FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi și "bozgorii"

«12»
greenyes27.05.2008 16:56

Fratilor, articolul a vrut sa scoata in evidenta mizeria in care se scalda clubul al carui suporteri va pretindeti a fi......In locul lui Boloni putea sa fie alt om de valoare care nu ar fi calcat pe la noi prin "tarc" din aceleasi motive pentru care orice stelist normal la cap ar dori sa scape de .....

eddie the 'ead27.05.2008 17:02

Sunt curios daca cei care l-au aclamat pe Lucescu il vor aclama si pe Boloni cind va veni in Ghencea.

Ar fi cred ca cel mai urat lucru sa fie injurat un om ca Boloni in Ghencea, pentru ca nu merita.

Corect, dar ma astept la orice din partea unora...

@enjoy - cred ca ai inteles articolul taman pe dos.

@IonutG13 - esti isteric. si becalizat. O combinatie periculoasa...

Verssace27.05.2008 18:34

Articolul chiar nu are sens .. fara suparare. Dar, mai bine vorbim si noi de posibilele viitoare transferuri .. ca este mai important ! oricum succes in continuare .

alexblaja27.05.2008 19:47

Ufff ....nici nu stiu cu cine sa incep! :)

Cred ca totusi voi incepe cu Ionut3G sau cum il cheama...

Bah Ionutze, bah baiatule...

Nu e cazul sa-mi reprosezi de doua ori, si inca a doua oara cu CAPS-URI, ca sa vad ce suparat esti tu, ca articolul e prost...e parerea ta despre articolul meu si, chiar daca te mira, o respect. Ca nu sunt de acord cu ea, asta este o alta problema....despre ce transferuri vrei sa scriu, ma? Am scris despre cel care mi s-a parut cel mai important, al lui Szekely. Despre alte transferuri nu am ce sa scriu.. si aici ii dau dreptate lui opio...cine e,ma, Neagoe ala? Cu ala atacam noi grupele Champions League? Daca citesti mai atent, o sa observi in penultimul paragraf al articolului meu ca m-am referit la politica de transferuri imaginata de Becali: "deci iooooo, voievodu luminiiiiii, o sa iau cei mai buni jucatori de la toate echipeleeeeeee, da nu-i aduc in Ghencea. Ii mai las la echipele lor de cluuuub, desi ii cumpar pentru ca acolo au dat randameeent si pe urma ii aduc la Steaua, daca dau randament!" Tie ti se pare normala gandirea asta? Idolul tau nu vrea sa dea 1 milion jumate pe Pepe Moreno, dar da un milion sapte sute la U Cluj.

@1on

daca nici Rapidul nu mai e rivala de moarte, eu nu stiu ce sa mai zic....oricum, ai auzit vreodata de metafore? sa stii ca eu nu sugeram ca ar trebui sa-i lichidam fizic pe rapidisti! :) Si iti multuemsc ca tu consideri articolul meu ca facand parte din presa sportiva, esti un dragutz, nu trebuia....;)

@robespierre

rostul articolului este sa-i trezesc pe cei care cred inca ca Jiji este Salvatorul Stelei si sa le arat ca de fapt este un om care habar n-are de fotbal si foloseste echipa asta doar ca sa isi atraga voturi

@enjoy

chiar ca n-ai inteles nimic. Era tocmai invers, vezi si ghilimelele din titllu.

@Verssace

Care posibile viitoare transferuri? Italianul ala din Serie B, acum Serie C? Vorbeste tu de transferurile alea, eu m-am saturat!

Harald27.05.2008 20:12

pe langa toate lucrurile care s-au discutat aici vizavi de acest articol, as vrea sa aduag ca un om ca patronul nostru nu are forta sa se lupte cu masoneria decat daca are la randul lui oameni de aceeasi valoare in spate care sa il sprijine si sa il indrume. simtul banului nu cred ca este de ajuns.

leonardo27.05.2008 20:49
Ufff ....nici nu stiu cu cine sa incep! :)

Cred ca totusi voi incepe cu Ionut3G sau cum il cheama...

