FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Schimbarea la fațã

fcsteaua.ro28.05.2008 19:43

Am urmãrit cu atenție și plãcutã surprindere "prestația" lui Mihai Stoica la emisiunea All Stars de pe Money Channel. Un discurs echilibrat, de bun simț, în spatele cãruia se simțea un om stãpân pe meseria lui. Ceva ce nu puteai auzi la Stoica în urmã cu un an de zile, când atinsese probabil apogeul "paranoiei" din aventura sa la Steaua.

Am fost unul din cei mai înverșunați critici ai lui Stoica pe vremea când conducea Steaua, pentru cã mã exaspera cu scandalurile nesfârșite în care implicase clubul nostru. Este același motiv pentru care îl susțin pe Adi Ilie, dar și "mai larg" felul în care Steaua abordeazã relația cu presa și scandalurile din fotbal din ultima vreme. Cu mult mai mult calm și distanțã. De altfel, distanța fațã de scandalurile bolnave din fotbalul nostru mi se pare un ingredient absolut necesar performanței, dar și un semn al pedigriului superior. Steaua are totuși un blazon și o poziție de la înãlțimea cãreia nu se cade sã cobori pentru a te scuipa cu vecinii de competiție. Iar Stoica avea ambiția sã scuipe mai departe decât toți.

Pe de altã parte, nu i-am negat niciodatã priceperea în fotbal și aș fi fost de-a dreptul ipocrit sã-i neg pasiunea pe care o pune în aceastã meserie. Dincolo de pasiunea pentru Steaua, moștenitã probabil din copilãrie, Mihai Stoica a dovedit mereu cã îi place ceea ce face și cã încearcã pe cât posibil sã devinã din ce în ce mai bun în meseria sa: și la Galați, și-n Ghencea, precum și la Urziceni. Atunci când ești dispus sã muncești de la 10 ore în sus (și o faci cu plãcere) și mai ai și o înclinație naturalã pentru ceea ce faci, nu se poate sã nu avansezi. Iar Mihai Stoica a crescut mult în ultimii 15 ani de zile, se poate observa asta cu ochiul liber.

Acum, la un an distanțã de la plecarea cu cântec de la Steaua, Stoica are decența dar și curajul sã declare cã este un "mercenar", cã își face treaba acolo unde este plãtit și cã Steaua rãmâne clubul pe care l-a iubit de mic. Printre informații amãnunțite despre bugetele echipelor din Franța de acum 2 ani sau despre numãrul de spectatori prezenți în deplasãrile Unirii în acest retur, MM surprinde prin propoziții decente, care nu incitã, dar și prin poziții ferme, când afirmã rãspicat cã în România nu existã oameni care sã știe sã facã din echipele de fotbal o afacere profitabilã.

Nu poți sã-ți oprești un gând perfect legitim: omul acesta, în lipsa unui "catalizator" precum George Becali (la umbra cãruia s-a simțit probabil "regele junglei"), n-ar fi ajuns nici sã dea cu pumnul în suporteri și nici sã se porcãiascã pe canale imunde precum Sport.ro sau OTV cu toți neaveniții din fotbal sau presã. Evident, Stoica n-a fost un copil, iar faptul cã s-a lãsat atât de mult influențat de puterea pe care i-a asigurat-o Becali îi este fãrã doar și poate imputabil.

Tot ce-i pot dori este sã fi învãțat ce era de învãțat din perioada Steaua. ªi, eventual, sã se întoarcã în Ghencea într-o zi, când Becali va fi doar o amintire urâtã a noastrã a tuturor, iar el va putea sã punã în practicã la Steaua tot ceea ce a învãțat dupã atâția ani de fotbal. Cu pasiune, profesionalism și mult bun simț.

Ovidiu

MoWeed28.05.2008 19:50

Eu cred ca pe Stoica l-a schimbat patronul lui Bucsaru.

Si la Urziceni incepuse in acelasi fel sezonul dar dupa ce s-a batut cu borcica la oficiala in pauza meciului Unirea-Dinamo, l-a chemat Bucsaru si i-a zis clar ca la prima iesire de genul asta e out.

Dar pe de alta parte, Unirea nici nu a fost atacata cum a fost Steaua mereu.

