 06:04
vlad75 ma asteptam ca la varsta ta .... sa fii mai intelept

Tz3pi da ai dreptate dar poate aici ar fi alceva desi ma indoiesc datorita calitatilor acestui popor deosebit ...

Hai nu te supara si tu. Faceam si eu haz de necaz.

Fishu06.06.2008 06:57

La Steaua trebuie sa vina un investitor strain ... care sa investeasca ft multi bani !

AdrianUltras2506.06.2008 15:20

S-au mai discutat idei din astea.

In momentul de fata asta e doar o utopie!

Pe langa aia 300 de euro pe care trebuie sa ii dai anual mai trebuie sa si cumperi echipa.Ca sa ai cui sa ii dai.

Cine crede ca becalul, daca vinde, vinde echipa sub 150 mil - 200 mil euro, e [mai mult decat optimist]

Nu mai jigni partenerii de forum.

Moderatorii

dragos0806.06.2008 19:42
La Steaua trebuie sa vina un investitor strain ... care sa investeasca ft multi bani !

1.gb nu cred sincer ca va vinde Steaua...este simbolul Romaniei si isi poate face publicitate multa astfel

2.Steaua sa fie a suporterilor? ..unora li se pare mult ca s a scumpit abonamentul la peluza cu 20 LEI ->300 euro/an?!!

3.investitor strain??..nu se baga nici un investitor serios in mocirla din Liga 1 (scuzati ma Liga 1 Realitatea ..sau cum i o spune?!)

w3bmaster06.06.2008 23:46

Idea e mai mult utopica pt ca stiu cum sunt romanii din nefericire :( si restu is detalii

Ca nu vine ciobanu ca nuj ce asta e nu avem scapare :(

Mini07.06.2008 11:18

Steaua trebuia listata la bursa imediat dupa ce a invins D. Kiev in UCL. Atunci as fi cumparat actiuni de 2000 de euro, cel putin. Acum, cu tot scandalul cu valiza cu bani, s-a terminat cu echipa mea. Este nevoie de inca 8-10 ani sa-si repare imaginea, insa ani munciti. Daca s-ar lista la bursa acum, as fi dispus sa cumpar actiuni de 200-300 euro, pentru ca este echipa mea de suflet, nu pentru ca ar fi o afacere. In 2002 mi-am cumparat echipamentul oficial cu Zidane si Figo, echipamentul de antrenament, minge de fotbal si brelocuri de la magazinul R. Madrid de pe S. Bernabeu. M-au costat 430 de euro, dar nu regret nici 1 secunda ca le-am luat. Azi, daca as ajunge la magazinul M.U., as face acelasi lucru. Gloria se vinde bine, esecul te duce la faliment. Cred ca este timpul ca G.B. sa se hranesca din esecuri, poate ii ajunge.

amarel12.06.2008 06:42

@MINI

Imi pare rau ca trebui sa-ti spun, dar bati campii cu stricatul imaginii !!!nu ne e stricata imaginea cu nimic !! pe Becali il stie toata suflarea stelista , si nu ne mai mira nimic, iar ceea ce s-a intamplat la Cluj a fost o manevra a altora .....asta-i deja alt subiect !

apoi, in europa se practica la vedere asa ceva !!!!

daca inainte sa postezi cele 2 posturi ale tale, citea-i pe forum despre subiect ,poate nu mai aberai pe-aici inutil !!!!