Bah Ionutze, bah baiatule...

Nu e cazul sa-mi reprosezi de doua ori, si inca a doua oara cu CAPS-URI, ca sa vad ce suparat esti tu, ca articolul e prost...e parerea ta despre articolul meu si, chiar daca te mira, o respect. Ca nu sunt de acord cu ea, asta este o alta problema....despre ce transferuri vrei sa scriu, ma? Am scris despre cel care mi s-a parut cel mai important, al lui Szekely. Despre alte transferuri nu am ce sa scriu.. si aici ii dau dreptate lui opio...cine e,ma, Neagoe ala? Cu ala atacam noi grupele Champions League? Daca citesti mai atent, o sa observi in penultimul paragraf al articolului meu ca m-am referit la politica de transferuri imaginata de Becali: "deci iooooo, voievodu luminiiiiii, o sa iau cei mai buni jucatori de la toate echipeleeeeeee, da nu-i aduc in Ghencea. Ii mai las la echipele lor de cluuuub, desi ii cumpar pentru ca acolo au dat randameeent si pe urma ii aduc la Steaua, daca dau randament!" Tie ti se pare normala gandirea asta? Idolul tau nu vrea sa dea 1 milion jumate pe Pepe Moreno, dar da un milion sapte sute la U Cluj.

@1on

daca nici Rapidul nu mai e rivala de moarte, eu nu stiu ce sa mai zic....oricum, ai auzit vreodata de metafore? sa stii ca eu nu sugeram ca ar trebui sa-i lichidam fizic pe rapidisti! :) Si iti multuemsc ca tu consideri articolul meu ca facand parte din presa sportiva, esti un dragutz, nu trebuia....;)

@robespierre

rostul articolului este sa-i trezesc pe cei care cred inca ca Jiji este Salvatorul Stelei si sa le arat ca de fapt este un om care habar n-are de fotbal si foloseste echipa asta doar ca sa isi atraga voturi

@enjoy

chiar ca n-ai inteles nimic. Era tocmai invers, vezi si ghilimelele din titllu.

@Verssace

Care posibile viitoare transferuri? Italianul ala din Serie B, acum Serie C? Vorbeste tu de transferurile alea, eu m-am saturat!

Sincer sunt de acord in mare masura cu articolul tau, dar nu inteleg de ce ai. tu si colaboratorii tai, atata inversunare impotriva celor care nu va impartasesc ideile ! Nu trebuie voi sa-i trageti de urechi, asa parinteste ( vezi: bai copile !!!), pentru ca fiecare are dreptul la opinie. Si asta in speranta ca nu trebuie sa fim o turma de oi, nu-i asa !!!!

enjoy27.05.2008 21:07

@ eddie the ead & alexblaja :ce sa-i facem, nu toti avem aceeasi putere de intelegere. va rog insa sa mai cititi odata postul meu, dar cu atentie si cu rabdare, nu pe diagonala. folosirea unor cuvinte jignitoare la adresa unor conationali, chiar cu ghilimelele de rigoare, nu e semn de intelepciune sau poate nu-i cunosti semnificatia cuvantului. acest fapt se produce dupa alte articole, ceva mai directe, pe aceeasi tema. sigur, la Steaua nu exista un manageriat pe termen lung si de calitate, dar asta n-are legatura cu Boloni si cu nationalitatea sa. si nici n-avem de ce sa fim eu sau tu umiliti pentru ca merge Boloni la ciori. daca tratai managementul de la Steaua si dadeai ex. Boloni era altceva! de fapt e pdv al tau liber exprimat si eu mi-am spus o parere care cum bine ai vazut n-ai inteles-o! cu parere de rau mai mult nu pot face!

@alexblaja : care-i sensul intrducerii lui d-zeu si a calugarilor de la muntele Athos in articol? sau e doar o divagatie? vezi de ce nu "am inteles nimic". iertare pentru. repetarea postului.

dee27.05.2008 21:37

Nu stiu daca trebuie sa dam atata importanta textelor patriotarde ale lui Gigi, fie si daca le luam in deradere. Becali ori ofera bani, ori apeleaza la "nationalism", atunci cand isi urmareste propriul interes si foloseste astfel de trucuri pentru a-si hrani "turma".Intr-un fel mi-ar place ca la Steaua sa fie adusi jucatori valorosi, si de etnie maghiara, pentru a pune o data punct isteriilor nationaliste din fotbal, care sunt apanajul oamenilor limitati.

