FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stop cadru, Mirel

fcsteaua.ro02.06.2008 14:17

Dezamãgit profund de eșecul de la rugby (deznodãmântul și calitatea jocului, nu dãruirea bãieților) am ales sã urmãresc ultimul test al naționalei din fața televizorului. Se pare cã asemeni mie a gândit mai multã lume, și templul a fost cam gol la antrenamentul cu public îninte de Euro. Antena 1 a fãcut o transmisie slabã, dar în momentul imnului României a oprit mai multe secunde imaginea pe cãpitanul nostru. Fața lui Mirel mi-a spus multe, Euro este clar examenul vieții lui și aștept sã-l vãd imperial in fața fundașilor noștri.

Recunosc cã am urmãrit partida în primul rând ca stelist și mai apoi ca român pentru cã am vrut sã vãd cum se prezintã bãieții noștri înaintea marelui examen. Goian a pãrut relaxat în tribunã, probabil cã va fi folosit titular, sper sã fie în locul lui Tamaș și nu în locul lui Ghionea care a demonstrat prin evoluția lui cã a redevenit stâlpul defensivei pe care ne putem baza. Înclin sã cred cã daca Piți va miza pe triunghiul central Ghionea - Goian cu Mirel în fața lor nu va avea parte de dureri de cap in zona centralã. Sorin a și marcat a pus osul și ne-a arãtat cã poate fi un om pe care se poate conta.

M-au surprins plãcut Dicã și Bãnel. Așa cum se știe Pițurcã este în primul rând un psiholog și se pare cã a reușit sã-i scoatã din starea de letargie penibilã în care i-a surprins finalul de sezon. De asemena se pare cã atunci când bãieții au o motivație serioasã, și nu luptã pentru locul 2, se monteazã și redevin jucãtorii care ne-au încântat cu ceva vreme în urmã. Centrãrile lui Bãnel par sã ajungã în proporție mai mare la destinație, Dicã a reușit 2 goluri superbe, premisele unui turneu final bun.

Nu insist asupra șanselor noastre de a ieși mãcar din grupã, dar îmi doresc în primul rând ca bãieții care ne reprezintã sã facã un turneu bun și pe mãsurã ce li se va oferi ocazia sã demonstreze cã meritã ca pe graficã sã scrie dupã numele lor în parantezã - Steaua Bucharest, Roumanie. Este contingentul stelist cel mai mare care ne reprezintã dupã 90 la un turneu final și ar fi fost și mai mare dacã Ovidiu Petre ar fi fost mai degrabã profesionist decât ghinionist. Acest Euro poate însemna foarte mult pentru noi, poate fi o rampã de lansare spre exterior pentru jucãtorii care trebuie sã plece și un motiv de mândrie în plus pentru noi steliștii. Vã țin pumnii strânși bãieți sã ne reprezentați cu demnitate, sper sã vãd aceeași determinare în ochii voștri ca și în ochii lui Mirel la imn. Hai România, veniți cât mai târziu acasã, iar dacã vã întoarceți prea devreme, mãcar sã veniți având conștiința împãcatã cã ați dat tot acolo și cã ne-ați fãcut sã nu ne fie rușine cu voi.

PS: Un gând bun și pentru Pawel, cãruia de asemenea îi urez un turneu final de excepție

Alex (Keluboss)

FortuneTeller02.06.2008 14:39

"Acest Euro poate însemna foarte mult pentru noi, poate fi o rampã de lansare spre exterior pentru jucãtorii care trebuie sã plece și un motiv de mândrie în plus pentru noi steliștii."

Hmmm, asta denota atitudine de suporter al echipelor mici... Desi cred ca e timpul ca multi jucatori sa plece, totusi nu cred ca as fi mai mandru pt asta sau pt destinatia lor. Eu unul vreau o echipa mai buna, cea mai bunam la Steaua! Si nu-mi pasa incotro pleaca cei care pleaca.

