FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avem antrenor.Protasov a zis DA !

Virgil17.06.2005 10:33

Conform postului de radio SportFM,ucraineanul Oleg Protasov va semna luni cu Steaua !

www.prosport.ro/15:07

Patronul Stelei,Ciobanul,a confirmat faptul ca tratativele cu Oleg Protasov,pentru instalarea acestuia ca "principal" al echipei din Ghencea sunt aproape de finalizare."Cred ca Protasov va fi noul antrenor al Stelei" a declarat Gigi.

www.gsp.ro/17:04

Virgil17.06.2005 11:00

Cele 7 reguli ale lui Protasov :

1. Motto. "Cand ma apuc de un lucru, nu mai am timp nici sa respir. Sunt dedicat muncii 100% si asa trebuie sa fie toti cei cu care lucrez".

2. Cerinte. "Vreau sa vad o echipa moderna, care joaca un fotbal rapid, in viteza. Vreau sa existe in orice moment al jocului mai multe variante de a pasa mingea. Vreau ca jucatorii sa se miste incontinuu, iar mingea sa nu stea o clipa pe loc. Vreau ca fotbalistii sa se dubleze unul pe altul, dar, cel mai important lucru, vreau sa se traga la poarta fara ezitare".

3. Tactica. "Sunt adeptul atacului cu toate liniile. Dar, cand se pierde mingea, toti jucatorii trebuie sa vina in aparare".

4. Caracter. "Uneori, "explodez". Dar, in general, sunt tipul de persoana care nu se uita urat la jucatori. Nu sparg sticle si alte lucruri, nu e stilul meu. Respect jucatorii, insa iau foc cand vad indiferenta. Daca-i spun unui fotbalist sa nu mai faca un lucru si el continua sa-l faca, sunt fortat sa actionez. il voi arunca din echipa intr-o secunda, indiferent de numele sau".

5. Munca. "Meseria de antrenor e sa rezolve un joc de puzzle. Un tehnician trebuie sa construiasca un tot din piesele pe care le are la dispozitie".

6. Responsabilitate. "Antrenorul este responsabil pentru rezultatele echipei".

7. Mentalitate. "Unii jucatori care au o mentalitate gresita, drept care eu le-o voi schimba pentru totdeauna. Aici voi insista eu. De exemplu, nu concep ca un jucator sa faca spectacol in fata camerelor de luat vederi cand nu este multumit de schimbare, sa arunce tricoul sau sa nu vrea sa iasa de pe teren. Vreau ca acesti jucatori sa inteleaga ca schimbarea are loc in folosul echipei. Echipa se afla deasupra tuturor!".

Walentino17.06.2005 11:35
Cele 7 reguli ale lui Protasov :

1. Motto. "Cand ma apuc de un lucru, nu mai am timp nici sa respir. Sunt dedicat muncii 100% si asa trebuie sa fie toti cei cu care lucrez".  

2. Cerinte. "Vreau sa vad o echipa moderna, care joaca un fotbal rapid, in viteza. Vreau sa existe in orice moment al jocului mai multe variante de a pasa mingea. Vreau ca jucatorii sa se miste incontinuu, iar mingea sa nu stea o clipa pe loc. Vreau ca fotbalistii sa se dubleze unul pe altul, dar, cel mai important lucru, vreau sa se traga la poarta fara ezitare".  

Daca va lucra dupa aceste reguli si la Steaua sigur ava face treaba buna.

3. Tactica. "Sunt adeptul atacului cu toate liniile. Dar, cand se pierde mingea, toti jucatorii trebuie sa vina in aparare".  

4. Caracter. "Uneori, "explodez". Dar, in general, sunt tipul de persoana care nu se uita urat la jucatori. Nu sparg sticle si alte lucruri, nu e stilul meu. Respect jucatorii, insa iau foc cand vad indiferenta. Daca-i spun unui fotbalist sa nu mai faca un lucru si el continua sa-l faca, sunt fortat sa actionez. il voi arunca din echipa intr-o secunda, indiferent de numele sau".  

5. Munca. "Meseria de antrenor e sa rezolve un joc de puzzle. Un tehnician trebuie sa construiasca un tot din piesele pe care le are la dispozitie".  