@enjoy

Alex a vrut sa ne prezinte ( intr-o maniera originala) imixtiunea exagerata a lui Gigi in fotbal, bazata pe campanii "nationaliste", indreptate impotriva maghiarilor. Termenul de "bozgor" subliniaza ridicolul situatiei in care se prezinta Becali.

Mihai Somanescu27.05.2008 22:03

@ Daniellone

Daca era asa de inevitabil debutul lui Ronaldo, de ce nu au facut-o alti antrenori? Poate din cauza ca putini au curajul sa mizeze pe un jucator de 17 ani la campioana tarii? E mai simplu sa bagi " vechea garda", asa cum face spre exemplu actualul antrenor al Stelei. Dar lui Laca nu i se aplica aceeasi unitate de masura ca si oricarui alt antrenor, doar pentru ca e... Laca. As vrea sa-l vad si pe Laca facand acelasi "inevitabil" debut unui pusti precum Cristi Iancu sau Vlad Rusu, de la echipa a doua. Intamplator, primul este golgeterul echipei a doua, jucand pe un post pe care ciobanul vrea sa plateasca milioane ca sa-l aduca pe un mercenar precum Karamyan, iar Vlad e varful de careu cautat prin toata lumea de dvd-urile lui Adi...

Aici de ce nu vedem curaj? Dar asa sunt unii compatrioti de-ai nostri, daca nu le place lor de cineva, n-are niciun merit, totul devine "inevitabil"...

Felicitari Alex pentru articol!

threat27.05.2008 22:54

Boloni a fugit de la nationala cand a auzit nevestica lui ca va sta la Lisabona . Mare antrenor in Portugalia , pentru presa romaneasca de rahat . Boloni l-a descoperit pe Ronaldo cum l-a descoperit Lucescu pe Pirlo . Marele antrenor Boloni de la Nancy , cu ultima oprire EAU . Fratilor , antrenor la arabi a fost si Sichitiu ! Hai sa ne simtim umiliti acum ca Boloni a venit la crrrapid . Si ca Lacatus e la Steaua . Capello pleaca de la Milan si ajunge la Juve . Cred ca fanii Milan au fost si aia daramati , umiliti de fascistul de Berlusconi , care nu a stiut sa pastreze valorile etc etc .

Fratilor , toata lumea trebuie sa munceasca , exclud aici manglitorii de nepoti ai lui Jiji . Asta e . Boloni e antrenor profesionist . Ce ziceti de antrenorul lui Real , care a fost o legenda a Barcelonei ca jucator ? Nu va mai simtiti umiliti ca nu a venit marele Boloni la Steaua . E timp sa vina toata echipa de la Sevilla .

Daniellone27.05.2008 23:00
@ Daniellone

Daca era asa de inevitabil debutul lui Ronaldo, de ce nu au facut-o alti antrenori? Poate din cauza ca putini au curajul sa mizeze pe un jucator de 17 ani la campioana tarii? E mai simplu sa bagi " vechea garda", asa cum face spre exemplu actualul antrenor al Stelei. Dar lui Laca nu i se aplica aceeasi unitate de masura ca si oricarui alt antrenor, doar pentru ca e... Laca. As vrea sa-l vad si pe Laca facand acelasi "inevitabil" debut unui pusti precum Cristi Iancu sau Vlad Rusu, de la echipa a doua.

Sigur, dar cred ca nu ai citit cu atentie ce am scris eu. C. Ronaldo era cel mai bun jucator sub 17 ani din Europa. Inteleg ce vrei tu sa spui cu promovarea tinerilor si sunt perfect de acord, chiar daca e o comparatie evident fortata intre Ronaldo si Iancu...

cryu27.05.2008 23:24

Am si eu ceva de adaugat.

