Chestia asta cu ridicarea acreditarilor e frectie la picior de lemn daca tine o saptamana si apoi se dau din nou. Nu inteleg ce se complica cei de la club atat de mult: ai scris o minciuna despre clubul nostru ai primit un avertisment,ai mai scris inca o data-alt averstisment,ai facut-o de oaie a treia oara,ai acreditarea ridicata pe minim 6 luni.
Daca jegurile astea sub numele de ziaristi isi permit sa minta,sa fie pedepsiti pentru asta. Si sa nu mai dea panarame gen nanu,jeanta,chiotea,buzarin sau mai stiu eu cine argumente de 2 lei ca ei fac asta ca suporterii sa afle "stiri" despre echipa. Pai ce sa aflu eu cand ei imi zic ca au aflat "din surse" ca nu stiu ce jucator de la Steaua nu mai e placut de patron sau ca se va transfera sau bla bla. Daca vreau informatii despre Steaua,merg pe site-ul oficial sau pe fcsteaua.ro sau imi iau revista SuporterSteaua. Cand ziaristii nostri o sa invete sa nu mai minta in mod constant in articole,cand o sa spuna cu cine tin(ca sa stim clar care ii sunt interesele),cand o sa dea acele surse si cand o sa citeze in mod corect oamenii implicati in acea stire,atunci sa li se dea acreditari.
Oricum noi nu prea mai avem jurnalisti sportivi adevarati. Ma uit ce se intampla in aceste zile cu plecarea la Euro 2008,cu lamentarea jurnalistilor ca nu vorbesc oamenii de la nationala cu ei. Pai daca nu au ce sa va spuna,ce ati vrea sa vb cu voi? Si ma enerveaza cand dau exemple cum ca olandezii,italienii,francezii sunt mai apropiati de ziaristii lor si bla bla. O fi asa,dar ceva imi zice ca ziaristii lor chiar sunt ziaristi,ca nu ii intreaba de o mie de ori ce cred ca o sa faca la euro,ce parere au de accidentarile adversarilor,cu a cata sansa in grupa plecam si alte banalitati d-astea.
E simplu,ziaristii nostri nu au nimic de spus,nimic original,sunt plictisitori si majoritatea nici nu par oameni foarte placuti din ce ii vad la TV. Eu unul ma pun in locul fotbalistilor: sunt transpirat,am jucat 90 de minute,vreau sa fac un dus,si vina o fatuca sau un fatuc sa ma intrebe ce parere am despre declaratia nu stiu carui patron sau despre jucatorul x,y cand ar trebui sa ma intrebe despre echipa mea sau despre evolutia mea in acea partida. Sunt aceleasi intrebari puse de o mie de ori si d-aia fotbalistii par plictistiti la interviuri(pe vremuri iti lua un interviu Dumitru graur,acum vine o fatuca ca vai de capul ei care abia tine microfonul in mana). E mult prea mare saturatia de stiri legate de fotbal,iar acum se intampla acelasi lucru cu nationala. Nici n-a inceput Euro si avem deja imagini cu ,tricolorii la aeroport,tricolorii la antrenament,tricolorii la plimbare,tricolorii in ploaie etc. Inainte,asteptam cu totii cu nerabdare aceste turnee finale,dar asteptam mai ales meciurile nu orice rahatel de informatie legat de Mutu,Chivu sau mai stiu eu cine.
Asa ca dragi ziaristi romani,invatati sa faceti stiri intr-un mod cat mai profesionist si incercati sa priviti fotbalul intr-un mod mai profesionist inainte sa pretindeti drepturi precum ziaristii de afara. Iar celor de la clubul Steaua le transmit sa judece lucrurile intr-un mod cat mai obiectiv si sa ridice acreditari de cate ori va fi nevoie,prefer sa nu se scrie nimic despre noi decat sa se scrie minciuni.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.