FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Punga lui Gigi Becali este goală

Adi18.06.2005 07:24

Punga lui Ciobanul este goală

În timp ce jucatorii asteaptă primele pentru cîștigarea campionatului, patronul lor speră să crească pretul terenurilor sale pentru a le putea vinde si achita datoriile catre ei. Ciobanul iși merită numele de latifundiar, el detinind doar in zona Pipera in jur de 800 ha de teren. Aceste terenuri nu sunt toate in zonele cu preturile cele mai mari, unde un metru patrat costă intre 100 si 150 de euro, el detinind proprietăți si in zone in care terenul nici macar nu este cotat. Surse ProSport sustin că patronul stelist a ajuns la fundul sacului din cauza multiplelor sale investitii care nu au adus profit pină acum. Investitii gen Steaua, in care patronul a bagat enorm față de celelalte cluburi din Romania, sau cele două fabrici falimentare pe care le-a cumparat atirnă greu in Balanta sa financiara Aflat in lipsă mare de lichidități, el a scos la vinzare o parte a terenurilor sale cel mai bine cotate pentru a acoperi aceste gauri negre. Cumparatorii care au fost interesati de această afacere nu au vrut să ofere nici macar sub pretul pietei, stiind nevoia acută de lichidități a latifundiarului din Pipera. Asa se poate explica de ce Steaua nu a platit toate primele jucatorilor, de ce incă nu s-a stabilit bugetul pentru campionatul urmator sau chiar motivele refuzului lui Gică Hagi de a prelua banca tehnică a Stelei.

sursa www.prosport.ro

Ma Gigi!!!! Nu mai fi atit de naiv si de orgolios. Singur nu vei putea sustine niciodata o echipa ca Steaua. Atrage niste sposnori la echipa. Pentru citeva litere pe tricoul fotbalistilor (logoul sponsorului) ai putea lua 1.000.000$ fara probleme. Degeaba suntem noi S.A. daca numai tu aduci bani.

alex stelist18.06.2005 08:01

Jiji lasa-ne,lasa-ne... :twisted:

SHAYAN19.06.2005 03:52

scrie si azi de dosarele jucatorilor care sunt la Pna,incepe sa auda zornaitul catuselor Gigi.Ce dracu' ne facem,primele baietilor cica nu sunt platite,transferuri nu a facut,pe Munteanu nu l-a mai vrut(probabil pentru ca era cel mai bine platit).Asta nu mai are bani sau ce naiba are? Cu cine intram in Liga Campionilor?Numai cu Protasov?

Virgil19.06.2005 04:01

Punga lui Becali e posibil sa nu fie plina ochi,dar goala nu.

Un om a carui avere este estimata la 300.000.000 de $ poate fi privit astfel ? Hai sa discutam de altceva.

Nu ma deranjeaza ca echipa nu joaca avand inscris numele unui sponsor pe tricou.Cu atat mai mult cu cat pana acum inca nu a fost propus unul puternic.Unul care sa verse milioane anual in bugetul Stelei.

Kobiy19.06.2005 04:35

Poate da Domnul si-l prinde PNA ca poate doar asa scapam de el

Da cum scapam de neamurile lui??

JIJIoitza lasa-neeee :twisted: :twisted:

KOBYI STELIST PAN' LA MOARTE ......SI DUPA!!!

sorin_77719.06.2005 16:17

eu nu ii dau la cioban mai mult de un an in libertate. Prea se aud multe.

bodanelu19.06.2005 17:26

hehe esti optimist. Nu stiu daca prinde Craciunul printre noi. Problema o sa fie si atunci la fel de grava... cum o sa scapam de rudele lui ca sigur echipa nu o sa fie vanduta

Gigi du-te... lasa-ne sa castigam

Virgil20.06.2005 03:05

Eu personal nu m-as bucura de raul lui.

In afara de problemele care privesc Steaua,restul problemelor sunt ale lui.

Sa va spun sincer?Mi-e mila de el.Pentru ca are "ambitia" sa nu ocoleasca nici-o groapa.La ce-i foloseste sa se ia de toti potentatii vremii in public?Crede prea mult in norocul lui,iar gura il va duce la pierzanie.Si probabil afacerile dubioase si legaturile cu lumea interlopa.Parchetul il tot lasa sa dea din el,dar tot ce "da" sa fiti siguri ca se noteaza undeva.Cand toate casutele libere din careul de rebus al organelor abilitate vor fi pline,chiar si o simpla trecere pe rosu va fi motiv pentru a fi umflat.

Daca Doamne fereste se va intampla,toti cei care-i doresc ce e mai rau acum,in timp vor ajunge la intelepciunea proverbului "E rau cu rau,dar mai rau fara rau".

Asta e ceea ce cred eu,fara a avea cea mai mica legatura cu un om atat de hulit.

Mai mult decat atat,mi-e teama ca Steaua nu se va mai regasi.

