FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revine HAMU?

stelista_cristea17.06.2005 02:21

INTERVIU

Revine Hamu?

- Vasili, care mai e situatia ta?

- sunt acasa la Minsk, si astept să se finalizeze tratativele dintre Steaua si Dinamo Kiev.

- E posibil să te intorci in Ghencea?

- Eu nu mă gindesc acum la Steaua, ci la Dinamo Kiev. E un club tare de tot, merge an de an in grupele Ligii Campionilor si, din punct de vedere profesional, mi-ar fi mai bine acolo.

- Știi că Protasov va fi noul antrenor al Stelei?

- Oleg Protasov? Ooooo! Ce fotbalist mare a fost! Cind eram copil il urmaream la TV, in meciurile echipei nationale a URSS.

- Dacă ti-ar cere să revii la Steaua, ce i-ai raspunde?

- Nu stiu, nu stiu. Să vedem. Nu pot spune nimic acum.

Voi ce credeti?

BlackWoolfy17.06.2005 02:54

Sigur vine Hamu :twisted: :twisted: :twisted:

Virgil17.06.2005 03:06

Pune-te in situatia lui si raspunde-ti singura.Pune in balanta totul:

Steaua : o echipa care depinde de toanele lui Gigi si mai nou ale lui Radoi.De la care a fost dat afara.In ciuda faptului ca a aparat bine.Numai dintr-o toana a lui Zenga,care i-a facut pe plac lui Gigi.

O echipa la care exista permanent tensiune,scandaluri.Dar la care totusi se dau banii la timp.Aflat totusi printre straini,dar adulat aproape permanent de 30.000 de suporteri,asa cum nu prea i s-a mai intamplat,etc.

Dinamo Kiev : printre oameni care vorbesc aceeasi limba cu cea pe care o vorbeste si el.Un club mare care aproape an de an se afla in grupele CL.Un salariu mai mare probabil,mai aproape de casa,etc.

Nu cred ca Vasea sa-si doreasca sa revina,desi cand a aflat ca Protasov s-ar putea sa fie numit antrenor,a avut o tresarire.

Contractul sau cu Steaua,inca in vigoare l-ar obliga sa se intoarca,sa se plateasca pentru el suma de un milion $ ceruta de Gigi sau sa fie exclus din competitii pentru o perioada dictata de regulamentele UEFA.

Just-Do-It17.06.2005 03:21

Ultimele zvonuri sunt incurajatoare. Se pare ca Hamutovsky a fost convins de catre MM Stoica sa revina la sentimente mai bune vis-a-vis de Steaua. Astfel, Hamu urmeaza sa se intoarca in Ghencea, mai ales ca este foarte bun prieten cu noul ales antrenor, Protasov.

Dupa o perioada cu intamplari nefericite, in sfarsit o veste imbucuratoare! @ http://www.Steaua.trei.ro

BlackWoolfy17.06.2005 03:26

Dar mai trebuie intrebat si M.Radoi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gigi pleaca dracu din Ghencea :evil: :evil:

Dansan17.06.2005 04:00

Daca revine Hamu'inapoi este binevenit...Avem nevoie de valori,asta daca vrem sa facem fatza ( si nu spate) in CL....

Bisquit17.06.2005 04:15

Hama din pacate nu va venii! N-ati vazut ce a zis: "Am vazut pe net ca Steaua a luat campionatul, nu ma mai intereseaza"......

stelista_cristea17.06.2005 13:53

se pare ca Hamu va reveni la noi

fanatica17.06.2005 14:04

daca va reveni la Steaua e bine venit!dar va trebui sa se lupte pentru postul de titular!asta daca pana la urma Tudor isi va prelungi contractul cu Steaua!

cred ca daca i se va propune el va veni!

chiar daca refuza Steaua in favoarea lui Dinamo Kiev,e bine pentru el pentru ca Dinamo Kiev e un club puternic in europa!dar sa ne rugam sa revina in Ghencea! :D

Allen18.06.2005 10:41

Doamne ajuta sa se intoarca Hamu! La sf meciului cu Poli cand a venit ciobanul la peluza am strigat cat am putut numele lui Hamutovski. S-au uitat multi cam urat la mine dar asta e. Sa nu ne imbatam cu apa rece, suntem campioni, dar avem nevoie de jucatori valorosi cu care sa jucam in Europa.

SHAYAN18.06.2005 17:21

Am mai postat ceva asemanator mai demult dar acum sper sa fie pe bune !!!

Vino inapoi ,suporterii te iubesc!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

George Stan18.06.2005 17:50

Nu vrea sa vina, ar fi aberant sa vina cand are optiunea dYNAMO Kiev.

Daca ar veni as fi incantat. E cel mai bun portar al Stelei din ultimii 10 ani.

Virgil19.06.2005 04:20
... E cel mai bun portar al Stelei din ultimii 10 ani.

Cel putin.

