FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rugby - finala campionatului : CSA Steaua - Dinamo Gaz Sud

fcsteaua.ro28.05.2008 18:38

Sambata, 31 mai, ora 16.00, Stadionul Arcul de Triumf, intrare Tribuna I - 25 Ron, Tribuna II -10 ron

Cel mai important meci al sezonului le va opune pe cele mai bune echipe din Romania, Steaua ocupanta primului loc in play-off si Dinamo proaspata castigatoare a Cupei Romaniei.

Steaua a castigat pana acu 24 de titluri de campioana (1949, 1953, 1954, 1961, 1963, 1964, 1971, 1973, 1974, 1977, 1979, 1980, 1981, 1983, 1984, 1985, 1987, 1988, 1989, 1992, 1999, 2003, 2005, 2006) fata de numai 15 ale rivalilor de la Dinamo si tinteste recucerire tilului pierdut anul trecut pe stadionul Olimpia.

Tot lotul este valid ceea ce insemna ca doar o accidentare de ultim moment il va impiedica pe antrenorul George Sava sa alinieze cea mai buna echipa, in schimb la Dinamo va lipsi Calafeteanu (clavicula rupta dupa meciul cu Steaua)

Echipa noastra a intrat in cantonament inca de saptamana trecuta, pregatind cu atentie acest meci crucial pentru soarta sezonului, dorind sa-si ia revansa dupa infrangerea neasteptata din Cupa si sa confirme ca sunt cea mai buna echipa din Romania dupa ce pana in finala nu au pierdut niciun meci.

Dinamovistii mizeaza pentru acest meci pe ascendentul moral dupa ce au invins in ultimele doua finale impotriva Stelei insa si pe finalurile de meci, care le-a adus victorie atat in cupa cat si in meciul din semifinala, ei pregatind meciul in cantonamentul de la Izvorani.

Pana in finala Steaua a trecut in semifinale de CSM Baia Mare, iar Dinamo a invins pe Farul dupa un meci dominat de constanteni.

In deschidere de la ora 13.00 se va juca finala mica intre Farul si CSM U Baia Mare.

Vineri a avut loc si conferinta de presa, iata ce au declarat antrenorul si capitanul nostru:

Costica Florea, antrenor Steaua: "Ne-am pregatit sa invingem Dinamo. Sper sa o facem in timpul regulamentar si sa nu fie nevoie de prelungiri. Am invatat din greselile meciului pierdut in Cupa si sunt convins ca acum veti vedea o alta partida. Cu siguranta cine va gresi mai putin maine va reusi sa castige. S-a vazut la ultimele meciuri directe ca cele doua formatii sunt sensibil egale ca valoare. Este o partida importanta pentru noi si prima este cea stabilita de lege, la care se vor adauga sumele venite de la sponsori. Daca vom castiga acestea vor veni cu siguranta".

Ionut Dimofte, capitan Steaua: "Trofeul campionatului este singurul care imi lipseste din palmares. Sper sa reusim sa-l castigam maine. Cu siguranta nu va mai fi ca la Cupa Romaniei, cand am pierdut pe final. Ne-am revenit dupa acel esec si vom demonstra ca putem invinge. Este clar ca cine va gresi mai putin va lua trofeul."

Echipe probabile

Steaua: Nicolae Nere, Bogdan Zebega, Radu Bãsãlau Florin Tatu, Valentin Ursache Bogdan Marinescu, Alexandru Grigore, Vasile Rus Iulian Andrei, Ionut Dimofte (capitan) Daniel Nainer, Dan Vlad, Catalin Dascãlu, Catalin Fercu - Florin Vlaicu.

Rezerve: Marcel Mihalache, Maxim Cobilaș, Marius Bejan, Oleg Prepelițã, Alexandru Lupu, Mugurel Sârbu, Danut Dumbravã

Antrenor: George Sava și Costicã Florea

Dinamo: Flavius Dobre, Florin Teasca, Mihai Adascalitei - Nicolae Rus, Valentin Poparlan - Stelian Burcea, Alexandru Tudori, Costica Mersoiu (capitan) - Ciprian Caplescu, Razvan Stanca - Vasile Ghioc, Darie Curea, Adrian Barbuliceanu, Gheorghita Bigiu - Alexandru Marin.