E feeling-ul meu.

Nero20.06.2005 05:39

Mah, Piranha - Geniul Carpatilor, tu de unde ai mai rasarit cu toate tonele astea de inteligenta? :?: De-aia nu scapam noi niciodata d de-astea si de coruptie, ca sunt prea multe ... care-i tin in carca :evil: B ... ideile in ele de conceptii :twisted:

Continui sa sustin (ca multi altii) ca investitori interesati de Steaua se vor gasi, Steaua nu sta in Becali si - repet - NIMENI nu e de neinlocuit :!:

Hmmmm ... se pare ca Piranha a fost cenzurat. Las totusi mesajul, poate il citeste, scuze celorlalti.

Pirania20.06.2005 05:46
Mah, Piranha - Geniul Carpatilor, tu de unde ai mai rasarit cu toate tonele astea de inteligenta?  :?: De-aia nu scapam noi niciodata de o de-astea si de coruptie, ca sunt prea multe  care-i tin in carca  :evil:  ... ideile in ele de conceptii  :twisted:  

Continui sa sustin (ca multi altii) ca investitori interesati de Steaua(Campioana Romaniei 2005) se vor gasi, Steaua(Campioana Romaniei 2005) nu sta in Becali si - repet - NIMENI nu e de neinlocuit  :!:

Pai de ce nu vi tu cu noul investitor, care sa aiba posibilitatea de a investi cel pitin la fel ca Gigi? Eu unul n-am citit nicaieri ca ar dori cineva sa cumpere Steaua.

Desteapta-te stelistule, daca intr-adevar iubesti culorile ros'albastre.

Nero20.06.2005 06:08

OK, da-l tu afara pe Becali si vin si eu cu investitorul. In rest, numai de bine, nu toti sunt genii.

Bun, cred ca n-are rost sa continuam, prin urmare eu ma opresc aici, cu mentiunea ca n-am citit nici eu de un standard ISO, sau mai stiu eu ce altceva, cu privire la stelisti. Exista pe undeva un regulament, ceva, care sa impuna un anumit comportament, o anumita conceptie UNICA, mod de exprimare... pentru a fi/sustine/iubi Steaua :?: Informati-ma si pe mine, ca eu nu cunosc. :P

O zi buna, tuturor adevaratilor stelisti (hehe, ce expresie "consacrata" :twisted: )

fanatica20.06.2005 12:40

nu cred ca a ramas Becali fara bani!poate nu mai are bani cash,dar sa ramana fara bani e putin probabil!

cat despre sponsori sau investitori,din cate stiu eu Steaua are niste sponsorizari mici,dar are!odeea e ca banii ii da Becali!si atata timp cat a promis ca anul viitor clubul va vaea cel mai mare buget din tara,nu cred ca a saracit!

nu vad de ce ar trebui sa ne deranjeze ca pe tricoul Stelei sa fie numele unui sponsor,nu cred ca conteza echipamentul sau ce scrie pe el!conteza cine poarta acele tricouri!

Alexandru20.06.2005 17:15
atata timp cat a promis ca anul viitor clubul va vaea cel mai mare buget din tara,nu cred ca a saracit!

draga fanatica,

ciobanul a promis foarte multe, dar a realizat extrem de putine. mai degraba as avea incredere in ce-mi spune un strain de pe strada, decat in ce debiteaza acest specimen.

Pirania22.06.2005 07:26
atata timp cat a promis ca anul viitor clubul va vaea cel mai mare buget din tara,nu cred ca a saracit!

draga fanatica,

ciobanul a promis foarte multe, dar a realizat extrem de putine. mai degraba as avea incredere in ce-mi spune un strain de pe strada, decat in ce debiteaza acest specimen.

Mai Alexandru, minte de copil, este c-ai vrea sa fi si tu cioban ca Gigi? Ce esti ba asa invidios si pui botul la tot ce scrie presa care slujeste interesele fostei nomenclaturii comunisto-securiste imbogatite dupa decembrie 1989?

Ai uitat asa usor cat a facut Gigi pentru ca Steaua sa castige campionatul? Ai uitat ca in ultimii an am avut cel mai mare buget din tara? Ai uitat ca in ultimii ultimul an au fosti adusi 2 antrenori, Zenga si Protasov, care ne-au facut o imagine f. buna in strainatate, imagine pe care milogi din Giulesti sau maidanezii din Stefan cel Mare n-o vor avea niciodata?

90% din ce "debiteaza acest specimen" sunt lucruri absolut adevarate. Din acest motiv are f. multi dusmani.

TREZESTE-TE COPILE!

SSK22.06.2005 18:52

Pirania...si cand te-ai trezit era dimineata ? :?

George Stan23.06.2005 02:52
slujeste interesele fostei nomenclaturii comunisto-securiste

Cuvintele astea imi suna foarte cunoscut... cred ca am lasat televizorul deschis pe otv din greseala

Ai uitat asa usor cat a facut Gigi pentru ca Steaua(Campioana Romaniei 2005) sa castige campionatul?

