FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM TREBUIE IERTAT

«12»
Virgil19.06.2005 14:07

Cred ca MM ar trebui sa nu mai iasa atat in fata suporterilor pentru ca mai rau ii zgandare.

Sa-si vada de problemele lui,sa le faca bine si cand va fi cazul numele ii va fi scandat in tribune.

Asta ar fi semn ca greseala facuta i-a fost uitata si ca poate scoate capul din nou.

Gaby20.06.2005 11:53

MM trebuie sa stie acum ca linistea aduce liniste, si sa nu uite ca razboiul aduce razboi.

vampyrr20.06.2005 12:50

asta e Steaua in momentul de fataa, ce draq visam la grupele CL si la mai stiu eu ce draq cand lucrurile stau atat d prost pentru Steaua ca club. Gigi cu prostia i infinita a facut din vestiarul echipei o sifonarie. Radoi care in opinia mea e un foarte bun fundas, a ajuns sa faca ce vrea muschiu lui p acolo. Ala nu vine la echipa a nu l vrea Radoi, alalat pleaca de la echipa ca nu i place lu Radoi, Radoi se crede antrenor cu toate ca inca nu e un jucator complet si daca continua asa va ajunge un ratat de lux si vesnic angajat al strelei. Ce draq fratior, o sa avem o campanie de jucatori la oferta 3 plus unu gratis via Bacau sau Mobexpert, cum doriti. Bou asta de patron nu o sa dea niciodata banu ca sa aduca ceva ca lumea, ca sa nu mai zic ca jucatorii sunt tentati sa intoarca spatele clubului Steaua din cauya reclamei proaste care ne/a facuto GG. Fratilor eu zic ca in ritmul asta o sa prindem grupele CL, la sfantu asteapta iar performanta se va indeparta tot mai mu de clubul din Ghencea. Cinste voua pentru ca sustineti aceasta echipa si eu cred ca sunteti singurii carora le pasa cu adevarat, iar machidonu ala isi face mendrele si imagine. Cu un Radoi fitos, cu un Dumitru cacacios si cu un patron Tampit o sa ajungem sifonarie nu echp[ in CL. pOATE O SA VA SUPARATI PE MINE. INTENTIA MEA NU A FOST SA VA SUPA, DAR MA SEACA TOPICURILE ASTEA CU SUBIECTE PUERILE CARE IN FOARTE MARE PAARTE SUNT DEPARTE DE REALITATE.

SSK20.06.2005 17:27

Se vede ca traim intr-o tara anormala, unde anomaliile tind sa devina regula :oops: :roll: :oops:

Mi-e greu sa-mi imaginez cum un suporter englez, italian sau spaniol ar putea vreodata CONCEPE ca presedintele clubului pe care il iubeste loveste in vazul tuturor un suporter ! :evil: :x :evil: Asa ceva cred ca doar in America de Sud se mai poate intampla (eventual sefii de cartel de prin Columbia...).

Sa fie clar, doar si pentru ca imi va starui mereu in minte imaginea lui lovind un suporter al Stelei, flancat de bodyguarzi si in vazul unei tari intregi, Mihai Stoica nu merita iertat ! El nu trebuie tolerat ca presedinte al acestui club !!

Nu sunt de parere ca oamenii nu au dreptul la iertare sau la o a doua sansa, ba dimpotriva, dar asta nu in orice conditii ! Daca Stoica avea demnitate si chiar iubea Steaua, isi dadea demisia in direct in seara aceea si se retragea vreun an de zile undeva la tara... Atunci ar fi fost mai usor de iertat ! Asa insa... :?

Ce mai, ce face la Steaua de acum incolo e total irelevant ! Sau, ca sa-l citez pe pitzi, "poate doar sa fie vreun Moggi, sa castigam ChL sau sa luam vreo 10 titluri la rand si abia asa POATE sa ne gandim la iertare"...

«12»