Rezerve: Dmitri Arhip, Catalin Beca, Valentin Ivan, Gheorghita Istrati, Florin Alionte, Mihai Merca,Andrei Filip, Cosmin Ratiu

Antrenor: Daniel Neaga si Stefan Demci

sursa: rugby.ro

Blogul rugbistului Radu Basalau : radu-basalau.blogspot.com

Padrese

axl28.05.2008 18:39
intrare – Tribuna I - 25 Ron, Tribuna II -20 ron

Cam piperate preturile.

1on28.05.2008 19:13

Cam mari prețurile biletelor. Mai mari ca la meciurile naționalei. Nu cred cã va veni lumea.

cetateandeonoare28.05.2008 20:52

o echipa care apara cu mandrie si daruire totala clubul armatei .. merita vazut meciul de la fata locului .. desi pretul biletelor este destul de mare sper sa vina pe stadion adevaratii stelisti , stelistii care iubesc clubul armatei .. nu mizeria aia de F.C. Steaua

zoloz200528.05.2008 20:54
o echipa care apara cu mandrie si daruire totala clubul armatei .. merita vazut meciul de la fata locului .. desi pretul biletelor este destul de mare sper sa vina pe stadion adevaratii stelisti , stelistii care iubesc clubul armatei .. nu mizeria aia de F.C. Steaua

cum au fost si la finala cupei ? singurii stelisti de pe stadion erau rezervele..si cativa dintre noi care eram rataciti in tribune..

Padrese29.05.2008 19:36

In cer scuze, greseala mea - biletul la tribuna neacoperita e 10 ron si nu 20 cum am scris prima data, m-am interesat la federatie si mi-au confirmat si ei.

dragos0829.05.2008 21:44

preturile mi se par foarte mari..mai ales inainte de rectificare:20 RON la tribuna neacoperita?!!..wtf?!!...federatia de rugby are un management foarte 'bun' din cate observ->nu asa se promoveaza un sport foarte putin urmarit in Romania...

ariven2130.05.2008 06:37

Salutare Padrese!!!

Sper sa prinzi instantanee cat mai frumoase. Forza baieti, rupeti-le rugby-ul din cap! Asalt spre 25!!!

steaua_rulles30.05.2008 14:42

Imi pare rau ca nu ajung la meci, ca-s plecat in provincie. Insa sora mea va merge cu siguranta! La ultimul meci (finala cupei Steaua-Dinamo a purtat un tricou stelist imprimat cu nr 3) era sa faca infarct: trei zile nu a putut vorbi din cauza raguselii. Interesant blog-ul lui Basalau. Condoleante pentru pierderea suferita acum 3 luni! Si eu mi-am pierdut recent mama... Din cate am citit eu acolo, baiatul asta e dedicat trup si suflet sportului!

Hai, Steaua! Cupa le-am daruit-o, campionatul ... NICI VORBA!

laur_2330.05.2008 21:13

Macar la rugby sa-i zdrobim!!! ...merita cu prisosinta!

LARI31.05.2008 14:18

E incredebil Vlaicu, azi, vere....

Later Edit: Na-ti-o cu si cu astia...

Nu-i nimic, baietzi! SUNTEM SI VOM FI INTOTDEAUNA ALATURI DE VOI!!! CAPUL SUS!

ultrash31.05.2008 14:54

din pacate am pierdut :| pacat cu penalitatile ratate de vlaicu si cu faza de eseu cand unu` de`al nostru i`a rupt mufa unui caine,ca daca nu era eseu...capu` sus! semper superiores

MoWeed31.05.2008 17:23

Pacat ca am pierdut si cupa si campionatul cu javrele. Pacat!

sorinf31.05.2008 21:03

am acceptat mult mai usor infrangerea de azi

nu fiindca rugby nu are popularitatea fotbalului

insa am vazut baieti montati, puteam marca eseu oricand

pana si cel ce a lovit are o scuza

doreA victoria

cu atat mai mult mi e greu sa inteleg zambetul lui mendoza si indiferenta lui Dica(apropos de Dica ce golurima dat azi..............) la finalul meciului cu cainii

Radoi mai avea un pic si plangea

va rog .......

nu l regretati pe mendoza

efectiv il durea in fund la finalul meciului cu javrele , radea

in rest ce sa zic

ne vedem la zurich

si speraznte mari pt la anul

scuze dar ma pis pe ea de Liga

vreau cupa si campionatul

poate gresesc

FORZA Steaua

radoi8631.05.2008 21:40

Foarte corecta remarca lui sorinf.