Astristul02.06.2008 14:42

Felicitari Alex pentru faptul ca, ai scris un articol despre echipa nationala. Ma asteptam sa vad unul imediat dupa meci, dar banuiesc ca initiativa redactiei FCS.ro de a scrie asa ceva este egala cu initiativa bucurestenilor de a veni la ultimul meci al nationalei inainte de plecarea la Euro. Inteleg ca fanii lui Dinamo si rapid nu pot sa vina pe stadionul rivalei, dar totusi Stelistii sunt majoritari nu numai in tara dar si in Bucuresti. Chiar asa de greu era sa vina sa sustina nationala? Mor de ciuda cand vad Olandezii, Italienii si Francezii cum umplu stadioanele inainte de plecarea la EURO, iar noi ... PAUZA.

Sper ca n-am suparat pe nimeni cu postarea mea, dar atitudinea asta m-a deranjat profund!

HAI Romania !!! steagro

shofris02.06.2008 15:35

Ghionea nu va juca sigur titular :) dar echipa nationala trebuie sa ajute Steaua , cum Steaua ( si celalalte echipe ) ajut echipa nationala!

HAI Romania ! macar 3 pct !

MoWeed02.06.2008 15:54

Si eu as vrea sa fie titular Ghionea dar din pacate sunt sanse mici sa joace in locul lui Tamas, tinand cont si de faptul ca a fost jucator de baza in preliminarii.

Dica a demonstrat cum poate juca, din pacate nu mai are determinare sa joace la Steaua, e timpul sa plece...

84ava02.06.2008 16:17

In afara de Tamas pe care nu l-am suportat niciodata ca fotbalist ma refer,Stefan Radu iar a avut o prestatie aproape lamentabila.Astia 2 fundasi centrali si in min 30 e 4-0 pt Franta.Rat slabutz,Contra in media lui,poate comite faulturi periculoase pt noi,nervos.

Din ce am vazut sambata in prima repriza,vitorul nu suna bine,mai ales viitorul apropiat.Multi sunt reboouturi si nush ce draq mai cauta si acum la nationala.In conditiile in care avem grupa pe care o avem nush de ce nu a riscat Piturca,aducand un costea la nationala,un sepsi titular,Ogararu iar...

El e antrenor si el o sa raspunda pentru rezultat.

Sincer, indiferent cine ar fi fost e greu,greu de tot sa poti emite pretentii asa ca eu zic sa ne multumim cu fiecare pct pe care o sa il luam,daca o sa il luam.

metzzz02.06.2008 17:06

Am vazut doar partea in care Antena 1 a dat cadre cu jucatorii , in timp ce se canta imnul. Culmea e ca doar 3 jucatori il cantau. Dupa care am schimbat fiind scarbit de acest lucru. Nu ma mai indentific de mult timp cu echipa nationala si nici nu prea imi pasa de rezultate. Daca va uitati la africanii aia , si cred ca multi ati facut-o , ati vazut ca , canta imnul din toata inima. In primul rand cand vii la nationala trebuie sa fii demn , profesionist si sa dai tot ce ai mai bun. Lucru pe care nu toti jucatorii il au.

Daniellone02.06.2008 17:10
Dica a demonstrat cum poate juca, din pacate nu mai are determinare sa joace la Steaua, e timpul sa plece...

La Dica e si alta problema. Daca am avea si un antrenor la Steaua, si Dica ar juca altfel. Dica nu a alergat niciodata, dar, atata vreme cat am avut antrenori inteligenti care au stiut sa-i puna in valoare calitatile, a jucat foarte bine. Acuma... Pai spuneti voi de cate ori l-ati vazut pe Dica in sezonul asta singur cu portarul ca la golul 3 sau liber in pozitie de sut in zona centrala la 25 de metri, ca la golul 4? Cam rarut, nu?

AdrianUltras2502.06.2008 17:11

Radoi merita numai bine!

Ii doresc sa fie cel mai bun de la Euro!