6. Responsabilitate. "Antrenorul este responsabil pentru rezultatele echipei".  

7. Mentalitate. "Unii jucatori care au o mentalitate gresita, drept care eu le-o voi schimba pentru totdeauna. Aici voi insista eu. De exemplu, nu concep ca un jucator sa faca spectacol in fata camerelor de luat vederi cand nu este multumit de schimbare, sa arunce tricoul sau sa nu vrea sa iasa de pe teren. Vreau ca acesti jucatori sa inteleaga ca schimbarea are loc in folosul echipei. Echipa se afla deasupra tuturor!".

Daca va lucra dupa aceste reguli la Steaua sigur va face treaba buna.

Allen17.06.2005 12:38

O sa completeze cu

8. Daca patronul imi cere sa-l bag pe jucatorul X o sa tac si o sa indeplinesc ordinele altfel imi caut alta echipa.

SteauaToronto17.06.2005 13:13

Bine s-a rezolvat problema antrenorului! Cum o fi Felicitari MM! Poate inca o data o sa aduci un antrenor bun ca Zenga!

Acum gata cu antrenorul la transferuri ca avem nevoie! La lucru MM!!!!

SSK17.06.2005 13:54

Mda, principiile dupa care se ghideaza noul notru antrenor sunt cel putin interesante. Dar sa vorbesti e usor...sa vedem daca o sa fie in stare sa le si puna in practica !

P.S.1 Toronto, tu ai vreun "crush" pentru Stoica ?? :evil: Mai lasa-ne cu nesimtitul ala !!!

P.S.2 E foarte posibil ca la punctele 1, 2, 3, 4, 5, precum si la 6 si 7, Oleg sa aiba probleme cu stilul de conducere al lui Jiji :roll:

fanatica17.06.2005 13:59

e bine ca s-a rezolvat o problema la Steaua:antrenorul!acum putem dormi linistiti1

acum problema e ce jucatorii vor veni la Steaua ca de plecat,pleaca cam multi "stelisti"!

sper ca noul antrenor sa faca o treaba cat mai buna si sa ne conduca spre un nou titlul si sa ne califice in grupele ligii campionilor!bafta Protasov!

onlySteaua17.06.2005 14:03

dupa cele spuse de el,eu cred ca intradevar ar putea face treaba buna.dar cum s-a mai spus,exista totusi cale lunga pana la a si reusi.

o sa conteze mult transferurile si bineintels "sclipirile" ciobanului.

Virgil17.06.2005 15:45
dupa cele spuse de el,eu cred ca intradevar ar putea face treaba buna.dar cum s-a mai spus,exista totusi cale lunga pana la a si reusi.

o sa conteze mult transferurile si bineintels "sclipirile" ciobanului.

Din cate a lasat sa se inteleaga mr.Choban,va merge total pe mana antrenorului.Nu va mai face declaratii presei,nu va mai veni la echipa,etc.Va veni doar in ziua meciului,il va vizona din loja si...atat.

Va vine sa credeti?

Mie nu prea.Lupu-si schimba parul,dar naravul ba!Si el stie cel mai bine acest lucru.

Virgil17.06.2005 16:19

Negocierile de la Atena dintre Presedintele Executiv al Stelei, Mihai Stoica si Oleg Protasov s-au finalizat, fostul mare international devenind antrenorul Stelei pentru urmatorii 2 ani. Protasov va veni in Romania in zilele urmatoare pentru a semna contractul cu echipa din Ghencea, urmand sa aiba un colaborator grec.

Oleg Protasov

- are 41 de ani

- 68 selectii in nationala URSS / 29 de goluri

- o selectie in nationala Ucrainei

- a jucat la Dnepr (1985-1988), Dinamo Kiev (1988-1990), Olympiakos Pireu (1990-1993), in prima Liga din Japonia (1993-1995), Veria (Grecia)

- a marcat 100 de goluri in campionatul Rusiei, 70 pentru Dnepr, 30 pentru Dinamo Kiev

- a participat la CM din 1986 si 1990 si CE din 1988 cu Rusia

- a antrenat pe Olympiakos Pireu in sezonul 2003-2004, cucerind un titlu de campioana, participand in grupele Ligii Campionilor si pe AEL Limassol (3 luni in sezonul 2004-2005)

www.steauafc.com

Sa recunoastem ca este o personalitate a fotbalului international.

sorin_77720.06.2005 09:23

gsp-ul spune ca nu a semnat inca (n.r. 20 iunie) de ce oare?