Am vazut si eu meciul si intr-adevar baietii s-au daruit, au vrut, dar din pacate nu s-a putut.

Neplacut a fost pe langa scorul final si faptul ca din ce s-a vazut la TV au fost mai multi caini in tribune:|.

Tupac Amaru01.06.2008 08:54

Din pacate, Dinamo se misca mai repede si mai eficient decat noi in asa-zisa economie de piata (Matache), reusind sa gaseasca sponsori care ii asigura o stabilitate financiara fara de care nu se poate face performanta.

In ipoteza in care conducatorii nostri cu stele (sau trese) se incapataneaza sa traiasca la nivelul anilor de dinainte de 1989, pur si simplu vom disparea.

Insuccesele la hochei si la rugby din acest an nu sunt intamplatoare.

Eu unul m-am saturat sa trag semnale de alarma, observ ca majoritatea suporterilor vor performanta in sport cu sportivi militari.

Daca e asa, eu va doresc succes, Steaua nu ma mai reprezinta la acest nivel.

Recoba01.06.2008 10:53

@tupac

esti patetic sincer o zic.Chiar ma bucur ca nu te reprezinta pe tine aceste discipline sportive.La rugby e stabilitate financiara , jumatate din Steaua sunt jucatori de nationala, a fost un an in care nu s-a putut ok nici o problema.Au jucat prost si sa vazut in special vlaicu a fost la pamant.

La hochei in afara de echipele din miercurea ciuc unde acolo numai hochei exista, peste tot in tara hocheiul e daramat iar in Bucuresti la fel....toti jucatorii romani de la Steaua sunt jucatori de nationala ,hocheiul in general in tara nu are finante e o stare generala arata mi tu un om care investeste in hochei.La fel a fost prima oara in 30 de ani in care Steaua nu a prins finala ce vrei se intampla .Uite la handbal au asteptat atatia ani sa castige campionatul.Intai cunoaste si dupa judeca

cetateandeonoare01.06.2008 11:20

woooww.. a inviat 2pac .. hehe .. rugby-ul e unul din putnele sporturi care au demnitate in Romania si la Steaua ..

Tupac Amaru02.06.2008 05:20

Recoba ,

depinde ce intelege fiecare prin stabilitate financiara - eu, de exemplu, cel putin pentru rugby, inteleg forta financiara a clubului de a cumpara cei mai buni jucatori, de a investi in centrul de juniori, de a-i plati pe sportivi ca profesionisti (nu ca angajati ai MApN sau body-guarzi pe la nu stiu ce club de noapte....). Dinamo, de exemplu, ia cam tot ce e mai bun in rugby de cativa ani incoace, in detrimentul Stelei. Alt exemplu - iti amintesti acum cativa ani cand toata echipa de volei masculin a migrat la Dinamo, pentru ca tovarasii colonei de la Steaua n-aveau cu ce sa ii mai plateasca? Pentru aceste situatii singurii vinovati sunt conducatorii clubului, care nu vor sa scape din mana militarizarea sportivilor, chiar cu riscul de a ne prabusi. Pentru acesti oameni nu am, din pacate, decat lipsa de consideratie.

In fine, lipsa celor care sa investeasca in alte sporturi decat in fotbal e reala, dar nu ne putem agata la infinit de aceasta explicatie. Pana la urma Steaua e Steaua, ea trebuie sa dea tonul valorii.

La handbal exista insa stabilitate financiara, de-aia avem succese. Ne-am putut permite sa cumparam jucatori valorosi, fara de care n-ai cum sa faci performanta. Crede-ma ca stiu destul de bine situatia din aceste sporturi, dar nu pot ascunde incompetenta ofiterimii romane in materie de sport (chiar daca, fiind copil de militar sau chiar militar, nu-ti convine). Nu tin cu Steaua pentru ca are legatura cu Armata. Asta era inainte de 1989, dar au trecut aproape 20 de ani de atunci.