Toti jucatori care au jucat la Steaua inainte de 89 voi chiar credeti ca toti erau stelisti infocati???

Daca un jucator a jucat la o echipa anume exp Steaua el o sa ramana stelist pe viata si niciodata nu o sa se transfere la rivali???

Pana acuma parerea mea am facut cele mai bune transferuri.Boloni la rapid nu apuca iarna, CFR ia ajuns "faima si glorii gloria" din sezonul trecut iar Dinamo tot rivali nostri de moarte o sa ramana.Tot cu Dinamo ne batem la titlu.

Si tataruseanu la Steaua din sezonul asta ce cauta?? a 4 rezerva a lu zapata.Mai bine a ramas la Bistrita sa joace in continuare bine ca e tanar si o sa vina si sansa lui.

FORZA Steaua

Tupac Amaru28.05.2008 04:24

Si ia zi-mi si mie, Dee, ca unui limitat ce sunt, cum te-ai simtit tu cand Boloni a declarat ceva in genul: "si mai lasati-ma in pace cu romanul Boloni, sunt ungur si gata".

1. Nu crezi ca a declarat asa ceva?

2. Consideri ca nu trebuie luata in seama declaratia?

Faptul ca nu inghiti ungurii nu inseamna ca i-ai si omori (asa cum au facut ei de-a lungul istoriei cu romanii - dar tu, bineinteles ca nu crezi nici asta, Moisei, Ip si Trasnea au fost niste inventii ale nationalistilor, maghiarizarea fortata a romanilor de-a lungul secolelor a fost un act civilizator, Avram Iancu, Horea, Closca si Crisan au fost niste betivi, afemeiati si puturosi, Marea Unire de la 1918 a fost un act de tradare nationala, pierderea Ardealului in 1940 a creat in schimb celor ca tine orgasme adanci); pur si simplu nu vrei sa ai de-a face cu ei. Se poate trai foarte bine si fara sa te iubesti cu minoritatile nationale, pamantul e destul de mare ca sa ne suporte pe toti.

Hai sa iti spun cand ii voi respecta pe unguri: atunci cand se vor comporta ca si francezii de origine germana din Alsacia si Lorena (95% din populatie!), care folosesc limba franceza ca limba de comunicare. Adica, mai pe romaneste, daca il intrebi pe un ungur ceva in romaneste, ti-ar raspunde si el tot in romaneste! Hai sa zicem nu din obligatie, ci in semn de respect ca traim in Romania! Sau tara romilor, asa cum intelectualii rafinati ca tine, condusi de Soros, au reusit sa ne faca cunoscuti in lume!

CaTaLiNsm StElIsTu28.05.2008 06:08

Mie unu,sincer, nu-mi pare rau ca Boloni s-a dus la Rapid....oricat a-s fi de stelist n-am sa-i uit niciodata lacrimile de hiena cand Romania a invins Ungaria...si fata lui necajita si laudele aduse echipei magiare pe un post maghiar(mi-a tradus un prieten ca eu nu stiu o boaba de maghiara desi stau langa ei).E liber sa aiba sentimente,dar pe mine ma indignat la faza asta.

In schimb daca maestrul Ienei s-ar duce la o alta echipa rivala s-ar rupe ceva in mine...si asta pt ca ca si om,ca si caracter,ca si profesionist si ca fosta glorie Ienei ramane pt mine numarul unu in fotbalul Romanesc....desi si el este de nationalitate maghiara.