Si nu o spun doar de dragul de a o spune.

Bisquit19.06.2005 18:02

acum stiu sigur.............Hamu nu mai vine!!!Pacat.......

Bisquit29.06.2005 04:08

Intrucat negocierile cu Dinamo Kiev nu sunt "pe roze" si nici conducatorii Stelei nu sunt dispusi sa-l lase sa plece, Hamu fiind inca sub contract cu Steaua, va reveni din nou in cantonamentul rosi-albastrilor!!........... Mă voi intoarce din Belarus, dar mai intii trebuie să discut cu Protasov, cu MM si cu Ciobanul pentru a vedea dacă se mai pune problema să joc pentru Steaua. Eu mai am contract cu Steaua, echipa si-a reluat pregatirile si e normal să mă prezint dacă ei m-au chemat", a declarat Hamutovski... "Joi dimineață sunt la Bucuresti"

Vom vedea ce se va hotarii....

Odata cu venirea lui Pesic si revenirea lui Hamu, va fii concurenta mare pe postul de portar!! Insa eu cred ca conducerea clubului va renunta la serviciile unuia dintre ei....fie Hamu, care nu stiu cat mai e de acord sa continuie dupa ce a fost dat fara, fie Tudor care se pare are o oferta de afara, fie nu-l va mai aduce pe Pesic!!!!!!!...

Sa vedem.......

SHAYAN29.06.2005 04:32

daca a spus omul ca vine joi,inseamna ca vine,nu??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cred ca Steaua o sa renunte la Dejan Pesic. Iar o sa fie iar concurenta mare intre Tudor si Hamu,sper insa ca Hamu sa vina mai motivat si sa faca treaba mai buna decat in ultimele meciuri.

weber_p29.06.2005 06:43

bai fratilor sa fim realisti! Hamu poate sa vina insa asta nu inseamna ce se va renunta la unul dintre portari fiinca se stie ca Becali nu-l are la inima pe Hamu si va da ca de obicei ordin sa fie tinut pe banca sau pe la echipa a doua a Stelei!! sunt fan al Stelei si nu al lui Hamutovski si sincer vreau sa vina la steau jucatorul care poate face fata cerintelor!!

daca e Hamu Tudor sau altul vom vedea!! pentru moment nu avem ce face decat sa asteptam si sa nu uitam totusi ca Hamu desi e el asa de bun a mai avut si iesir nesportive pe la antrenament DECI chiar are el fata de Steaua??? e bun dar e cam constient de asta si deci a devenit inganfat!!

Bodanel29.06.2005 09:25

Cred ca intr-adevar a inceput sa fie cam ingamfat dar cred ca s-a mai linistit un pic dupa ce era sa fie pus pe liber. Sa speram ca vom avea 2 portari de valoare indiferent de numele lor

alex stelist29.06.2005 11:34

Hamu te aseptam cu drag... :wink: :wink: :wink: :wink: :D:D:)

DaRk_Star30.06.2005 03:40
cred ca Steaua(Campioana Romaniei 2005) o sa renunte la Dejan Pesic...

Hamu este indiscutabil mai valoros decat al doilea portar al unei retrogradate...

daca si-ar da seama ce portar e pe cale sa recastige,Gigi ar trebui sa isi ceara scuze fata de el...

dar asta e fabulatie,deci nu vom vedea asa ceva..

SteauaToronto30.06.2005 13:18

Jiji a declarat ca Hamu s-a intors! Olee s-a rezolvat problema portarilor!(Martin Tudor si Hamu)!!

Virgil30.06.2005 14:02
...

daca si-ar da seama ce portar e pe cale sa recastige,Gigi ar trebui sa isi ceara scuze fata de el...

dar asta e fabulatie,deci nu vom vedea asa ceva..

De ce ti se pare asa de important sa-i ceara scuze.Te incalzeste cu ceva?

Cert e ca a venit.Asta trebuie sa ne incalzeasca sufletul de bucurie. :lol:

Restul e treaba lor. :wink:

DaRk_Star02.07.2005 13:06

de ce sa-i ceara scuze? pentru ca din cauza caracterului infect al lui Gigi,Hamu (ca si rica sau Walter,printre altii) a fost data afara de la echipa si nu a fost rasplatit pentru acest titlu la care a muncit si el un an si jumatate...

vasea are foarte mult bun simt ca revine la echipa cu care inca se afla sub contract...daca ar fi fost sa raspunda cu aceeasi moneda,n-ar mai fi revenit la Steaua,din moment ce Becali a preferat sa ramana doar in Tudor cand mai erau cateva etape iar Dinamo era in recuperare de puncte fata de noi...

daca intr-adevar sezonul urmator vom revedea un duel Tudor-Hamu pentru titularizare,atunci este perfect...

decat un portar rezerva la o echipa retrogradata......

SteauaToronto02.07.2005 13:49

Nu conteaza cum vine, important este sa vina!!!