FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vizite la o DOAMNA

fcsteaua.ro22.05.2008 09:59

Netoiu a ajuns la DNA. Mai nou, si Contra. Au mai fost si altii. Parca suna a atletism, cu o linie de finish la care se bat toti sa ajunga intr-un timp cat mai scurt. Doar ca acum se fac invitatii oficiale, iar fotoreporterii si camerele de luat vederi sunt prezente la locul de intalnire pentru ca oricum nu s-au miscat de acolo de vreo trei luni.

Institutia statului, probabil cea mai mare anticamera a spalatoriei VIP-urilor cu probleme legate de incalcarea legii, apare ca o treapta pe care, daca nu o atingi, nu prea ai cu ce sa te lauzi. E un soi de pelerinaj a la Hollywood, iar bastanii fotbalului si ai politicii defileaza prin fata camerelor de luat vederi inainte si dupa audieri beneficiind de o reclama mocca cu timpi de difuzare la ore de maxima audienta.

Dupa ce zeci de persoane au vizitat, de acum celebra locatie, nu s-a intamplat mare lucru. Ba nu, nea Mitica a fost pus sub invinuire. Si pe Becali il tot freaca la cap cu un teren desi e de ajuns sa-i asculti una din trei declaratii pentru a aduna probe cat pentru zece dosare. Urmeaza tegiversari, amanari, noi probe aduse la dosar, alte probe vechi care se vor pierde pentru ca femeia de serviciu si-a aprins focul in soba cu ceva hartii aflate in sertare inchise cu lacate ruginite. Iar in cazul Oracolului, o sentinta post mortem nu prea ar mai avea nicio valoare. La fel si in cazul altora.

yozisss22.05.2008 10:02

Ha, ai dat paste de doua ori.

MoWeed22.05.2008 11:28

Sincer sa fiu, nu-mi vine in cap nici un personaj notoriu de la noi care sa fi fost arestat in urma anchetelor DNA...

LARI22.05.2008 11:59

Imi vine mie sa intru in pamant cand jegali da de pamant cu sistemul judiciar din Romania. Oricata scarba mi-ar fi el, nu pot sa nu-i dau dreptate.

Justitia din Romania e la fel de praf ca sistemul medical. Fereasca Dumnezeu sa ai de-a face cu ei...

Tupac Amaru22.05.2008 16:33
Imi vine mie sa intru in pamant cand jegali da de pamant cu sistemul judiciar din Romania. Oricata scarba mi-ar fi el, nu pot sa nu-i dau dreptate.

Justitia din Romania e la fel de praf ca sistemul medical. Fereasca Dumnezeu sa ai de-a face cu ei...

Si as continua, Lari, cu sistemul educational...

Diferenta e ca scoala nu are in mana viata omului, decat din punct de vedere al instruirii...si cine are nevoie astazi de oameni instruiti?

LARI22.05.2008 17:01

@Tupac Amaru

Prietene, in tara asta nu are rost sa vorbim de educatie. Nici intelectuala, nici sportiva. O sa fie o scena normala cea din "Highschool High" cand un prof se duce la un liceu si le arata o carte elevilor. Aia se uita la el cum ne uitam noi la centrarile lui Nicolitza. Apoi, profu' zice: "This is how you open it!". Iar elevii: "Oooooaaaaaaaa!".

Ce e si mai trist e ca un ziarist cu o inteligenta mult peste medie, Traian Radu Ungureanu, care ofera pareri cateodata excelente referitoare la situatia de ansamblu a Romaniei, da cu bata-n dita balta cand vorbeste de performantele Stelei. Asa rateaza el ocazia de a-i face si pe altii sa-i citeasca articolele. Am fi avut o sansa, infima, e adevarat, sa mai ridicam nivelul. Si asta e doar un exemplu!

Si noi asteptam de la unii care cica au diploma de magistrati, avocati sau procurori (care stim cum se obtin, ca tot vorbeam noi de sistemul educational) sa rezolve probleme de profunzime ale sistemului judiciar...

Daca n-ar fi tragic, ar fi haios pana la Dumnezeu!

grizzly23.05.2008 08:48
@Tupac Amaru

Aia se uita la el cum ne uitam noi la centrarile lui Nicolitza.

prea tare :))

on-topic, e bine ca au inceput macar vizitele. o sa pice odata si odata unu` mic. si apoi altu` si apoi si unu` mai mare. din pacate cred ca maharii de azi vor supravietui bine mersi. trebuie mult timp pt vindecarea cancerului coruptiei in Romania. foarte mult...

w3bmaster23.05.2008 22:00

DNA u e o gluma proasta tipic mioritica ....