Nu sunt de acord cu tine cand zici ca Steaua se comporta bine in relatia cu presa. Eu cred ca ar trebui sa le ridice acreditarile si sa dea in judecata jurnalistii infecti ca Poseta de la prosport pentru calomnie.

fsoica28.05.2008 20:02

Am si eu o nelamurire...

Cum e posibil sa fii campioana Romaniei, cu investitii de zeci de milioane de euro, calificata EXCLUSIV pe munca altora DIRECT in grupele UEFA Champions League,

iar site-ul oficial al clubului sa aiba o adresa obscura precum:

http://site2.cfr1907.ro/CFR.php

?

Oameni buni de la Cluj, va sfatuiesc totusi sa nu vi-l schimbati, ca in 2 ani veti reveni unde va e locul...in anonimat, si nu veti avea nevoie:)

AdrianUltras2528.05.2008 20:12

nu are rost sa discutam despre "morti"

enjoy28.05.2008 20:21

o fi ca prea-i zici cu foc. omul s-a tuns, s-a barbierit, a facut baie, si-a scimbat toalele si e logic , cel putin, sa para schimbat, desigur la exterior caci interiorul ramane unul otravit, greu de schimbat peste noapte. un om care a fost in masura sa loveasca pentru un fapt minor, va lovi (daca nu a si facut-o) si a doua oara; un om certat permanent cu adversarii, de cele mai multe ori nejustificat, se va certa mai departe. apare in toate insa o mica diferenta: Steaua ii dadea putere si puterea transforma oamenii; pierzand din aceasta putere va scadea si nivelul altercatiilor sale, dar de schimbare nu poate fi vorba. pentru a te schimba ai nevoie de cultura ( nu de porumb), de educatie, de caracter; n-as spune ca nu are cate ceva din fiecare, dar pana departe e mult. personal nu am apreciat nici managementul sau la Steaua; tansferuri de doi bani, statul pe banca antrenorului si influentarea acestuia, etc. de fapt am vazut ca unii il vor pe Saban inapoi, pe Gurita, s.a.m.d. din partea mea sa se intoarca la Steaua dupa o noua reincarnare, acum poate sta linistit la Urziceni.

Virgil28.05.2008 20:22

Un articol excelent. Din tot ce e scris nu sunt de acord cu revenirea lui MM candva. Vremea lui la Steaua a trecut si revenirea lui odata si odata, atunci cand Gigi nu va mai fi, e pe undeva sinonima cu o chiftea incalzita. D

ssinpadureacualune28.05.2008 20:33

"Am urmãrit cu atenție și plãcutã surprindere "prestația" lui Mihai Stoica la emisiunea All Stars de pe Money Channel. Un discurs echilibrat, de bun simț, în spatele cãruia se simțea un om stãpân pe meseria lui. Ceva ce nu puteai auzi la Stoica în urmã cu un an de zile, când atinsese probabil apogeul "paranoiei" din aventura sa la Steaua.

Am fost unul din cei mai înverșunați critici ai lui Stoica pe vremea când conducea Steaua, pentru cã mã exaspera cu scandalurile nesfârșite în care implicase clubul nostru. Este același motiv pentru care îl susțin pe Adi Ilie, dar și – mai larg – felul în care Steaua abordeazã relația cu presa și scandalurile din fotbal din ultima vreme. Cu mult mai mult calm și distanțã. De altfel, distanța fațã de scandalurile bolnave din fotbalul nostru mi se pare un ingredient absolut necesar performanței, dar și un semn al pedigriului superior."

Pana aici toate bune.MM a disperat pe multi cu atitudinea sa.Incepuse sa se creada Dumnezeu la Steaua...la fel ca si Becali.Nu este nicio garantie ca in cazul unei reveniri nu va fi la fel.El era cum spui tu...decent si inteligent si priceput si inainte de Steaua.Asta l-a si adus aici.Insa ce a urmat am vazut toti.Eu unul imi mentin parerea ca modul in care Adrian Ilie se comporta este mai bun.Trebuie sa ne distantam de toate mizerile.

Sa nu uitam declaratia lui MM dupa esecurile cu Timisoara si Dinamo..."Nu mai este nimeni sa apere jucatorii cum o faceam eu".Pai dece sa-i aperi domnule Stoica??Prin atitudinea lor au demonstrat ca nu merita tricoul ros-albastru.Delasare totala,lipsa de interes,lipsa ambitiei,lipsa caracterului...toate acestea s-au aratat in jucatori ca Dica,Nicolita,Goian si mai ales Lovin.Nu se poate spune ca nu au valoare si ca greseste cine ii baga...deoarece nu demult cu acesti jucatori ajugeam in semifinalele cupei UEFA...faceam performante mari.Deci ramane doar ca nu au vrut,nu si-au dat interesul.Pai pentru ce sa-i aperi domnule Stoica,pt nepasare???