Eu nu am uitat. A facut foarte mult, sa NU-L castige. Daca nu erau scandalurile PROVOCATE DE G.B Steaua ar fi castigat mult mai usor

Ai uitat ca in ultimii ultimul an au fosti adusi 2 antrenori, Zenga si Protasov, care ne-au facut o imagine f. buna in strainatate,

Ai uitat ca acum o luna de zile, Zenga(care ne facea imagine buna in strainatate, nu?) a fost dat afara cu 3 etape inainte de final? Ai uitat ca Zenga (cel care facea imagine - nu avea decat o strangere de palma cu Steaua? Asta da imagine!)Ai uitat ca Zenga(cel cu imaginea) a fost facut de rahat de catre cel pe care il aperi, in fata jucatorilor, la Villareal?

90% din ce "debiteaza acest specimen" sunt lucruri absolut adevarate. Din acest motiv are f. multi dusmani.

Make that 1% si te credem! Asta cu dusmanii parca e luata din versurile manelistilor pe care ii cara dupa el in meciurile din Europa (tot pentru imagine, bineinteles...)

Kobiy23.06.2005 04:12

BErbecali lasa-nee lasa-nee du-te draca odata ca n-am saturat de tine sa-i tratezi pe toti ca niste slugi pe mosia lu tactu' celebru cioban machedon Du-te tata si vedeti de pasunile tale cu iarba si lasa pe Steaua ca ea nu moare fara bani tai caci suntem noi astia mici insignifianti care ne numim suporteri care iubim cu adevarat Steaua si care o sa avem grija de ea

DU-te ba nene. Du-te ca ne-am plictisit de fatzaul tau si bani tai jegosi.

Kobiy stelist pan' la moarte.....si dupa!! :twisted:

P.S. : DU-TE JIJIoitza!! :evil:

Padrese23.06.2005 04:30

Prima achizitie a sezonului e a unui jucator (surpriza) liber de contract iar.E clar ca Jiji nu sta deloc bine cu banii ori nu vrea sa-i cheltuie pe fotbal.

Alexandru23.06.2005 16:19
Mai Alexandru, minte de copil, este c-ai vrea sa fi si tu cioban ca Gigi? Ce esti ba asa invidios si pui botul la tot ce scrie presa care slujeste interesele fostei nomenclaturii comunisto-securiste imbogatite dupa decembrie 1989?

Ai uitat asa usor cat a facut Gigi pentru ca Steaua(Campioana Romaniei 2005) sa castige campionatul? Ai uitat ca in ultimii an am avut cel mai mare buget din tara? Ai uitat ca in ultimii ultimul an au fosti adusi 2 antrenori, Zenga si Protasov, care ne-au facut o imagine f. buna in strainatate, imagine pe care tigani din Giulesti sau maidanezii din Stefan cel Mare n-o vor avea niciodata?

TREZESTE-TE COPILE!

alo, nenea Pirania ! copilu din mine cere de la nenea Gigi 100 da parai, ca sa am si eu tragere de inima sa pasc iarba ca tine !

Virgil24.06.2005 05:02

Piranha,copiii te-au cam pus cu botul pe labe.Astept cu interes apararea ta.

reddog26.06.2005 11:41

Si pana la urma are nea Gigi bani de investit pe sezonul urmator sau nu???? A ramas fara? Sau e pe mana justitiei?

Bisquit30.06.2005 19:02

Citesc mesajele voastre trimise acum ceva timp de voi si sunt chiar uimit de puterea noastra de a anticipa anumite lucruri!! Situatia noastra e nashpa dar nici prin cap nu-mi dadea sa fie chiar asa rau!!

In timp ce alte echipe anunta bugete de milioane de dolari, fac nenumarate transferuri, de noi (vorbind de conducere) e numai vorba!!! "Cu o oaie mai mult"...noi nu mai avem nici macar o copita!!!! 26 de zile au mai ramas pana la primul joc in C.L. si noi nu avem nici macar un lot complet!! Fara bani cam greu sa faci o echipa europeana!! Suntem un club "perfect"!! Cu conducatori care bat suporteri, cu un cioban de patron, fara bani,cu autoritatile pe urma, cu lotul descompletat, fara stadion, fara sediu....si pot continua!!! Mi-e frica de zvonurile astea cu comploate, lupte si alte interese!! Nu stiu cine va avea de castigat din astea......

SteauaToronto30.06.2005 20:19

Nu mai puneti botul la presa si suferiti aiurea! Poate Jiji e mai precaut acum si incearca sa-l duca in eroare pe Giovanni Becali si pe Borcea! Daca pregateste niste bombe la inceputul de sezon?

reddog05.07.2005 16:34

Aveti grija ca acele bombe sa nu explodeze la voi. :wink: