contractele jucatorilor ar fi in jur de 20 de mil de E ( asta la 100.000 de E contractu si fara prime).
Da, eventual in cazul in care platim salariile la toti jucatorii din Liga 1. Cum sa fie 20 mil? Pai punem 25 de jucatori x 200.000 anual, si vine undeva pe la 5 milioane. Oricum nu asta e esenta.
Fantezist ar fi si pentru faptul ca nu cred ca s-ar gasi 100.000 de oameni care sa dea acei 300 euro anual. Sa ne gandim ca din o medie de 15.000 de spectatori pe Ghencea, per meci, nu cred ca ar da UN SFERT banii astia. Cu atat mai mult cu cat multi din cei 15.000 sunt elevi, studenti, amatori care se duc poate mai mult pt spectacol decat pentru ceea ce inseamna Steaua. Si exista o teorie cum ca cei mai stelisti stelisti sunt cei care merg la Stadion. Cei din Bucuresti cel putin. Ar fi greu sa gasim 100.000 de cotizanti, daca din Bucuresti s-ar strange doar 3-4.000. Sincer, cred ca si o cifra de 20.000-30.000 ar fi cam exagerata.
Si doi la mana, mi-e greu sa cred ca va vinde Becali echipa, vreodata, altcuiva decat familiei lui, nepotilor, verilor, etc. Mi-e greu sa cred ca o va vinde, punct. Este principalul daca nu singurul lui instrument de mediatizare. Din pacate a ajuns la un apogeu al popularitatii, acum cativa ani. Atunci era momentul optim sa vanda clubul. De-atunci, s-au tras reciproc in jos, clubul pe el pentru ca si-a pus toti fanii in cap, de unde rezulta mai putina popularitate, mai putine voturi, iar el pe club - stim cu totii de ce.
Si nu in ultimul rand ar fi o solutie prea occidentala pentru noi. Unde occidental inseamna fantezist.