Cum sa ai o scuza ca ai dat intr-un suporter stelist??Cum sa dai intr-un om care nu ti-a facut nimik in primul rand?In al 2-lea rand cum sa te duci tu MM,mai tanar ca varsta,fara pic de respect si sa lovesti o persoana,ca ultimul om....si cu bodyguarzii langa...pt siguranta.Nu exista scuza pe acest pamant pt ceea ce a facut.Nu exista!!

Si nu voi uita mereu disperarea.Agitatia.Mereu dadea in arbitrii,in altii jucatori,i-a facut vedete pe sapunaru si pe maldarasanu.Un disperat care dupa mine a facut mai mult rau decat bine.Eu unul nu il vreau inapoi.Cu toate ca sunt ferm convins ca va veni cu Dan Petrescu atunci cand Lacatus va ceda presiunii ciobanului.Prefer aceasta distanta a lui Ilie decat bezmeticimea lui MM.

bodanelu28.05.2008 20:38

degeaba Ad Ilie incearca sa fie distant cu presa, sa nu creeze scandaluri, cand ele vin de mai sus. Si mie imi place atitudinea managerului, dar ce ne facem cu patronul. acolo este buba cea mare...

84ava28.05.2008 20:46
"

Si nu voi uita mereu disperarea.Agitatia.Mereu dadea in arbitrii,in altii jucatori,i-a facut vedete pe sapunaru si pe maldarasanu.Un disperat care dupa mine a facut mai mult rau decat bine.Eu unul nu il vreau inapoi.Cu toate ca sunt ferm convins ca va veni cu Dan Petrescu atunci cand Lacatus va ceda presiunii ciobanului.Prefer aceasta distanta a lui Ilie decat bezmeticimea lui MM.

"Bezmeticimea" cred ca e o caracterizare perfecta a ceea ce a fost insa trebuie sa recunosti si calitatile lui,unele indubitabile.Sa nu uitam ca sub mandatul lui am atins o semifinala de Cupa UEFA,am eliminat Valencia,am avut unul dintre cei mai iubiti antrenori de dupa '90 incoace (Protasov) si multe altele.

Insa nu a stiut sa se stapaneasca... si a pierdut.Si poate ca si noi am pierdut.Nushtiu, momentan inclin sa cred ca da, NOI am pierdut.Ce-o fi de acum incolo Doamne ajuta ca sperante nu mai am demult.

S.B!

xDaJACKALx28.05.2008 21:20

Nu l-am vazut pe Meme la Money Channel dar am vazut un articol in care il ataca pe Adrian Ilie si isi tinea discursul lui despre ce a facut el la Steaua si ce performante a avut Steaua datorita lui.Se comporta de parca el ar fi jucat, el ar fi antrenat si numai datorita lui, Steaua a avut performantele care le-a avut.Tin minte ca dupa meciul tur cu Urziceniul il lua la misto pe Zapata.Il roade invidia ca altii au reusit sa aduca jucatorii mai valorosi decat a adus el.

Captain RedBlue28.05.2008 21:36

Nici eu nu l-am vazut! Dar cred ca M.M. Stoica, spre deosebire de unii neanderthalieni, si aici stiti bine la cine ma refer, este un tip inteligent si are capacitatea de a invata din greselile proprii. Asa ca experienta la Steaua se poate spune ca i-a prins foarte bine, si asta se vede acum prin ceea ce face la Urziceni. Si ca sa fiu on topic, am sa spun ca, spre deosebire de alti ``angajati la patron``, intradevar are coloana vertebrala. A avut curajul sa spuna intr-o alta emisiune, desi acum este un angajat al clubului din Urziceni, ca nu ar fi in stare sa tradeze niciodata suporterii stelisti, prin semnarea unui contract ca presedinte al unui club care ne este un adversar prin definitie.

zloty29.05.2008 05:55

de cand l-a folosit Borcea ca scrumiera se pare ca a mai revenit cu picioarele pe pamant

cicerone29.05.2008 07:13

Hmm...cam duplicitar personajul,dar sa nu uitam ca pe mana lui s-a facut performanta la Steaua si asta spune multe!

