Ufff ....nici nu stiu cu cine sa incep! 
Cred ca totusi voi incepe cu Ionut3G sau cum il cheama...
Bah Ionutze, bah baiatule...
Nu e cazul sa-mi reprosezi de doua ori, si inca a doua oara cu CAPS-URI, ca sa vad ce suparat esti tu, ca articolul e prost...e parerea ta despre articolul meu si, chiar daca te mira, o respect. Ca nu sunt de acord cu ea, asta este o alta problema....despre ce transferuri vrei sa scriu, ma? Am scris despre cel care mi s-a parut cel mai important, al lui Szekely. Despre alte transferuri nu am ce sa scriu.. si aici ii dau dreptate lui opio...cine e,ma, Neagoe ala? Cu ala atacam noi grupele Champions League? Daca citesti mai atent, o sa observi in penultimul paragraf al articolului meu ca m-am referit la politica de transferuri imaginata de Becali: "deci iooooo, voievodu luminiiiiii, o sa iau cei mai buni jucatori de la toate echipeleeeeeee, da nu-i aduc in Ghencea. Ii mai las la echipele lor de cluuuub, desi ii cumpar pentru ca acolo au dat randameeent si pe urma ii aduc la Steaua, daca dau randament!" Tie ti se pare normala gandirea asta? Idolul tau nu vrea sa dea 1 milion jumate pe Pepe Moreno, dar da un milion sapte sute la U Cluj.
@1on
daca nici Rapidul nu mai e rivala de moarte, eu nu stiu ce sa mai zic....oricum, ai auzit vreodata de metafore? sa stii ca eu nu sugeram ca ar trebui sa-i lichidam fizic pe rapidisti!
Si iti multuemsc ca tu consideri articolul meu ca facand parte din presa sportiva, esti un dragutz, nu trebuia....
@robespierre
rostul articolului este sa-i trezesc pe cei care cred inca ca Jiji este Salvatorul Stelei si sa le arat ca de fapt este un om care habar n-are de fotbal si foloseste echipa asta doar ca sa isi atraga voturi
@enjoy
chiar ca n-ai inteles nimic. Era tocmai invers, vezi si ghilimelele din titllu.
@Verssace
Care posibile viitoare transferuri? Italianul ala din Serie B, acum Serie C? Vorbeste tu de transferurile alea, eu m-am saturat!