JJ a fost si va ramane o mare pata negra in istoria Stelei...am pierdut multi suporteri si suntem privati de multe din vina acestui individ pt care banii insemna totul.Pe cat e de bogat pe atat e de prost,iar se pare ca cele doua extreme se compenseaza unu cu alta...cu cat e mai bogat,cu atat ii ia D-zeu mai mult mintile.

greenyes28.05.2008 08:30
Faptul ca nu inghiti ungurii nu inseamna ca i-ai si omori (asa cum au facut ei de-a lungul istoriei cu romanii - dar tu, bineinteles ca nu crezi nici asta, Moisei, Ip si Trasnea au fost niste inventii ale nationalistilor, maghiarizarea fortata a romanilor de-a lungul secolelor a fost un act civilizator, Avram Iancu, Horea, Closca si Crisan au fost niste betivi, afemeiati si puturosi, Marea Unire de la 1918 a fost un act de tradare nationala, pierderea Ardealului in 1940 a creat in schimb celor ca tine orgasme adanci); pur si simplu nu vrei sa ai de-a face cu ei. Se poate trai foarte bine si fara sa te iubesti cu minoritatile nationale, pamantul e destul de mare ca sa ne suporte pe toti.

Numai respect!

Apropo de nationalistii isterizati cum i a catalogat domnisora Dee. Ungurii isi serbeaza cu trambite si fast (sa speram ca i agita numai politicul ca daca nu e de rau) ziua lor nationala....Daca nu stiai de ziua lor nationala au fost ucisi cu barbarie cateva zeci de mii de romani doar pentru ca se aflau pe pamantul mostenit din mosi stramosi aparat cu sangele lor. Daca pe tine nu te scandalizeaza acest fapt inseamna ca nu dai nici doi lei pe cei care au murit la revolutie ca noi astazi sa putem, vorba vine trai liberi, sa ne batem in piept cu drepturile omului...etc etc.

Banueisc domnisoara Dee ca nu te ar scandaliza nici daca ai afla ca in Romania exista un momunment al soldatilor americani, toti fiind aviatori care au bombardat Romania de zori in cel dea l doilea razboi mondial si au facut mii de victime bombardand gara de nord plina de refugiati romani deabia scapati din cosmarul trait in Basarabia. soldateii aia americani ne au fost prezentati cu fast ca eroi, iar EROII neamului sunt aruncati in beciul istoriei. Iar Armata romana reprezentand neamul asta in care multi au ajusns astazi sa l renege, sa scuipe...nu e vina lor EI ne tin in intuneric.....ii tratau pe prizonierii americani mai bine ca pe proprii soldati....

Legat de articol. A vrut sa scoata in evidenta mizeria de la clubul nostru dar altii au dat o in sf uri, in globalizare (si asta e un fel de becalziare mai desteapta, mai perversa) si alte prostii, drepturile omului la dezumanizare prin democratie si la mai mare......

Cat jijiotul o sa conduca "stana" lui cea draga..ca pentru el asta e Steaua o stana, o sa urlam la luna. dar intre timp se mai apuca curajosii sa injure un jucator, doi, trei (toti adusi a asa a pohtit yo)....se mai iau de alti tapi....iar pe jijiot i l lasa in pace.....ori dam in cine trebuie ori nu ne mai cacam pe noi...e simplu....altul mai da in antrenor......Fratilor nu exista unitate de masura legat de profesionalismul si valaorea antrenorilor, jucatorilor, managerului atata timp cat yo exista la club......

Miaus28.05.2008 11:34

Boloni e Il Muce II.

Adica performante mai putintele "asea".

Sa faci yo-yo cu Nancy in Franta (sau Brescia in Italia) nu mi se pare mare realizare, ba dimpotriva.

Marele Boloni care a antrenat echipa nationala si cand a dat de bani a tulit-o? Huh come again? Mda mare patriot.Sper sa ramana la Rapid eventual sa treaca pe la Dinamo ca doar e "profesionist".

Adica daca eu am fost casatorit cu o tipa pentru vreo 20 de ani merge sa i-o trag dup-aia si lu vara-sa sau lu sora-sa ca ce naiba sunt "profesionist".

Sentimente ai pentru o echipa si cu alea mori.Nu poti fi "profesionist".

grizzly28.05.2008 12:09

nu-mi dau seama care e pierderea ca s-a dus Boloni la zburatori. parca daca venea incoace ar fi avut vreodata mana libera. el ciobandante nu stie el de-astea cu manageriatul, jocul de fotbal si alte alea. ce conteaza e sa fie asociat numele lui cu cel al Stelei.