JDERUL29.05.2008 08:09

MM este constient ca numai datorita faptului ca a trecut pe la Steaua mai este bagat in seama si acum si incearca sa speculeze.Nu comentez prestatia sa la Steaua.Ca orice om de fotbal are dreptul sa simpatizeze cu o echipa.Daca aceasta se numeste Steaua, cu atat mai bine pentru ca suntem mai multi,dar trebuie sa fie mai atent(avand in vedere statutul de persoana publica) atunci cand declara ceva vis-a-vis de acest club. De asemeni trebuie sa aiba si o atitudine demna in actiunile sale tocmai spre a nu prejudicia in vreun fel imaginea clubului pe care spune ca-l iubeste!

bossy29.05.2008 08:50

Eu personal nu-mi doresc ca MM sa se reintoarca.

Nu am nici-o treaba cu el,il respect,a facut lucruri bune la Steaua, dar vremea lui in Ghencea a trecut.

DOUBLE29.05.2008 09:43

Buna ziua tuturor.

MM a fost paratraznet pentru patron. Incerca si reusea de cele mai multe ori sa preia presiunea pe el, nu pe restul. Si sa nu spuneti ca acest lucru nu conteaza: s-a vazut ce au facut jucatorii cind nu a mai existat cineva care sa preia atacurile, s-a vazut cum s-a dezlantuit patronul dupa plecarea lui MM. Astea da scandaluri si denigrari induse de comportamentul patronului in ultimul an, nu ce era inainte. E suficient sa ne amintim doar de declaratia de asta-vara si din toamna a lui Para, precum si de cea dupa meciul din groapa a lui Mirel.

Despre statul pe banca la atitea meciuri, linga antrenor: care dintre noi, ajunsi in pozitia lui, nu am dori sa fim cit mai aproape de banca, de baieti in timpul meciurilor ? Vi se par reactiile lui de la meciuri ca fiind "presiune" suplimentara pe antrenor ? Dimpotriva, reactii mai sincere si exprimarea lor mai dezinvolta mai greu gasesti in staff-ul oricarei alte echipe.

Despre incidentul din Ghencea cu suporterul: nu exista scuze, MM a afirmat de atitea ori acest lucru. Dar va rog sa ma credeti ca sunt de-a dreptul exasperanti cei care vin la stadion, isi scot punga de seminte si se opresc din mestecat si scuipat coji doar ca sa injure pe "x" sau pe "y" dintre ai nostri inca de cind respectivul iese la incalzire. Poate veti spune ca e dreptul fiecaruia sa se comporte cum vrea, atita timp cit a dat dat bani pe bilet etc. Nu va contrazic: e dreptul oricaruia sa-si creasca copilul in cei 7 ani de acasa cum considera mai potrivit. Nu conteaza ce caracter trimite in lume, nu ?

Nu mai stiu care dintre administratori a postat aici mai demult, dar ar fi bine ca macar jumatate dintre noi sa tinem la Steaua precum tine MM.

THE RADICAL29.05.2008 11:42

"Am urmãrit cu atenție și plãcutã surprindere "prestația" lui Mihai Stoica la emisiunea All Stars de pe Money Channel. Un discurs echilibrat, de bun simț, în spatele cãruia se simțea un om stãpân pe meseria lui. Ceva ce nu puteai auzi la Stoica în urmã cu un an de zile, când atinsese probabil apogeul "paranoiei" din aventura sa la Steaua.

Am fost unul din cei mai înverșunați critici ai lui Stoica pe vremea când conducea Steaua, pentru cã mã exaspera cu scandalurile nesfârșite în care implicase clubul nostru. Este același motiv pentru care îl susțin pe Adi Ilie, dar și "mai larg" felul în care Steaua abordeazã relația cu presa și scandalurile din fotbal din ultima vreme. Cu mult mai mult calm și distanțã. De altfel, distanța fațã de scandalurile bolnave din fotbalul nostru mi se pare un ingredient absolut necesar performanței, dar și un semn al pedigriului superior. Steaua are totuși un blazon și o poziție de la înãlțimea cãreia nu se cade sã cobori pentru a te scuipa cu vecinii de competiție. Iar Stoica avea ambiția sã scuipe mai departe decât toți. "

Cata naivitate in asemenea abordari : La Steaua MM era omul rau ,iar acum s-a schimbat in bine!

