FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Tiago Gomes la Steaua!

«12»
MoWeed29.05.2008 21:16
In 2009 se implinesc 10 ani de la ultima Cupa a Romaniei castigata de Steaua. :sad2:

forzateaua

daca nu ii aduce bani oierului s-ar putea sa ajungem la "sarbatorirea" a 20 de ani fara nici o cupa...

Daniellone29.05.2008 21:18
Nu ai de unde sa stii daca in contractul cu portughezii pt Gomes asta e stipulata vreo suma.Pot doar sa il imprumute cu drept de cumparare pt o suma nestabilita inca,care urmeaza a se negocia ulterior dupa ce expira imprumutul.Gandeste-te ca acel club de care apartine jucatorul ar pierde in cazul in care ar avea vreo explozie la noi,ei oricum castiga o suma din faptul ca l-au cedat pe un an.

Deci cel mai probabil,suma de cumparare nu e stabilita.

Sa-ti explic ce inseamna o optiune de cumparare intr-un contract. Ea reprezinta o optiune care da detinatorului sau dreptul, dar nu si obligatia, de a cumpara jucatorul la un pret prestabilit si inainte de o anumita data. Vanzatorul trebuie sa renunte la dreptul sau de proprietate asupra jucatorului in favoarea cumparatorului atunci cand optiunea este exercitata.

Later edit. Uite si confirmarea in presa de azi: "Tiago va fi îm­prumutat un an, iar Steaua va achita în jur de 300.000 de euro. Dacã în vara lui 2009 se vor decide sã acti­ve­ze clauza de cumpãrare definitivã, roș-al­baș­trii vor tre­bui sã mai plã­teas­cã aproape 700.000 €."

Khalid29.05.2008 21:39
Sa-ti explic ce inseamna o optiune de cumparare intr-un contract. Ea reprezinta o optiune care da detinatorului sau dreptul, dar nu si obligatia, de a cumpara jucatorul la un pret prestabilit si inainte de o anumita data. Vanzatorul trebuie sa renunte la dreptul sau de proprietate asupra jucatorului in favoarea cumparatorului atunci cand optiunea este exercitata.

Cu totul de acord. In cazul lui Pepe acea optiune de cumparare era de 1.7 milioane pe care Gigi nu a vrut sa o plateasca, considerand ca era prea mult (poate se razgandeste). Probabil si in cazul lui Tiago Gomes este o optiune de cumparare undeva la 1 milion.

narcis_n29.05.2008 21:40

am o intrebare nelegata de subiect(si imi cer scuze pentru asta): stie cineva de unde fac rost de fumigene? o persoana care vinde sau vreun magazin din Bucuresti? multumesc anticipat

zyder29.05.2008 21:51

am si eu o intrebare in aparare nu mai vine nimic,raman Baciu,Radoi(daca ramane) si Ghionea...o sa avem atac si mijloc si nu o sa avem aparare...:))

grizzly29.05.2008 23:34

49 de partide si 3 goluri? la amadora? uuuuu!!!!!!

nu vreau sa vb pacate, dar hai sa il vedem la joc. eu unul ma mai uit si prin portugalia. daca asta a venit in locul indolentului Dica, suntem mancati.

w3bmaster29.05.2008 23:53

Iar transferam de umplutura macar e mijlocas ne mai trebuie 2-3 (da uni mai rasariti) si eventual cumparati nu imprumutati

Atacanti 1-2 si sa nu vindem juma de echipa adica Goian Ghionea Dica Nicolita Radoi (bine de Dica si Nicolita sper sa scapam)

Sa vedem .... iar speram ca prostii

endorama30.05.2008 01:36

eu zic ca e un transfer bun. e adevarat ca nu e nu stiu ce mare nume, dar pe de alta parte adevarul e ca nici jucatorii de la CFR nu erau vedete inainte de a veni in Romania si uite ca au facut treaba destul de buna pe aici.

aveam nevoie de un mijlocas de creatie. in plus, atata vreme cat vine un jucator care are potentialul de a-l scoate pe Lovin din prima echipa, eu nu pot decat sa fiu bucuros. prezenta lui Lovin intre titulari e o insulta atat pentru fotbal cat si pentru demnitatea care in mod normal ar trebui asociata cu numele Stelei.