Virgil22.06.2005 05:12

Plecat luni seara la Atena, pentru a-si lua ramas-bun de la familie si a discuta cu avocatii sai, ucraineanul Oleg Protasov a dezvaluit ca va reveni duminica seara in Romania pentru a deveni antrenorul Stelei.

Conform intelegerii dintre Protasov si conducerea Stelei, antrenorul va semna luni dimineata contractul pe doi ani cu noua campioana a Romaniei, va sustine o conferinta de presa, urmand ca dupa-amiaza sa conduca si primul antrenament al ros-albastrilor.

Jurnalul National/22.06

valentin198522.06.2005 07:18

Eu cred ca o sa faca treaba buna ,daca "genialul" patron al echipei nu se va baga in alcatuirea formulei de joc.

Virgil22.06.2005 09:18

Sigur ca daca.Si daca il va ajuta atunci cand Protasov va avea nevoie.In fond ce ce nu ar face-o ?Interesul e comun.

SHAYAN22.06.2005 17:18

dar oare avem antrenor? Asta ma tot intreb de cand a plecat,mai vine sau nu?Daca nu vine,ce ne facem,pe cine pune Gigi?Pe site-uri nu mai scrie nimic de Protasov,doar ca si-a ales secundul.Chestia asta cu contractul la tradus,cu Armata de avocati pare cam abureala,cred ca pe rus l-a deranjat faza cu banii castigati in functie de punctele obtinute.Zgarcitul asta de Gigi nu poate sa scoata bani sa plateasca normal si gata?Si ce o sa faca cand ii scoate rusul lista cu jucatori?O sa dea in balbaiala?Sau il trimite inapoi in Grecia?

Virgil22.06.2005 20:32

Eu zic ca vine.Nu cred ca sunt motive sa te mai indoiesti.A venit insotit de MM,a discutat cu Gigi,a vazut stadionul.Faza cu traducerea contractelor mi se pare normala.Omul nu are incredere decat in avocatii sai.Etc.

SHAYAN24.06.2005 04:12

ai avut dreptate virgile,chiar vine :lol: :lol: :lol:

Am vazut ieri ca a dat interviuri in presa ucraineana,s-a inteles de acolo ca e ceva sigur si ca are intr-adevar planuri mari cu Steaua.Sper din tot sufletul sa faca treaba buna aici.

SHAYAN26.06.2005 12:59

acum chiar pot spune linistit ca avem si antrenor.Azi s-a reintors in tara Protasov,maine semneaza si poate se mai linistesc si lucrurile un pic in Ghencea.

Virgil29.06.2005 08:17
O sa completeze cu

8. Daca patronul imi cere sa-l bag pe jucatorul X o sa tac si o sa indeplinesc ordinele altfel imi caut alta echipa.

De ce vorbesti cu pacat ? Oleg are un contract,Walter antrena pe o intelegere verbala.

Protasov urmareste zilnic casete cu meciurile Stelei

Nici o zi fara sedinte video cu jocurile Steaua. Aceasta e deviza sub care noul tehnician al gruparii din Ghencea, Oleg Protasov, incearca sa se adapteze din mers cu pulsul campioanei Romaniei. Oleg Protasov pare a avea o strategie bine pusa la punct. Tehnicianul ucrainean e constient ca nu are prea mult timp la dispozitie pentru a-si cunoaste echipa inaintea debutului in preliminariile Ligii Campionilor, asa ca a programat zilnic sedinte video. Protasov a decis ca, impreuna cu "secundul" sau, Stefan Stoica, sa vina cu doua-trei ore inainte de antrenament la stadion pentru a viziona meciuri sustinute de Steaua sezonul trecut in competitia interna si in cupele europene. "Asa ii vom cunoaste mai bine pe baieti, pentru ca timpul ne preseaza", ne-a declarat, ieri, Stefan Stoica. De altfel, noul antrenor principal al Stelei a avut la el in momentul in care a plecat o saptamana in Grecia inainte de parafarea contractului un geamantan de materiale referitoare la echipa.

Sursa : Libertatea.