Se vede ca Arielul mass-mediei nu lasa urme deloc , curata si albeste !

Tot ce s-a intamplat cu MM este tipic pentru ce inseamna ura fata de Steaua a presei, pe care multi dintre noi o omit sau nu o inteleg. Cu ce difera atitudinea lui din ultimul an fata de cea avuta la Steaua? Cu nimic, va spun eu. Cand a fost sa faca scandal vis-a-vis de arbitraj ,a facut ,pentru echipa sa. Cand i s-a parut ca e furat (in timpul de la meciului cu javrele, desi nu avea dreptate) a trecut la violente fizice.

MAREA DIFERENTA ca acum alde boanches, cartianu nu l-au mai tocat zi de zi in ziarele lor ordinare, in care nu trecea o zi fara ca MM sa nu fie jignit in cel mai josnic mod.

Acum insa, MM e baiat cult,cizelat si se pricepe la fotbal . Ce prostie ! Cine in cunoaste cat de cat (dar nici macar nu trebuie sa-l fi intalnit vreodata ) stie ca e un om la varsta lui e greu de schimbat de azi pe maine. In realitate MM e un om plin de sine care admite rar cand greseste.

Marea problema a stelistilor care-l urasc pe cioban este ca nu o fac pentru motivele reale. Nu din cauza lui Gigi , MM-ul se comporta asa , ci din convingerea lui ca asa trebuie sa fie aparata Steaua si sa raspunda tonelor de mizerii cu care se arunca zilnic in acest club. Dupa parerea mea a fost singura sa calitate reala.

Ce bine a fost in acest retur cand Steaua a fost considerata echipa arbitrilor, a blaturilor, a butoanelor si nimeni nu ne apara cu adevarat. Nimeni nu a spus de grselile in defavoarea Stelei din tur, nimeni nu a spus ca taranii au castigat in retur numai pe aranjamente, nimeni nu urlat la suspendarea halucinanta a lui Goian.

Deci sa fie clar : MM Stoica e la fel, cu bune si cu rele. Faptul ca nu mai e la Steaua i-a facut pe cei mai multi sa-l vada altfel, sa nu-l mai invidieze(chiar nu se intelege pentru todeauna ce viscere roade Steaua?) , sa nu se mai teama de el ca-i baga in gura fanilor.

Unul din reprosurile mari ale lui tolo la adresa sa a fost ca : " a inversunat suporterii contra ziaristilor", si astfel nu mai putea el si ziarul sau sa manipuleze la greu

Sub aspectu asta Steaua a avut de pierdut . Cat priveste strict fotbalistic jucatori ca Saban, Carlos, Andrey, Nicolita vorbesc de la sine : MM mai are de invatat !

lupi29.05.2008 19:06
"Am urmãrit cu atenție și plãcutã surprindere ?prestația? lui Mihai Stoica la emisiunea All Stars de pe Money Channel. Un discurs echilibrat, de bun simț, în spatele cãruia se simțea un om stãpân pe meseria lui. Ceva ce nu puteai auzi la Stoica în urmã cu un an de zile, când atinsese probabil apogeul ?paranoiei? din aventura sa la Steaua.

Am fost unul din cei mai înverșunați critici ai lui Stoica pe vremea când conducea Steaua, pentru cã mã exaspera cu scandalurile nesfârșite în care implicase clubul nostru. Este același motiv pentru care îl susțin pe Adi Ilie, dar și ? mai larg ? felul în care Steaua abordeazã relația cu presa și scandalurile din fotbal din ultima vreme. Cu mult mai mult calm și distanțã. De altfel, distanța fațã de scandalurile bolnave din fotbalul nostru mi se pare un ingredient absolut necesar performanței, dar și un semn al pedigriului superior."

Pana aici toate bune.MM a disperat pe multi cu atitudinea sa.Incepuse sa se creada Dumnezeu la Steaua...la fel ca si Becali.Nu este nicio garantie ca in cazul unei reveniri nu va fi la fel.El era cum spui tu...decent si inteligent si priceput si inainte de Steaua.Asta l-a si adus aici.Insa ce a urmat am vazut toti.Eu unul imi mentin parerea ca modul in care Adrian Ilie se comporta este mai bun.Trebuie sa ne distantam de toate mizerile.