Si eu cred ca piti ar trebui sa foloseasca cuplul Goian-Ghionea pt linia de fund mai ales ca flancurile sunt dezastru!Mai ales banda stanga.

narcis_n02.06.2008 17:28

Am o singura intrebare: de ce nu sunt verificate articolele inainte de a fi postate? Apreciez folosirea diacriticelor, insa unele propozitii au o formulare demna de un elev de clasa a2-a. Nu vreau sa atac pe nimeni, dar nici nu vreau sa ne facem de rusine.

MoWeed02.06.2008 17:50

La Dica e si alta problema. Daca am avea si un antrenor la Steaua, si Dica ar juca altfel. Dica nu a alergat niciodata, dar, atata vreme cat am avut antrenori inteligenti care au stiut sa-i puna in valoare calitatile, a jucat foarte bine. Acuma... Pai spuneti voi de cate ori l-ati vazut pe Dica in sezonul asta singur cu portarul ca la golul 3 sau liber in pozitie de sut in zona centrala la 25 de metri, ca la golul 4? Cam rarut, nu?

Da, dar pe de alta parte nu l-am mai vazut din toamna anului 2006 sa alerge cu o asa pofta cum a alergat in meciul cu Muntenegru. Parca am vazut un alt Dica....

CaTaLiNsm StElIsTu02.06.2008 18:28

Viitorul Stelei depinde in oarecare masura si de Euro....Daca Banel si Dica pleaca...reimprospatam echipa si poate aducem si noi oamenii care o sa joace si la club nu numai la Nationala.

Eu sper si cred ca baietii astia vor scoate Romania din grupe pt ca-si doresc demult sa "razbune"generatia de aur calificandu-se la un turneu final si avand un parcurs bun.Mult succes!!!HAI Romania!!!!!!!!!

MIREL6RADOI02.06.2008 20:04

Ce trist...au ajuns jucatorii Stelei,sa vada in Euro o cale de a da "bir cu fugitii" la cat mai multe lovele..de parca ar juca la Viitorul Insuratei.O declaratie de stelist ar fi "sper ca la euro,prin evolutia noastra, sa nu ne fie rusine de romani si mai ales pe fanii Stelei" In loc sa aiba grija,ca sa nu ne faca de rusine,caci lumea o sa zica "uite,ce bun/slab e ala...joaca la Steaua Bucuresti" ei,se tem sa n-o dea in bara , ca sa poate merge afara...mda..

keluboss03.06.2008 07:18

@narcis- detliaza te rog, sunt chiar curios,

@fortune si Mirel

nu e vorba de dat bir cu fugitii. Jucatori vor pleca oricum, ideea e: vor pleca in china, in Liga a II-a germana sau la echipe de top, asta depinde de ei, de turneul pe care il vor face. Din punctul meu de vedere mi-a parut rau ca Neaga a plecat in Koreea dar am fost incantat ca Ogararu a trecut la Ajax si de aici. Nu e o atitudine de suporter marunt sa-mi doresc ca jucatorii care pleaca de la noi sa nu ajunga la rivale ci sa ne reprezinte la echipe cat mai mari, nu sa esueze pe la cluburi obscure. Cat despre plecari, ele sunt chiar de dorit, avem nevoie de sange proaspat

w3bmaster03.06.2008 12:15

Din nefericire si eu ma uit la meciurile nationalei mai mult ca stelist decat ca roman si cred ca stim cu totii de ce sa ajuns aici ...

Ce sa zic eu sper ca Fl Petre Tamas sa nu ii vad titulari .... in rest daca Dica joaca asa si la turneu sar putea sa imi para rau daca pleaca dar macar de sar lua o suma buna pe el si sa se aduca ceva .... ceva insemnand 1-3 jucatori de calitate nu imprumuturi sau tinere sperante din secunda division ....

Forza Steaua

Hai Romania

zoloz200504.06.2008 11:01

si din ce am observat....Radoi va fi rezerva la Euro..