metzzz30.05.2008 04:22

sa speram ca nu ii plac si lui bordelurile si femeile din Romania ca ne-am dus dracu rau de tot.

o sa ajungem sa vina pentru femei si nu pentru fotbal :naughty:

Tupac Amaru30.05.2008 05:51
sa speram ca nu ii plac si lui bordelurile si femeile din Romania ca ne-am dus dracu rau de tot.

o sa ajungem sa vina pentru femei si nu pentru fotbal :naughty:

acum ce vrei si tu? sa ramana insensibil la frumusetea romancelor?

enjoy30.05.2008 09:12

bravo, un transfer absolut necesar din mai multe motive: nu prea aveam mijlocasi de valoare, nu-l mai rabdam pe Lovin, Petre se accidenteaza mereu, poate o fi un bun playmaker. suma e clara, batuta in cuie pentru. cumparare, nu e mare si atunci daca confirma va fi platita. Adi joaca excelent in felul asta. felicitari si continua, mai avem posturi vacante!

SSK30.05.2008 12:07

E bine ca e tanar si ca e bine legat. Ca a dat 3 goluri in 40 de meciuri nu cred ca e o mare lauda... Sa vedem ce stie si apoi o sa ne dam cu parerea.

White_R30.05.2008 14:04

Alt jucator de 3 goluri pe sezon . Daca romanii de 3 goluri cik sunt crema diviziei B e bine sa luam acuma straini de 3 goluri ca odata cand era el mic asa bine juca ...Da ,da bla bla...sa vedem cum joaca...da asa zice si Jiji sa vedem daca deciziile luate sunt bune sau nu ..

Moldova stelist?30.05.2008 15:52

Domnilor, nu fiti rai, aveti putintica rabdare, sa-l vedeti in doua-trei jocuri cum se misca, nu asa, gata, l-am catalogat ca fiind slab, jucator de 3 goluri pe sezon, etc. ... Cred ca va fi acel "ceva" ce ne trebuie la mijolc ( unde e Elton, nea Gigi?!)... FORZA Steaua! forzateauafular-campionii

valentin2day30.05.2008 15:52

off-topic:

ma asteptam sa vad un topic despre Romania-muntenegru, desi nu e un meci important,tinand cont ca se disputa p Ghencea :(

cataxxx30.05.2008 18:43
eu zic ca e un transfer bun. e adevarat ca nu e nu stiu ce mare nume, dar pe de alta parte adevarul e ca nici jucatorii de la CFR nu erau vedete inainte de a veni in Romania si uite ca au facut treaba destul de buna pe aici.

aveam nevoie de un mijlocas de creatie. in plus, atata vreme cat vine un jucator care are potentialul de a-l scoate pe Lovin din prima echipa, eu nu pot decat sa fiu bucuros. prezenta lui Lovin intre titulari e o insulta atat pentru fotbal cat si pentru demnitatea care in mod normal ar trebui asociata cu numele Stelei.

Lovin e cel mai penal jucator al Stelei de la Csik incoace

pisica30.05.2008 21:33
font="Comic Sans MS"]gasesc trist ca intr-o tara cu atat de multi amatori de fotbal trebuiesc importate talente. unde sunt programele de incurajare si detectare de talente? sau toti sunt doar jucatori de canapea?[/font]
Spoonman31.05.2008 06:36

"Pasator, nu marcator"

Nuno Martins, ziarist la cotidianul portughez Record, i-a fãcut lui Tiago o scurtã descriere: "E dreptaci, un numãr 8 adevãrat, care urcã foarte mult în atac, dar care știe aproape la fel de bine sã evolueze și ca închizãtor. Chiar dacã profilul lui e ofensiv, el e mai mult un pasator, nu un marcator. Tocmai de aceea a înscris doar 3 goluri în doi ani. Nu joacã niciodatã cu capul în pãmînt și nu e genul de fotbalist care sã se ducã în dribling pînã în poartã. Aproape întotdeauna deschide jocul la margine". - gsp

elias_custura02.06.2008 14:05

Lovin nu trebuie criticat in felul asta pentru ca e inchizator...... si ce creatie vrei de la el??? la voi jucatorii de creatie sunt numai cei care dau golori......... penali mai sunteti........ mda dar oricum e bun ca sper ca de acum sa nu mai jucam cu 2 inchizatori.... nu are rost.....

«12»