Sa nu uitam declaratia lui MM dupa esecurile cu Timisoara si Dinamo..."Nu mai este nimeni sa apere jucatorii cum o faceam eu".Pai dece sa-i aperi domnule Stoica??Prin atitudinea lor au demonstrat ca nu merita tricoul ros-albastru.Delasare totala,lipsa de interes,lipsa ambitiei,lipsa caracterului...toate acestea s-au aratat in jucatori ca Dica,Nicolita,Goian si mai ales Lovin.Nu se poate spune ca nu au valoare si ca greseste cine ii baga...deoarece nu demult cu acesti jucatori ajugeam in semifinalele cupei UEFA...faceam performante mari.Deci ramane doar ca nu au vrut,nu si-au dat interesul.Pai pentru ce sa-i aperi domnule Stoica,pt nepasare???

Cum sa ai o scuza ca ai dat intr-un suporter stelist??Cum sa dai intr-un om care nu ti-a facut nimik in primul rand?In al 2-lea rand cum sa te duci tu MM,mai tanar ca varsta,fara pic de respect si sa lovesti o persoana,ca ultimul om....si cu bodyguarzii langa...pt siguranta.Nu exista scuza pe acest pamant pt ceea ce a facut.Nu exista!!

[...]

Dica ne-a adus campionatu sezonu ala si soferu ala tot il injura...cum truda sa te abtii?a gresit ca e pers publica da de supoteru ala fraier nu zice nimeni nimic?

esti genul de supoter...care zice:"cine esti tu ba sa-l critici pe Lacatus?ce-ai facut tu ma pt Steaua?" ...

PS nu uita de melodie

leonardo29.05.2008 19:13
Buna ziua tuturor.

MM a fost paratraznet pentru patron. Incerca si reusea de cele mai multe ori sa preia presiunea pe el, nu pe restul. Si sa nu spuneti ca acest lucru nu conteaza: s-a vazut ce au facut jucatorii cind nu a mai existat cineva care sa preia atacurile, s-a vazut cum s-a dezlantuit patronul dupa plecarea lui MM. Astea da scandaluri si denigrari induse de comportamentul patronului in ultimul an, nu ce era inainte. E suficient sa ne amintim doar de declaratia de asta-vara si din toamna a lui Para, precum si de cea dupa meciul din groapa a lui Mirel.

Despre statul pe banca la atitea meciuri, linga antrenor: care dintre noi, ajunsi in pozitia lui, nu am dori sa fim cit mai aproape de banca, de baieti in timpul meciurilor ? Vi se par reactiile lui de la meciuri ca fiind "presiune" suplimentara pe antrenor ? Dimpotriva, reactii mai sincere si exprimarea lor mai dezinvolta mai greu gasesti in staff-ul oricarei alte echipe.

Despre incidentul din Ghencea cu suporterul: nu exista scuze, MM a afirmat de atitea ori acest lucru. Dar va rog sa ma credeti ca sunt de-a dreptul exasperanti cei care vin la stadion, isi scot punga de seminte si se opresc din mestecat si scuipat coji doar ca sa injure pe "x" sau pe "y" dintre ai nostri inca de cind respectivul iese la incalzire. Poate veti spune ca e dreptul fiecaruia sa se comporte cum vrea, atita timp cit a dat dat bani pe bilet etc. Nu va contrazic: e dreptul oricaruia sa-si creasca copilul in cei 7 ani de acasa cum considera mai potrivit. Nu conteaza ce caracter trimite in lume, nu ?

Nu mai stiu care dintre administratori a postat aici mai demult, dar ar fi bine ca macar jumatate dintre noi sa tinem la Steaua precum tine MM.

Respect pentru ceea ce spui ! Dar am o singura remarca, eu cred ca noi suporterii trebuie sa fim primii care suntem critici cu echipa noastra, atunci cand lucrurile nu merg bine ! Asta nu inseamna sa-i huiduim ca au facut un meci mai slab, dar nu inseamna nici sa acceptam mediocritatea. Critica naste progres si noi trebuie sa facem asta pentru gloria Stelei ! Asta nu inseamna ca nu suntem alaturi de echipa, sau de jucatori ! Exact cum iti cresti copilul, il inveti sa fie cel mai bun sau il lasi cum o fi, ca e bine oricum. Ca doar e copilul tau, bun, rau tot il iubesti !

andyro29.05.2008 20:46

Interesanta abordare.