@ cetatean de onoare

Chestia n-are nici o treaba cu demnitatea - nu e cazul sa ii comparam pe acesti adevarati sportivi, rugbistii, cu "bagabontii" infumurati din fotbal. Cum spunea cineva, fotbalul e un sport de gentlemani, practicat de golani, pe cand rugby-ul este un sport de golani, practicat de gentlemani. E o diferenta, nu?

Marius02.06.2008 05:39

Prietene Tupac,

Cauta tu, te rog, un sponsor principal pentru echipa de rugby... Pentru ca lucrurile sa fie cum iti doresti tu, acesta trebuie sa dea cam 2-300.000 de euro pe an, poate chiar mai mult. Cauta-l tu si iti garantez eu ca "incompetentii" din M.Ap.N. il vor accepta la echipa de rugby.

P.S. Stii care e faza cu stabilitatea financiara de la handbal? Nu cred. Pentru informatia ta, sponsorul sectiei de handbal este MFA. Ce este MFA? Uzina de Armament de la Mizil... Cine patroneaza MFA? Te las pe tine sa-ti dai seama... Si tot tu trebuie sa-ti dai seama cum de au reusit incompetentii de la CSA Steaua sa gaseasca acest sponsor.

Numai bine.

lucvald-190202.06.2008 08:48

http://www.realitatea.net/incidente-violen...amo_291447.html

gogosi sau altercatii cu prea mult tva gazetaresc !?

Tupac Amaru02.06.2008 09:41
Prietene Tupac,

"Cauta tu, te rog, un sponsor principal pentru echipa de rugby... Pentru ca lucrurile sa fie cum iti doresti tu, acesta trebuie sa dea cam 2-300.000 de euro pe an, poate chiar mai mult. Cauta-l tu si iti garantez eu ca "incompetentii" din M.Ap.N. il vor accepta la echipa de rugby."

Pai n-am de ce sa-l caut eu. Exista baieti cu trese si cu stele pe umar care iau o cascheta de bani la fiecare salariu tocmai ca sa faca lucrul asta. Eu, ca suporter, nu pot semnala decat incompetenta lor si sa va spun ca asta e principala cauza pentru care vom pierde intotdeauna in fata unora mai bine organizati. Nicidecum ghinionul sau faptul ca Vlaicu nu a jucat nimic.

"P.S. Stii care e faza cu stabilitatea financiara de la handbal? Nu cred. Pentru informatia ta, sponsorul sectiei de handbal este MFA. Ce este MFA? Uzina de Armament de la Mizil... Cine patroneaza MFA? Te las pe tine sa-ti dai seama... Si tot tu trebuie sa-ti dai seama cum de au reusit incompetentii de la CSA Steaua sa gaseasca acest sponsor."

Aici situatia este legala. Probabil ca fabrica are oaresce profit pe care, conform legislatiei, poate sa il distribuie dupa anumite reguli, oricui doreste.

Bineinteles ca daca banii s-ar da direct de la buget, as fi primul care as dezavua aceasta practica ilegala. Trebuie sa intelegem ca nu mai merge ca inainte de 1989. Din pacate, adversarii nostri de la Dinamo au inteles, desi aveam impresia ca sunt mai batuti in cap. Apropo, ei cum or fi gasit sponsorul de la rugby? I-or fi santajat pe patroni cu ceva dosare?

Numai bine.

Toate urarile de bine si tie.

Recoba02.06.2008 15:58

@tupac

Daca tu ai senzatia ca Dinamo a luat tot ce era mai bun din tara la rugby fiindca a profitat de incompetenta bajetilor suspusi de la Steaua e clar sincer omule du te si tine tu cu Lovin . baietii de la rugby merita tot respectul pentru cum lupta de ani de zile pe terenuri de rahat pentru onoare si demnitate.Stai tu linistit ca Dinamo are parte de aceleasi finante ca si Steaua si ti am mai zis uitate si tu la inregistrarea meciului cu noua zeelanda de la camp mondial si ai sa vezi cati jucatori de la Steaua erau titulari si cati de la Dinamo.Asta e sunt sezoane cand nu poti fi cel mia bun asta e la anul vor reveni si daca nu tot trebuie sa fim alaturi de ei.Dupa mine baietii de la rugby si handbal merita de 1000 de ori mai multe aprecieri decat "fotbalisti" .In rest bafta si toate cele bune.