I.N.Money28.05.2008 12:28

In primul rand sa vedem daca mai ajunge la mailați pentru ca deja a devenit o intreaga telenovela pentru ei . Pentru el ar fi pacat sa ajunga acolo , sa fie injurat si scuipat de "civilizata" tribuna visinie si apoi probabil huiduit si pe Ghencea .

Problema in toata aceasta situatie ar fi ca din ce in ce mai multe persoane care au avut un cuvant de spus la Steaua in trecut incep sa ajunga fie la Dinamo , fie la Rapid , in timp ce clubul nostru este umplut de fel si fel de personaje trecute pe la "FC Jilava" sau "AS Poarta Alba" .

greenyes28.05.2008 13:09
Boloni e Il Muce II.

Marele Boloni care a antrenat echipa nationala si cand a dat de bani a tulit-o? Huh come again? Mda mare patriot.Sper sa ramana la Rapid eventual sa treaca pe la Dinamo ca doar e "profesionist".

Care e diferenta intre jijiot si mitica de la Liga vai de mama ei, Sandu grataru..care nu a construit nimic..noroc cu generatia pe care am vazut o jucand o pe Ghencea luni...si toate adunaturile de la casa fotbalului romanesc pastorit de alti jijiei mai "cizelati". Nici una.

Si atunci??? Avem pretentii ca valoarea sa se alature laturilor???? Daca Boloni a plecat doar pentru bani ar merita cuvintele tale..dar avand in vedere ca satra care pastorea Liga si FRF e aceasi din zielele noastre cu foarte foarte mici exceptii....imi este tare greu sa cred asta....Protasov a plecat dupa bani???? Nu cred, iar nu cred......

O sa avem noi oameni de valoare pe banca tehnica, ma refer la oameni care nu pot fi santajabili emotional cu trecutul lor stelist, cand o zbura oile ca porcii, atat timp cat ...yo...care am vrut doar imagine de la Steaua...si acum o am ...hahahaa....o sa fiu ciobanul sef....

Miaus28.05.2008 14:32
Boloni e Il Muce II.

Care e diferenta intre jijiot si mitica de la Liga vai de mama ei, Sandu grataru..care nu a construit nimic..noroc cu generatia pe care am vazut o jucand o pe Ghencea luni...si toate adunaturile de la casa fotbalului romanesc pastorit de alti jijiei mai "cizelati". Nici una.

Si atunci??? Avem pretentii ca valoarea sa se alature laturilor???? Daca Boloni a plecat doar pentru bani ar merita cuvintele tale..dar avand in vedere ca satra care pastorea Liga si FRF e aceasi din zielele noastre cu foarte foarte mici exceptii....imi este tare greu sa cred asta....Protasov a plecat dupa bani???? Nu cred, iar nu cred......

O sa avem noi oameni de valoare pe banca tehnica, ma refer la oameni care nu pot fi santajabili emotional cu trecutul lor stelist, cand o zbura oile ca porcii, atat timp cat ...yo...care am vrut doar imagine de la Steaua...si acum o am ...hahahaa....o sa fiu ciobanul sef....

Pe mine nu ma intereseaza Jiji,mitica,etc.

Eu vb strict de Boloni.Moare de foame acum? NU are ditamai salaroiul la arabi. Poate sa aleaga altceva? DA

Si atunci de ce Rapid?

Pentru mine asta nu e dovada de stelism ci de traseism.In cazul lui Dan Petrescu era altceva,era tanar dornic de afirmare nu il cauta nimeni, dar Boloni?

Deci scutiti-ma cu marele stelist Boloni.

enjoy28.05.2008 14:45

@ Dee : multumesc; imi spui si in ce gen literar se incadreaza? am inteles exact articolul, dar vroiam sa atrag atentia ca nu e bine si nu e normal sa speculam pe probleme nationaliste pentru a evita amestecul lor cu fotbalul. dovada faptului ca am avut dreptate sunt posturile lui Tupac Amaru si geenyes. nu mor de dragul ungurilor dar uneori e absolut inutil sa pedalam pe aceasta tema. sa nu acuzam pe nimeni ca n-a inteles, sa incercam fiecare sa vedem ce vrea celalalt cand posteaza.

dee28.05.2008 17:14
vroiam sa atrag atentia ca nu e bine si nu e normal sa speculam pe probleme nationaliste pentru a evita amestecul lor cu fotbalul.

pai sunt de acord cu tine, acelasi lucru am spus si eu.