Cei care condamna acel gest al lui MM probabil ar sta nepasatori in timp ce un oarecare il injura pe Lacatus langa ei. Sau pe Radoi. Unii nu ar face-o - e o chestie de temperament. Si fiti linistiti, nu e primul pumn luat pe Ghencea de un stelist, si nici macar ultimul.

Pana una alta, MM si-a inceput cariera la Steaua cand nu existau nici scaune pe stadion. A adus-o atat administrativ, cat si ca rezultate, acolo unde ii era locul. Adi Ilie & Argaseala au luat o echipa gata facuta, si in primul an avem un loc 2 si un punct in Liga. Mai asteptam, probabil e prea devreme sa putem face o paralela.

Nu as mai vrea sa insist pe modul in care era aparata imaginea Stelei inainte si dupa plecarea lui MM. Doar sa mentionez ca n-am mai vazut niciodata atata dorinta din partea tuturor suporterilor non-stelisti, inclusiv cei indiferenti, care se uita de 2 ori pe an la meciuri, ca Steaua sa piarda un campionat. O ura pe care am simtit-o si pe strada, si in deplasari, si in numarul de fulare din tribune atunci cand jucam in deplasare, si care e o consecinta a abordarii "profesionale" a noii echipe manageriale.

Voi spuneti ca nimeni de la Steaua nu a mai "tarat" clubul in scandaluri. Eu va spun ca anul asta au fost mai multe scandaluri decat in toti anii in care MM a fost manager, si nimeni n-a facut nimic ca sa-l apere. Iar consecintele au inceput sa se vada, cum ziceam si mai sus, si vor continua sa se vada in anii urmatori.

grizzly29.05.2008 23:29
Atunci când ești dispus sã muncești de la 10 ore în sus (și o faci cu plãcere) și mai ai și o înclinație naturalã pentru ceea ce faci, nu se poate sã nu avansezi. Iar Mihai Stoica a crescut mult în ultimii 15 ani de zile, se poate observa asta cu ochiul liber.

perfect de acord cu tine. era un manager perfect pt noi. dar si ce a pierdut, a pierdut pe mana sa si pe vocea proprie.

w3bmaster29.05.2008 23:48

MM e singuru manager din Ro care e cu adevarat profesionist (are sanse Adi Ilie sa il ajunga da ii mai tre cativa ani si sa nu se lase condus de Jiji)

Respect MM

DOUBLE30.05.2008 06:32

Respect pentru ceea ce spui ! Dar am o singura remarca, eu cred ca noi suporterii trebuie sa fim primii care suntem critici cu echipa noastra, atunci cand lucrurile nu merg bine ! Asta nu inseamna sa-i huiduim ca au facut un meci mai slab, dar nu inseamna nici sa acceptam mediocritatea. Critica naste progres si noi trebuie sa facem asta pentru gloria Stelei ! Asta nu inseamna ca nu suntem alaturi de echipa, sau de jucatori ! Exact cum iti cresti copilul, il inveti sa fie cel mai bun sau il lasi cum o fi, ca e bine oricum. Ca doar e copilul tau, bun, rau tot il iubesti !

Este asa cum spui, noi trebuie sa-i criticam primii, daca s-ar putea cit mai folositor pentru ei (de multe ori ma intreb daca intra si ei pe site si citesc unele critici constructive ), dar pina la injuraturi in continuu e cale lunga.

ariven2130.05.2008 06:35

"oameni care sã știe sã facã"

Asta e citat sau o mica greseluta?

Just teezing you, dar totusi...

Nu stiu ce sa spun despre MM...cred ca episodul cu suporterul lovit o sa ii ramana ca o tinichea de coada multa vreme...

In rest, poate mai apuca vreodata la Steaua dar nu cred ca in regimul asta...

zloty30.05.2008 14:46

@andyro da nu uita ca Meme cand a venit la Steaua a stat vreo 2 sezoane unde nu a fct nik ,dupa ce a plecat piti sia inceput el treaba ,nu cred ca se poate compara cu Adi Ilie care se afla intr-o postura noua si a fost aruncat in plin foc din care cred eu ca a iesit foarte bn avand in vedere lipsa lui de experienta, personal cred ca Adi Ilie va face treaba mai buna ca Meme ,tre sa mai asteptam si dupe sa comparam ,acuma cred ca nu se pot compara cei 2