FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cretinul De Borcea

horse3703.06.2008 11:04

"Indiferent de programul sezonului viitor al Ligii 1, Dinamo va declanșa Jihadul" sursa prosport

cat de idiot poti sa fi Borcea, ca sa spui asa ceva. ne mai mira faptul ca santem unde santem cu fotbalul!!!

un schizofrenic la noi, un handicapat mintal la Dinamo, un hot la rapid s.a.m.d.

MoWeed03.06.2008 11:56

Acum declanseaza jihadul si pe la finalul turului se antreneaza pentru Cupa UEFA. Poate prind iar in cupele europene niste elfi suedezi sau pescari islandezi si le arata aia jihad...

eddie the 'ead03.06.2008 12:07

Cred ca idiotul habar n-are ce e ala jihad... :)) Sau o fi trecut la islamism dupa ce s-a bronzat cu ochelari. Poate isi leaga o butelie de spinare si se arunca dracu' in aer.

bijoux_bz03.06.2008 13:17

poate si-o leaga de gat si se arunca in dambovita

JDERUL04.06.2008 05:47

Ce altceva putea sa declare,daca imparte un neuron cu al nostru?

SSK05.06.2008 01:23

De jihad cred ca a auzit la Burj-al-Arab, i s-o fi parut un termen cool...

dee05.06.2008 03:48

@horse

Jihad are numeroase sensuri,insa in primul rand inseamna "efort". Radacina cuvantului – JHD –se traduce cu a se stradui, a se zbate, a se sili. Sensul din Coran este de lupta cu tine insuti pentru a evolua, a-ti testa propria limita. Razboiul sacru, sfant, e in primul rand razboiul interior.

Deci, la anul,indiferent de programul ligii 1, cateii vor declansa lupta pana la limita. O sa vedem care le e limita :)))

vlad7505.06.2008 04:07

Evident ca Borcea nu va mai sta cu mainile in san ca anul trecut cand a privit pasiv la "Jihadul" CFR-ului. Cua jutorul "locotenentului" sau care deleaga arbitrii in Liga 1 va face cu siguranta 30 de puncte in primele 10 etape.Puriul,bastardul lui Lucescu este un foarte priceput la gainarii si va folosi toate mijloacele pentru a influenta jucatori,antrenori de pe la alte echipe. S-a vazut priceperea lui Andone la Cluj. A avut ceva de invatat de la parintele sau,Mircea Lucescu.

Borcea trebuia sa spuna :"La anul vom declansa Marea Caprareala!!!"

Pentru cei care au jucat "Capra" si stiu regulile, CFR-ul trebuie sa aiba mare atentie in meciurile cu Dinamo,Rapid si Gloria!!!! Sa nu cumva sa strige "CAPRA NOUA" inanite de a sari pentru ca vor risca sa fie ei "Capra"!

Trica si compania atentie! Se striga: "Capra Veche" sau "S-a-nvechit!"!

Anul acesta ,mai mult ca sigur,rolulrile se vor inversa.Obligatiile trebuiesc platite!

Virgil05.06.2008 06:25

@ Dee

In sens larg (asa cum este cunoscut de cei mai multi) jihad inseamna razboi sfant.

rosky13.08.2008 22:19

Borcea zicea ca Steaua va pirde cu galatasaray daca va juca la fel ca si pana acum nu e in masura sa comenteze la cum joaca Dinamo si meciul incepe cu sanse egale pentru ambele echipe

cRiss4Steaua21.08.2008 19:31

Borcea: "Cu venirea lui Tamas am declansat jihadul"

:laugh:

puyol21.08.2008 19:42

las ca avem crucea pe autocar