@Tupac Amaru si Greeneyes

Stiu foarte bine care este situatia ( poate chiar mai bine decat voi, care nu traiti in Ardeal) insa, spre deosebire de voi, nationalismul meu este de tip traditionalist, in timp cel al vostru tinde spre extremism.

Oricum, nu despre asta era vorba in postarea mea, la care ati facut referire. Prin "isterii nationaliste" m-am referit la declaratii impetuoase ale lui Becali, care nu au ce cauta in fotbalul intern, in intrecerile sportive in general, acestea nefiind razboaie. Va pot da cateva exemple, ca sa fiu mai explicita:

-"Daca U incurca CFR, tot Ardealul va fi fericit!",

-"Nu-mi convine sa castige ungurii campionatul in Tara Romaneasca" ,

-"CFR-istii sunt sclavii si servitorii unor servicii oculte unguresti, si imi pare rau ca in Tara Romaneasca, pentru care eu fac atatea, sunt hingherit de romanii mei ".

Toate acestea dau o nota peiorativa nationalismului, iar pentru noi, asa cum spunea si autorul articolului sunt "un nou prilej de umilințã, pentru care trebuie sã-i mulțumim lui Gigi Becali!"

endorama28.05.2008 19:40
vroiam sa atrag atentia ca nu e bine si nu e normal sa speculam pe probleme nationaliste pentru a evita amestecul lor cu fotbalul.

pai sunt de acord cu tine, acelasi lucru am spus si eu.

@Tupac Amaru si Greeneyes

Stiu foarte bine care este situatia ( poate chiar mai bine decat voi, care nu traiti in Ardeal) insa, spre deosebire de voi, nationalismul meu este de tip traditionalist, in timp cel al vostru tinde spre extremism.

Oricum, nu despre asta era vorba in postarea mea, la care ati facut referire. Prin "isterii nationaliste" m-am referit la declaratii impetuoase ale lui Becali, care nu au ce cauta in fotbalul intern, in intrecerile sportive in general, acestea nefiind razboaie. Va pot da cateva exemple, ca sa fiu mai explicita:

-"Daca U incurca CFR, tot Ardealul va fi fericit!",

-"Nu-mi convine sa castige ungurii campionatul in Tara Romaneasca" ,

-"CFR-istii sunt sclavii si servitorii unor servicii oculte unguresti, si imi pare rau ca in Tara Romaneasca, pentru care eu fac atatea, sunt hingherit de romanii mei ".

Toate acestea dau o nota peiorativa nationalismului, iar pentru noi, asa cum spunea si autorul articolului sunt "un nou prilej de umilințã, pentru care trebuie sã-i mulțumim lui Gigi Becali!"

mda, total de acord...

e ciudat ca exact cei care nu au trait niciodata in Ardeal au atatea lucruri negative de comentat despre unguri. eu care am locuit atat intre bucuresteni cat si intre unguri, pot sa zic ca statistic vorbind, desi sunt roman 100%, as prefera oricand sa am in jur un ungur decat un bucurestean.

greenyes28.05.2008 20:32

Miaus

Pe mine nu ma intereseaza Jiji,mitica,etc.

Eu vb strict de Boloni.Moare de foame acum? NU are ditamai salaroiul la arabi. Poate sa aleaga altceva? DA

Si atunci de ce Rapid?

Pentru mine asta nu e dovada de stelism ci de traseism.In cazul lui Dan Petrescu era altceva,era tanar dornic de afirmare nu il cauta nimeni, dar Boloni?

Deci scutiti-ma cu marele stelist Boloni.

Poate ai dreptate din acest punct de vedere. Personal nu am sustinut cat de stelist e Boloni ci doar ideea articolului, cu yo la putere praf si pulbere se alege de Steaua.

«12»